2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
سلام دوستان  به چن وقته دارم پستارو میخونم وپاب پاتون برا اونایی که باردار شدن ذوق کردم واونا ...

سلام دوست عزیز 

من هم اوایل وقتی اومدم تو این تایپینگ  حال شما رو داشتم و اصلا نمیفهمیدم چی میگن و چیکار میکنن اما اگر حوصله کنی چند صفحه ایی بخونی ... به گفته ها و داروها و روش ها عادت میکنی و برات همه ی کلمه ها آشنا میشن.

نگران نباش واقعا اسم ای وی اف و پروسه درمان از بیرون ترسناکِ و عجیب غریبِ اما وارد سیکل که میشی اتوماتیک میری جلو و متوجه میشی هیچ کدوم ترس نداشت ، فقط باید صبور باشی همین

آمپول های دور ناف خیلی سرسوزن های ظریفی دارن و کاملا بی دردن و کمترین قسمت نگرانی ای وی اف هست😉

میدونم الان هر چی بگم باور نمیکنی

اما بعدش میای خودت تعریف میکنی

امیدت به خدا

انشالله قبل از وارد شدن به سیکل خبر یهو باردار شدنت رو بیای بگی🌺

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
گلم من 26 سالگی با اولین اقدام باردار شدم اونم دوقلو پسر ولی چون توی یه کیسه بودن از بین رفتن شش ماه ...

عزیزم بسپاربه خدا.تو تنها نیستی مثل تو زیادن وداره بیشترم میشه.انشالله کسی دیگه گرفتارنشه.خدابخواد میده بخواد هم میگیره من که اینبار سپردم دست خودش بمونه نمونه باخودشه .اینای که جوونشونو ازدست میدن چی؟تنهاچیزی که خدامیگه به هرکی بخوام فرزند میدم نخواد نمیده.یکی ازاشناها بعد۱۴ سال بچه دارشد اونم کلی درمان وای وی اف بچه یکساله یکهفته پیش تو تصادف فوت شد پدر مادر صحیح وسالم.اینا همه نشونه هست واسه امثال ما.زندایی خودم بعد۱۰ سال الان شنیدیم باردار شده اونم طبیعی.انشالله خدا هرکی مادره فرزندشو حفظ کنه هرکی نداره بهش بده

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پی عزیزم احتمالش خیلی بالاست..... گوشت و مرغ و ماهی بخور..... سفیده تخم مرغ آب پز هر چند تا که میت ...

عزیزم میشه خوراکی های خیلی نفاخ رو بگید چیا هستند؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام دوست عزیز  من هم اوایل وقتی اومدم تو این تایپینگ  حال شما رو داشتم و اصلا نمیفهمیدم ...

ممنونم دوست عزیز از پاسخگویت❤

آره واقعا هرچقدر جلوتر میرم بیشتر آشنایی پیدا میکنم  دارم بخودم امیدوار میشم😅 ولی حالا خیلی مونده به پای دوستان برسم  

خودم دوس دارم زودتر شروع بشه سیکل تا از این کابوس خلاص شم .هرکاری میکنم از فکرم خارج نمیشه .هنوز دوهفته مونده تا اولین سونو ،خییییییلی کُند میگذره اینماه دارم دق میکنم

مرسی از دعای قشنگت ،امیدوارم خدا دل هممونو شاد کنه وهیچ زنی حسرت مادر شدن نداشته باشه 

آمییییین🙏🙏🙏

انا جون عزیزم ببخشید... سلام. 

بهم گفتن برا قبل پانکچر ژل بتادین از حلو استفاده کنم... برای بقیه هم همینو میگن؟ و روش استفاده اش چه جوریه دقیقا؟ و از بعضی ها شنیدم که خیلی سوزش میاره و..... میترسم واژن و رحممو بدتر کنه عوض بهتر کردن... بعدههمه چی خراب شه...! به همه میدن؟  واقعا تا حالا همچین چیزایی استفاده نکردم..کار باهاشو بلد نیستم.. 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
مشکل من مشخصه خواهری .هم مشکل ایمنی هم انعقادی دارم متاسفانه درمان روم جواب نمیده

عزیزم ممکنه درمان روت درست انجام نشده باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستش دیگه جایی واسه امید ندارم .. خیلی سخته تا شش ماه باردار باشی دوقلو بعد از دستشون بدی و.... بعد ...

عزیزم نمیتونم بگم میفهمت چون به عنوان کسی که دو بار باردار شدم زبونم لال تصور از دست دادنشونم سخته چه برسه تجربش......

اما عزیزم دوستانی بودن دردتو تجربه کردن اما خدا براشون جبران کرده.....

ایشالله به زودی برا تو هم جبران میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بنظرتون ممکنه داروهای آی وی اف قبل پانکچر مشکلی ایجاد کنن؟ من تخمدونام دردش یکم به لگنم میزنه طبیعی ...

عزیزم درد تخمدان که طبیعیه....

فقط دولا راست نشین.....

جارو برقی ممنوع....

آب زیاد بخورین.....

کار سنگین نکنین.....

اگه درد غیر قابل تحمل نباشه طبیعیه ....

عزیزم میشه خوراکی های خیلی نفاخ رو بگید چیا هستند؟

عزیزم حبوبات، لبنیات معمولا،.....

الان به ذهنم نمیرسن اما یه سرچ بزنی عیار دستت میاد.....

انا جون عزیزم ببخشید... سلام.  بهم گفتن برا قبل پانکچر ژل بتادین از حلو استفاده کنم... برای بق ...

عزیزم کی گفته؟

دکترت؟

اگه دکترت گفته استفاده کن غیر اون به هیچ وجه.....

سلام جواب بتای من صفر شد😭😭 نمیدونم واقعا چرااااا. بنظر همه چیز خوب بود هم جنینام خم وضع رحم خودم,. ...

عزیزم واقعا متاسفم.....

میدونم هیچی الان دلتو آروم نمیکنه اما به زودی ایشالله خدا برات جبران میکنه.....

عزیزم بار اولت بود؟

پیگیر علت منفی شدنش باش.....

ایشالله جواب میگیری عزیزم....

عزیزم درد تخمدان که طبیعیه.... فقط دولا راست نشین..... جارو برقی ممنوع.... آب زیاد بخورین..... ک ...

آناجون دیشب به مدت چهار پنج ساعت با استرس شدیدی سر کردم همش فک میکردم الانه تخمدونام بترکن

درد مختصری داشتن ولی تصوراتم آخر منو میکشن😔

فقط میگم نکنه قبل پانکچر تخمکها آزاد بشن.... نکنه  تخمدونام اونقد بزرگ شن ک بترکن .. میدونم دیوونم 😭