2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047674 بازدید | 684621 پست
پارتی داشتی لابد.البته برا من چون دیر رفته بودم روز چهارمم بود و تقریبا آخرای پری بود اذیت نشدم من ه ...

من چه با خونریزی چه بدون خونریزی ،لباس زیر هست.دکترم چیزی نمیگه🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
راست میگی؟ واقعا؟ اخه خب من قبلا که هیچ دارویی نمیخوردم و میخواستم پریود بشم این درد سینه میومد... ن ...

عزیزم بخاطر داروهاست..

منم قبل پانکچر افتضاح درد داشتم بعد خوب شد خودش‌.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای هر سونوی واژینال میدن؟ چه با کلاس

فقط خیلی شلوغه و معطلی خیلی داره. من مثلا همین پنجشنبه رفتم سونو فقط 4 ساعت منتظر نوبتم بودم 

اخر رفتم تو حیاط و نمازخونه و اینا تا وقت بگذره.. 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
پارتی داشتی لابد.البته برا من چون دیر رفته بودم روز چهارمم بود و تقریبا آخرای پری بود اذیت نشدم من ه ...

هر دکتری یه جوره.

یکی من رفتم تازه موقع پری نبود. من متوجه نشدم منظورشو. لباس زیرم رو نصفه درآوردم.تازه مانتوم بلند بود هیچی پیدا نبود.

کلی دعوام کرد.

منم از خجالتش در اومدم.

گفتم والا هر کدومتون یه چیزی میگین.یکی موقع پری هم میگه در بیار.ما دیگه قاطی کردیم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
فقط خیلی شلوغه و معطلی خیلی داره. من مثلا همین پنجشنبه رفتم سونو فقط 4 ساعت منتظر نوبتم بودم  ...

وای نه.من نمیتونم معطلی رو تحمل کنم. همون ابن سینا بهتره.خخخخ

راستی یه شلوار پوشیدن مگه چقدر کار داره که انقد سونوها طول میکشه.🤔

ولی از این که انتقالم دیر میشه ناراحتم. نیوا جان..برام دعا کن جنینای سالمو خوبی بشن...یکی توی مرکز م ...

عزیزم خب ی تعدادیش بی کیفیت میشه همش ک بی کیفیت نیس انشالله ک همش نی نی تپل میشه برات همشم نشه حداقل نصفش نی نیای تپل مپلی میشه.عزیزم شاید حکمتی بوده تو دیر شدن انتقال.همینکه تخمک داشتی اونم این تعداد خداروشکر کن کسایی هستن با هزار جور آمپول یدونه تخمکم ندارن.انشالله همون اولین انتقال برات دوقلو بگیره و بقیه رو اهدا کنی گلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
منم دور نافیا خودم میزنم...بازو رو میدم همسری...عضلانی بیرون

من دور ناف و بازو رو خوم میزدم.همسرمم بود کمک میکرد.

عضلانی ها رو هم هر بار یکی.

بیشترشو بیرون زدم.ولی چند تاشوهمسرم.

قبل از پانکچر بابام زد.

قبل از انتقال داییم.

امروزم دوستم که همسایمونه میخام بگم بیاد بزنه.

سرتون رو درد نیارم ، همسایه ها یاری کنن تا من جنین داری کنم.😁😂🤣

نه من عضلانی رو ساعت 4 میزنم...دورنافو 5.30...گفتن بین 4تا 6 باید زده شن

آها پس نمیخواد دقیقا تو یه ساعت باشه.خوبه اینجوری

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ولی از این که انتقالم دیر میشه ناراحتم. نیوا جان..برام دعا کن جنینای سالمو خوبی بشن...یکی توی مرکز م ...

بهتره که .رحمت استراحت میکنه .

مثل باد میگذره.

تازه بچت هم نیمه دومی میشه با سلامتی.

بچه ها من پس فردا پانکچرم ولی از امروز بی اشتهایی شدید دارم...از صبح فقط یه کاسه سوپ خیلی رقیق خوردم...حالت تهوع هم دارم...نمیدونم چرا اینطوری شدم...طبیعیه؟اصلا نمیتونم هیچی بخورم...حتی فکر به غذاهم حالمو بد میکنه...واسه پانکچر فکر کنم جون ندارم دیگه