2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047719 بازدید | 684621 پست
لاله جون فقط گونال داشت عزیزم..... فکر کنم ۱۵۰ واحد گونال روزانه داشت.....

اناجون يه چيزي ذهنمو مشغول كرد، سعي ميكنم از شرش خلاص شم، اينا به من نگفتن آز ذخيره بدم منم اصرار نكردم به خاطر هزينه ش كه به همسرم تحميل نشه، يه بار از دكتر پرسيدم گفت ما با كمترين تحريك تخمك ميخواهيم ذخيره مهم نيست، ديگه منم پيگير نشدم، حالا شما گفتين لاله جون فقط گونال داشتن من نگران شدم زبونم لال نكنه زياد باشن اينا؟؟ عاخه من خودمم توي سونو هميشه با يه فولي غالب يه ده بيس تا فولي ريز هم دارم، يكي از دوستام اين موردو سوال كرده بود براش پرسيدم ديدم پلي كيستيك حساب ميشه و پلي كيستيك شايد هايپر شه، حالا نگران شدم نكنه اينا مونوگون زاد باشه؟؟ يعني لاله جون فقط سر جمع شش تا ١٥٠ واحدي گونال داشت و بعدشم پانكچر؟؟؟

@لاله_سرخ      

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست عزيز  شما با خود دكتر افلاطونيان ويزيت شديد؟  و خودشون تمام روند كار رو بهتون ...

عزیزم عکس بعد پاکی و نیمه اول سیکله.....

یعنی قبل تخمکگذاری.....

همون روز ۸ و ۹ خوب بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از دیروز الکی الکی خودم خودمو استراحت مطلق تجویز کردم. فقط یه سوال ، من روز دهمم ، یعنی میخام بگم ه ...

عزیزم نه داشتن لک و نه نداشتنش هیچ کدوم دلیل + یا - نیستن.....

پس خواهشا نه با اک خودتونو ببازین نه با نداشتنش منفی فکر کنین.....

همه مدل مامان داشتیم.....

با لک، بی لک، با خونریزی، بدون خونریزی، با درد پریودی، بدون درد پریودی، با علایم، بدون علایم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون میشم یه اطلاعاتی درمورد روال درمانی بهم بدین. برو بیا زیاد داره ؟ 

عزیزم خوب مراحل قبل تجویز اصلی و تکمیل پرونده یه طرف بعدش که تکلیفت تعیین شد خوب، اول روز اول تا سوم پریودیت سونو میشی بر اساس سونو نوع سیکلت تعیین میشه.....

حالا به خلاصه ای برات میذارم اگه بازم جای سوال بود در خدمتم.....

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

سیکل میکرواینجکشن در زبان ساده:

در وهله اول با توجه به بدن مادر (بر اساس آزهای هورمونی و سونوی روز اول تا سوم) پروتکل مناسب برای سیکل انتخاب میشه. چند تا پروتکلی که من باهاشون آشنایی دارم اینان:

۱- سیکل بلند با ال دی:

تو سیکل بلند که همراه با ال دی یا اچ دی هست از روز ۳ پریودی، ال دی شروع میشه و معمولا از اواسط سیکل به بعد بستگی به بدن مادر از روزهای ۱۷-۱۸-۱۹-۲۰ و حتی ۲۱ سیکل سینافکت یا همون سوپرفکتها روزانه شروع میشن، یا از تک دز یک سوم دیفیرلین یا دکاپیتیل استفاده میشه و نهایتا منتظر پریود و سونوی مجدد روز اول تا سوم پریود بعدی برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

۲- سیکل کوتاه با ال دی:

از روز ۳ پریودی ال دی شروع میشه و بعد از اتمام ۲۱ عدد قرص منتظر پریود دوم برای سونوی مجدد روز اول تا سوم پریود بعدی برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

۳- سیکل کوتاه بدون ال دی:

یکراست آماده سونوی روز اول تا سوم پریود برای شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری خواهیم بود.

و اما بازه زمانی شروع تزریق آمپولهای تحریک تخمکگذاری:

۱- با سینافکت:

سینافکت حکم مهار کننده تخمکگذاری رو داره و از ابتدای تزریقها با دزی متناسب با شرایط بدن شروع میشه و به دنبالش تزریق آمپولهای هاش ام جی و اف اس هاش شروع میشن. نهایتا بعد از چند سونو و با توجه به رشد فولیکولها تجدید و یا اصلاح دز داروها صورت میگیره و سونوی نهایی برای تعیین وقت عمل پانکچر یا همان تخمکگیری انجام میشه و ۳۶ ساعت قبل از زمان تعیین شده برای عمل ۱ یا ۲ عدد هاش سی جی بنا به شرایط تزریق میشه.

۲- با ستروتاید:

این سیکل به نام سیکل آنتا یا آنتاگونیست معروفه و اینجا ستروتاید حکم مهارکننده تخمکگذاری رو داره اما نه از ابتدای تزریقها. ابتدا تزریق آمپولهای هاش ام جی و اف اس هاش شروع میشن و بعد از اینکه تا حدی فولیکولها رشد کردن با تجویز چند عدد آمپول ستروتاید تخمکگذاری مهار میشه، با آخرین سونو هم وقت عمل تعیین و ۳۶ ساعت قبلش ۱ یا ۲ عدد هاش سی جی تزریق میشه.

ادامه دارد....

@microinjection

اناجون يه چيزي ذهنمو مشغول كرد، سعي ميكنم از شرش خلاص شم، اينا به من نگفتن آز ذخيره بدم منم اصرار نك ...

عزيزم اينقدر خودتو نگران نكن من سر پانكچرم اصلا نمى دونستم ذخيره ام چنده؟بعيد هم مى دونم ازم آزمايش ذخيره هم گرفته باشن و سه تا گونال اف ٩٠٠ واحدى داشتم كه بايد روزى ٢٢٥ واحد مى زدم كه سر سومى آخرين شبش ديگه گفتن نمى خواد بزنى

فوليكولهات رشدشون كافيه

تا اينكه اينجا مى خوندم در مورد ذخيره تخمدان و براى خودم سوال پيش اومد كه دقيقا چه قدره و اومدم ايران مى خواستم تستهاى تكميلى رو انجام بدم انجام دادم و مقدارش 2/9 بود 

منظور حرفم اينه خيلى از دكترها از سونو واژينال متوجه خيلى چيزها مى شن كه حتما ماها نمى دونيم

به نظرم هر چه قدر كمتر آدم در اين موارد بدونه بعضى وقتها بهتره و با آرامش بيشترى جلو مى ره و از طرفى وقتى تو اين راه قرار گرفتيم مهمترين مساله اينه كه به دكترامون اعتماد كنيم تا بتونن راحت كارشونو انجام بدن و ايشالا جواب هم بگيريم

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

سیکل میکرواینجکشن در زبان ساده:

عمل پانکچر یا تخمکگیری:

بعد از تعیین وقت عمل و اعلام ساعت دقیق عمل ۳۶ ساعت قبل تایم عمل تزریق آمپول های آزاد سازی تخمک صورت گرفته و آماده عمل تخمکگیری خواهیم بود.

با توجه به اینکه عمل تحت بیهوشی هست لذا باید شرایط ناشتا بودن رو رعایت کرد. روز عمل حضور همسر الزامی هست چون همان روز عمل نمونه گیری برای اسپرم لازم خواهد بود. ضمنا قابل توجه هست حداقل ۳ و حداکثر ۷ روز قبل پانکچر باید تخلیه منی انجام شده باشد.

بعد از نمونه گیری اسپرم کار شستشوی اسپرم در واحد جنینشناسی انجام میشه و آماده انتخاب اسپرمهای ایده آل از لحاظ شکل ظاهری برای تزریق داخل تخمکها خواهند بود.

بعد از تزریق اسپرمها داخل تخمک جنینها در انکوباتر برای تقسیمات سلولی و رشد خواهند بود و با توجه به اینکه جنین ۲-۳-۴-۵ روزه انتقال داده بشه، روز انتقال جنین تعیین میشه.

انتقال جنین:

انتقال جنین بدون بیهوشی بوده و نیازی به ناشتا بودن نیست ابتدا کار شستشوی رحم و اسپکلوم گذاری انجام میشه و سپس کتتر انتقال جنین در موقعیت مناسب قرار داده میشه و جنین شناس جنین ها رو از طریق یه سرنگ بلند و از مسیر کتتر انتقال میده.

زمان انتظار برای اولین آزمایش بتا:

معمولا ۱۴ الی ۱۶ روز بعد انتقال جنین اولین آزمایش تیتر بتا انجام میشه که امیدوارم همه این آزهای منتهی به یک بتای عالی بشه!!!!

@microinjection

عزیزم به نظر رحمت سرد نیست..... یه سری اصولم بیشتر رعایت کن که مشکلی پیش نیاد..... بعد حموم و ن ز ...

تقریبا همشو رعایت میکنم عزیزم.از‌وقتی هم رعایت میکنم دردای پریودم خیلی کم شده.ولی نمیشه که تو‌ پریودی بعد دستشویی نشورم خودمو😵این یکیو‌ رعایت نمیکنم راستش.ولی خب نخوردن سردیو این چیزارو حواسم هست.بازم‌ممنون عزیزدلم😍💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم نه داشتن لک و نه نداشتنش هیچ کدوم دلیل + یا - نیستن..... پس خواهشا نه با اک خودتونو ببازین نه ...

آنا جون استراحت چه جوری باشه ؟

لازمه همش صاف بخوابیم.

من خسته میشم همش اینور و اونور میشم.

میشه نشست؟ 

امروز که بیشتر خوابیدم سردرد شدم.عادت ندارم.کلافم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام به همگى بچه ها كسى تجربه پى آر پى رو داشته قبل انتقال؟؟؟ يه دكترى تو آلمان قبل انتقال بعديم ب ...

دوستان زیادی بودن بیان بهت اطلاعات میدن.....

سلام دوست عزيز  شما با خود دكتر افلاطونيان ويزيت شديد؟  و خودشون تمام روند كار رو بهتون ...

سلام عزیزم.بله‌با خود دکتر افلاطونیان ویزیت شدم.قرار شده تا اخرش‌ زیر نظر خودشون باشم.البته اونجا مشاور ازم پرسید میخوای زیر نظر کدوم پرفسور باشی؟!منم چون کریمزاده رو زیاد نمیشناختم دکتر افلاطونیان رو انتخاب کردم.من عکس رنگی‌رو قبلا شیراز داده بودم.اره‌گلم‌تاکید میکنن باید تمیز باشی حتما.منم روز ۸ یا ۹ بود فکرکنم عکس رنگی گرفتم.یه سال پیش شیراز.ولی همه جا فکرکنم قانونشون اینه که باید پریودت تموم شده باشه و لکه هم نباشی.شماکه‌ مامان شدی.عکس رنگی میخواین بگیرین الان؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
تو گیلان دوبار میکرو منفی شدم. باید پروندمو 28 مهر تازه بیارم ابن سینا

حق با دوستمونه جوری برو که یه سری از کارات انجام بشن....

همسرت از آخرین تخلیه اسپرمش ۲-۳ رو گذشته باشه که بتونه نمونه بده.....

خودتم یا روز دوم سوم پریودیت باشه که آزهای هورمونیتو بدی یا روز ۸ تا ۱۱ سیکلت که بتونی سونو بشی و عکس رنگی هم بندازی.....