2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
بچه ها من یه سوال دارم من توی سیکل ای وی افم و روز 8ام پری و سونوی دوم رو رفتم...پلی کیستیکم و دکتر ...

عزیزم با مصرف آمپول هات سایزشون بزرگ میشه نگران نباش . به حرف کسایی که انرژی منفی میدن توجه نکن.

ببخشید کسی تو بیمارستان دولتی ای وی اف کرده تو تهران ونتیجه گرفته کل هزینه چقد شد و بیمه سلامت قبول ...

بیمارستان مهدیه تهران ،دولتی وباهزینه کم آی وی اف میکنه.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی..... عزیرم مورفولوژی به شکل هر چیزی میگن..... مورفولوژی اسپرمم یعنی ش ...

ممنون  از  پاسخگوییت آنای مهربون❤

چقدر بده که دکترا میزارن آدم تجربه تلخ داشته باشه بعد اون آز ومینویسن .حالا بنظرتون چیکار کنم به دکترم بگم برامون بنویسه؟

انا جون میشه کسی اندومتریوز داشته باشه ودردی نداشته باشه؟

من هیچ نشونه ای ندارم ولی الان اندومتریوز باعث انسداد لوله هام شده بخشی از روده هامم در گیر کرده

خدا جونم شکرت...

آنا جان سلام عزیزم امیدوارم حال خودت و نی نی هات و همسر مهربونت خوب باشه. عزیزم توی یکی از پستا برای ذخیره تخمدان کم در مورد متد شانگهای گفتی من توی اینترنت هر قدر سرچ کردم در مورد این متد چیزی پیدا نکردم.شما میدونی چیه؟

اگز دوستان دیگه هم میدونند ممنون میشم راهنمایی کنید

ببخشید ذخیره 1.9 خوبه یا بده؟ اخه  مال منم همینه ولی نمیدونم بالاس پایین خوبه بده؟

دوستان میگن خوبه ولی بدن من به داروهام زیاد جواب نداد

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
سلام به روی ماهت عزیز دلم...... همینکه منم دوستای گلی که خالصانه بهم محبت دارنو دارم هیچ غمی ندارم. ...

فدای اون صورت ماهش...ببوسید این ابجی خانوم گل رو از طرف من که حتما داره لحظه شماری میکنه واسه دیدنش...

خب من تا 12 رو دیدم یادم افتاد که بله اشتباه کردم و با تولد دختر جاری خانوم اشتباه گرفتم...چقدر منتظر بودم به موقع تبریک بگم😄😄

اینم بگم به دلم نمونه...من همیشه دوست داشتم ببینم روی ماه گل دخترتون رو اما خب میدونم که مقدور نبود واستون...و این عکس پروفایلتون رو همیشه با کلی ذوق نگاه میکنم...اما اون روز که عکسشو واسه اون دونه ها گذاشتید انقد ذوق کردم واااای کلی خوشحال شدم که خانوم طلااا رو دیدم بالاخره😍😍😍😍😍بله دیگه اینجور آدم قانعی هستممممم...البته ایشالااا همیشه سلامت باشه عزیزکم

آنا جون من دیگه فکر نکنم بتونم به آرزوم برسم و تا حد زیادی پذیرفتم. با اینکه عاشق بچه بودم و هستم و با بچه های اطرافیان ارتباط خوبی دارم...حسابی خودمو مشفول کردم.. گهگاهی یادم میفته و ناراحت میشم...اما دیگه به هیچ وجه جرئت ندارم که قدم بگذارم در این راه..و اعتماد کنم...این دو سری آخر تمام و کمال به دکتر رزا... اعتماد کردم اما وقتی یادم میاد که واسه ستاره جون چه مشکل پیش اومد قلبم میلرزه و جرئت پیگیری ندارم واقعااا...دیگه فک کنم من فقط پیشکسوت این تاپیک شدم که حتی یکبار هم تجربه نکردم مثبت شدن رو..اما در هرصورت ممنونم از دعاهای ناب تون...دوستتون دارم و زایمان فوق العاده راحت و روزهای زیباتری رو واستون آرزو میکنم مهربون😚😚😚😚

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
نمیدونم عزیزم ذخیره تخمدانم چنده دکتربهم هیچی نگفته هیچ کاری غیر از دارو بهم نکرده اگه عکس ازمایش بف ...

عزیزم این تست هورمونیته....

تیتسترون، پرولاکتین و.....

تست ذخیره نیست عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من یه سوال دارم من توی سیکل ای وی افم و روز 8ام پری و سونوی دوم رو رفتم...پلی کیستیکم و دکتر ...

عزیزم بالاتر میرن نگران نباش.....

به حرفهای منفیم گوش نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزدلمممم مرسي دوست مهربونم سلامت باشين ان شاءالله دارو كه گير مياد خدارو شكر، يه كم گرونتر شده ول ...

من خیلی خیلی ممنونم از اینکه کاملا توضیح دادید مامان گل گلی💐🌹🌸🌼حتما پیگیر میشم....امیدوارم شما همیشه سلامت باشید و هیچوقت اون روزها برنگرده...پرپر جون خیلی خوشحالم واستون که تا چند روزه دیگه دختر گل تون رو در آغوش میگیرید شما از دوستان قدیمی من هستید در این تاپیک و خیلی خوشحالم که انتظارتون به سر رسید به سلامتی و ممنون که هنوز در کنار ما هستید...روزهای خوب و خوشی رو واستون آرزو میکنم😚😚😚😚💐🌷💜🌼🌸🌹

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ببخشید اناجون  از کجا فهمیدین ریسک هایپری ندارم؟

مگه نگفتی ذخیرت حدودای ۱/۹ هست؟

خوب بوا هایپری ذخیره بالاتر باشه ریسکش هست.....

مگه نگفتی ذخیرت حدودای ۱/۹ هست؟ خوب بوا هایپری ذخیره بالاتر باشه ریسکش هست.....

اهان.. ببخشید من زیاد سر درنمیارم هی سوال میپزسم ببخشید 🙀

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه..