2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
نيوا جان روز چند گفتن بري سونو؟

تو برگه نوشته روز سوم برا نوبت سونو تماس بگیرید دیگه نمیدونم برا روز چندم سونو میکنن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم خوب بستگی به میزان درگیری داره..... مثلا اون زمان که برا من ۱۴ شد برا یکی که روده هاشم درگیر ...

راستش من توی سایت کلینیک ابن سینا خوندم هزینه عملشو بیمه تکمیلی پوشش نمیده فقط آزمایشات و ویزیت و چون با  دردهایی که موقع پریود سالهاست که توی روده هام حس و تحمل میکنم مطمئنم روده هام بشدت درگیرن با توجه به تجربیاتی که داشتی و با حوصله هم جواب هموطنانت رو میدی گفتم شاید توصیه ای به بیمارستان خوب دیگه ای برام داشته باشی عزیزم!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فعلا استراحت کن و زنگ بزن مرکز اگه لازم باشه شیاف برات اضافه کنن

شیاف از همون روز اول دوتا ۴۰۰ داشتم. یکی صبح یکی شب. الان میرم دستشویی شیافای دیشب قهوه ای خارج میشن. خودمم خشک میکنم دستمال قهوه ای میشه. واقعا موندم چیکار کنم

خدایا شکرت🙏
گلم چطور بفهمم که شرایط هایپری رو دارم؟ راستی الان که چهار روز قبل پانکچر هستم میتونم آب زیاد بخورم ...

تعداد فولیکولهاتون چقدر بود؟از روی اون میفهمن که هایپر میشی یا نه

مثلا من هرکدوم از تخمدان هام نزدیک 15تا داده که این یعنی هایپر میشم.

تعداد فولیکولهاتون چقدر بود؟از روی اون میفهمن که هایپر میشی یا نه مثلا من هرکدوم از تخمدان هام نزدی ...

برای من هرکدوم حدود ۱۰ تا یا بیشتر . ولی باید مثبت فک کنیم

من که منفی باشم میمیرم 

شیاف از همون روز اول دوتا ۴۰۰ داشتم. یکی صبح یکی شب. الان میرم دستشویی شیافای دیشب قهوه ای خارج میشن ...

خب زنگ بزن شاید بیشتر کنن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
برای من هرکدوم حدود ۱۰ تا یا بیشتر . ولی باید مثبت فک کنیم من که منفی باشم میمیرم 

وا چرا اخه...ایرادی نداره که هایپر شدن...من اصلا نگران اون نیستم..بیشتر نگران اندازه فولی هام..روز 8 اندازه اشون 10 بود که انگار خیلی ریزه...ولی عزیزای اینجا میگن ایشالله تا پانکچرم که دوشنبه اس تپل میشن.

از هایپری نترس دختر...تازه ممکنه نشی اصلا

من ايمنى مشكل دارمCd19 و Cd19+5 اما متاسفانه خارج از ايران به هيچ وجه قبول نمى كنن بايد قبل از ...

هانا جان کاش همین جا دستور داروییت رو میگرفتی از دکترا دارو هم میخریدی با خودت میبردی 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو