2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047741 بازدید | 684623 پست
عزیزم واقعا متاسفم..... میدونم هیچی الان دلتو آروم نمیکنه اما به زودی ایشالله خدا برات جبران میکنه. ...

مرسی عزیزم. بار اولم بود که آی وی اف کردم. شنبه میرم دکتر ببینم چی میگه. واقعا سخته انگار دوتا بچه هامو از دست دادم😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجون دیشب به مدت چهار پنج ساعت با استرس شدیدی سر کردم همش فک میکردم الانه تخمدونام بترکن درد مختص ...

نترس این حالتها طبیعیند. منم داشتم .ان شاالله نتیجه خوبی میگیری

عزیزم کی گفته؟ دکترت؟ اگه دکترت گفته استفاده کن غیر اون به هیچ وجه.....

همون ادمایی که تو رویان تو بخش توضیحات هستن نوشتن. برا قبل پانکچر.. اخه روش انجامش هم بلد نیستم.. فقط گفت با سرنگ داخل واژن ولی خدایی اخه یعنی چی مگه میشه همچین چیزی رو بریرم داخل اون.؟میترسم یکم.. 

راستی انا جون تخمک ها جه سایزهایی باشن خوب و مناسب و اکی هستن؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
همچنین واسه شما🌹🌹🌹🌹🌹

سلام انتظار جون ببخشید گلم شما شماره داروخونه دکتر شهبازی نداری؟همون ک نزدیک بیمارستان معتضدی هست

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
همون ادمایی که تو رویان تو بخش توضیحات هستن نوشتن. برا قبل پانکچر.. اخه روش انجامش هم بلد نیستم.. فق ...

عزیزم همون کاری ک گفتن انجام بده.سایز فولیام بالای 18 برسن قابل قبولن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم من دو تا گنال ۹۰۰ خریدم ۱۵۰۰۰۰۰

برا منم دو تو کونال 900 و 8 منوگون دادن روزی 300 واحد گونال و یه منوگون.عزیزم من ذخیرم 6. بود.چون ذخیرم پایینه دوز دارومو زیاد داده.

عزیزم واقعا متاسفم..... میدونم هیچی الان دلتو آروم نمیکنه اما به زودی ایشالله خدا برات جبران میکنه. ...

آنا جون دکتر ب من دو تا گونال 900 داره روزی 300 واحد ک برا 6 روز هست.ولی منوگون 8 تا داده.یعنی گونال تموم شه تا دو روز بعدشم باید فقط منوگون ادامه بدم؟یا دوباره دارو میدن؟

بچه ها من دارم لک قهوه ای میبینم چیکار کنم؟😭😭

عزیزم فعلا استراحت کن و زنگ بزن مرکز اگه لازم باشه شیاف برات اضافه کنن

آناجون دیشب به مدت چهار پنج ساعت با استرس شدیدی سر کردم همش فک میکردم الانه تخمدونام بترکن درد مختص ...

منم یبار اینجوری شدم اینقد شب تخمدونام درد میکرد ک دیگه خودمو آماده کرده بودم برا مردن همش فک میکردم آمادگیشو دارم یا نه نصف شب خواستم برم غسل کنم ک مردم پاک باشم😃😃😃

عزیزم نمیتونم بگم میفهمت چون به عنوان کسی که دو بار باردار شدم زبونم لال تصور از دست دادنشونم سخته چ ...

ممنون گلم از لطفت ... مدتیه خیلی بدخواب شدم شبها یهو از خواب می پرم میگم خدایا اگه ای وی اف هم نشد دیگه چی بسرم میاد؟؟؟ امیدوارم یکروزی همه این غمها برای من و امثال من تموم شه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم بسپاربه خدا.تو تنها نیستی مثل تو زیادن وداره بیشترم میشه.انشالله کسی دیگه گرفتارنشه.خدابخواد م ...

مرسی گلم از همدریت ، خداروشکر که شما بارداری ... بله نمیشه با تقدیر جنگید 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊