2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047795 بازدید | 684626 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکشنبه آز دارم دارو من امپول میزنم .خم و راستم نمیشم.

یعنی اصلا شیاف ندارین؟ بجاش آمپوله؟

ان شاالله که مثبته .

من که خون دیدم چی بگم.

شما اوضاعتون خیلی خوبه.

امید به خدا همه مثبت بشیم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مرسي كه گفتي عزيزم😘سفيده تخم مرغ و گوشت و ديگه چيا پروتئينه؟ شيرم دوس دارم، خوبه بخورم؟ آره دو&nbs ...

پی عزیزم احتمالش خیلی بالاست.....

گوشت و مرغ و ماهی بخور.....

سفیده تخم مرغ آب پز هر چند تا که میتونی بخور.....

حداقل ۳-۴ تا بخور.....

خالی یا رنده شده تو سالاد به هر نحوی میتونی بخور.....

شیر والا من نمیخوردم.....

کلا لبنیات زیاد توصیه نمیشه.....

آب خوردنو خیلی جدی بگیر.....

روزی ۲-۳ لیتر بخوریا.....

آسپرین نداری؟

سعی کن یبوستم نشی....

نفخ هم سعی کن نداشته باشی چون رفته رفته که تخمدانات بزرگتر میشن میتونه نفخ و یبوست اذیتت کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم دلم خیلی روشنه که یکشنبه خبر خوش میشنوم.کلا هیچ استرسی ندارم.خیلی امیدوارم اینبار

حتما عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی اصلا شیاف ندارین؟ بجاش آمپوله؟ ان شاالله که مثبته . من که خون دیدم چی بگم. شما اوضاعتون خیلی ...

انشالله من خودم خواستم امپول بزنم راحتترم .نگران نباشید.انشالله 

آناجان

دوستان بعضی،میگن بدون نشانه،آندومتریوز بودن.آیااین مشکل بالاپارا و هیسترو مشخص میشه؟ وکسانی که لاپارا و هیسترو شدن وگزارش همچین مشکلی ر نداشتن،دیگه صددرصدآندومتریوز نیستن؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
صنم جان شما ميگين داروهاتون مثل منه چرا دوتا گونال ٩٠٠ خريدين؟؟من يه گونال ٩٠٠؟؟

آخه عزیزم بعد از ۶ روز مصرف دارو من معمولا بازم دارو نیاز دارم.منم احتیاط خریدم.شما ذخیرت مثل منه؟

آناجان دوستان بعضی،میگن بدون نشانه،آندومتریوز بودن.آیااین مشکل بالاپارا و هیسترو مشخص میشه؟ وکسانی ...

عزیزم تشخیص آندومتریوز با لاپراست.....

اگه کسی که لاپرات کرده اینگاره بوده و گفته نداری یعنی خیالت راحت باشه.....

سلام آنای عزیزم خوبی؟ آنا جان دلیل ترشحات کشدار و شفاف چی میتونه باشه؟

الان کجای سیکلی؟

ببخش حضور ذهن ندارم.....

سلام دوستان خوبید . من به دخترم شیر خشک نان میدادم خوب میخورد وزن گیریش هم خوب بود ولی بالا میاورد عوض کردم با ببلاک آر حالا شدید یوبس میشه نمیدونم چکار کنم شیر خودم رو نمیخوره خشک شده . تورو خدا کمک کنید چه شیر خشکی بدم که دفعش راحت باشه بالا هم نیاره یا اگه کسی آر میده بگه چکار کنم یوبس نشه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام دوستان خوبید . من به دخترم شیر خشک نان میدادم خوب میخورد وزن گیریش هم خوب بود ولی بالا میاورد ع ...

عزیزم چرا ببلاک معمولیشو نمیدی؟

دختر منم رفلاکس داشت همون معمولیشو دادم.....

آ آر ندادم....

مشکل دفعم ایجاد نکرد.....

اونو امتحان کن ببین جواب میده.....