2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
انا اصلا نمیتونیم بخدا از همسرم خجالت میکشم میگن بخاطر من داره عذاب میکشه بخاطر من اذیت میشه همش بغض ...

عزیزم عشق این چیزا سرش نمیشه بایدم برا هم زحمت کشید شیرینیش به اینه.....

یه روز تو یه روز اون.....

عشق منت سرش نمیشه پس سخت نگیر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا مه گفته بودین. من فکر میکردم شما بعد از مثبت شدنتون خون دیدین.نه چند روز قبلش. توکل به خدا.

عزیزم من هم روز ۱۱-۱۲ انتقال لک دیدم همه بعد سونوی قلب به خونریزی افتادم.....

هر دوشو تجربه کردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میدونی چجوریه حرکتی حس نمیکنم ولی اطراف نافم ی حس سنگینی دارم و در روز خیلی کم انگاری اجزای شکمم جاب ...

عزیزم من اکوی قلب نداشتم.....

عزیزم به نظرم جای نگرانی نیست اما اگه دلت آروم نمیشه یه سر برو یه سونو انجام بده.....

اناجون يه چيزي ذهنمو مشغول كرد، سعي ميكنم از شرش خلاص شم، اينا به من نگفتن آز ذخيره بدم منم اصرار نك ...

عزیزم اگه فولی ریزم داشتی پس احتمالا پلی کیستیکی.....

پس علی الحساب رژیم پر پروتئین و آب و سفیده رو شروع کن.....

ضرر نداره لااقل هایپرم نشی رو کیفیت تخمکات تاثیر میذاره.....

کار سنگینم نکن....

جارو تعطیل....

دولا راستم نشو زیاد.....

عزیزم دیگه خودتو نگران نکن ایشالله خیره.....

لاله جون که بعد شش روز پانکچر نشده بعد ستروتایدم باز گونال داشته بعد پانکچر شده.....

تقریبا همشو رعایت میکنم عزیزم.از‌وقتی هم رعایت میکنم دردای پریودم خیلی کم شده.ولی نمیشه که تو‌ پریود ...

والا من چون رحمم سرد شده بود مجبوری رعایت مبکردم و فقط خودمو پاک میکردم.....

مجبور بشی دیگه چاره ای جز تحمل نداری.....

آنا جون استراحت چه جوری باشه ؟ لازمه همش صاف بخوابیم. من خسته میشم همش اینور و اونور میشم. میشه ن ...

عزیزم خوابیدن حالا هر جور راحتی....

جابجا میتونی بشی....

دیگه چاره ای نیست عزیزم.....

مجبوری تا رفع کامل لک و خونریزی رعایت کنی.....

ایشالله برا لانه گزینیه..... داروهاتو ادامه بده حتما.....

سلام اناجان من هیچ علائمی ندارم روز 11انتقالم فقط خیلی عذر میخوام ی کم ترشح ابکی دارم احتمال داره منفی باشه؟

عزیزم اگه فولی ریزم داشتی پس احتمالا پلی کیستیکی..... پس علی الحساب رژیم پر پروتئین و آب و سفیده رو ...

مرسي كه گفتي عزيزم😘سفيده تخم مرغ و گوشت و ديگه چيا پروتئينه؟ شيرم دوس دارم، خوبه بخورم؟

آره دو ساله كه هر دو سه ماه يه باري سونو رفتم،فولي زير ده ميل هف هش ده تا تو هر تخمدان، هميشه مينويسه و تعدادي فوليكول ريز😢 تازه اخيرا يك سالي هست كه موي زايد زير چونه و وسط سينه و زير ناف هم بهش اضافه شده

...
چطور آنا جان .کجا برم .منم میخام اسممو عوض کنم هر کاری میکنم نمیتونم

خودت نمیتونی اما یکی از نی نی یارا رو ازش بخواهی برات انجام میده.....

بذار ببینم لینکی پیدا میکنم؟

سلام اناجان من هیچ علائمی ندارم روز 11انتقالم فقط خیلی عذر میخوام ی کم ترشح ابکی دارم احتمال داره من ...

عزیزم کی باید آز بدی؟ 

منم اولش خیس میشدم.

معذرت میخوام اما شیاف که میذاشتم انگار بخشیش حل میشد با یه مایع داغ و خارج میشد.همش حس خیسی داشتم.

بعد یک کم استراحتم رو کم کردم ، که لک و خون دیدم.

ان شاالله که هیچی نیست. اما استراحت و داروهاتو داشته باش.

خم و راست نشو.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
روز هشت پريودي يا روز هشتم مصرف داروها؟؟ اناجونم سيكل آخري شمام انتا بود؟

بله آنتا بود.....

روز ۸ سیکل....

شایدم ۹ بود الان دقیق یادم نیست....

روز سوم داروهام شروع شدن.....

روز ۸ سونو شدم مجدد از فرداش فکر کنم ستروتایدم شروع شد....

صفحه اول مراحل درمانیمو ببینی شاید نوشته باشم.....

سلام اناجان من هیچ علائمی ندارم روز 11انتقالم فقط خیلی عذر میخوام ی کم ترشح ابکی دارم احتمال داره من ...

عزیزم هیچ نظری نمیشه داد پس فرض رو بر این بذار مامانی!!!!!