2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست

چقدر حالم بده واقعا! رفتم صفحه 5 و هم دیدم. چقدر بنظر میرسه وقت گرفتن از این دکتر ها سخت باشه. من شاغلم. از صبح تماس گرفتم دکتر رزاقی مطبشون کسی برنمیداره. چقدر حیفه که با این همه نیاز تو کشور بهشون دارن مهاجرت می کنن. واقعا چکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دکترا اصولا 1 میلی میدن فولیک رو ولی تو اوابوست 400 میکرو گرم هست بعضی از دکترا کافی نمیدونن بع ...

روزي دو تا اوبوست ميخورم دوستم

ديرزو رفتم پيش يك پزشك متخصص زنان كه از اقوام همكارمه همه ازمايشامو ديد گفت خودت طبيعي ميتوني باردار بشي و بايد زمان بديم  

برام دعا كنيد زودي ني ني بايد تو دلم قبل اينكه برم تو پروسه ivf

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
کی؟

اناجون و لاله جون سلام، انشالله كه حال خودتون و نينياي ناز عالي باشه هميشه، الهي آمين

بچه ها من انشالله تعالي قراره از امروز به حول و قوه الهي سيكلم شروع بشه از وقتي بيدار شدم از شدت استرس احساس تهوّع دارم همه ي تَن و بدنم ميلرزه اشكم جاريه با اين وضع چه كنم با خودم؟؟ميترسم،،

همه ي مشكلات سالهاي گذشته م عين فيلم و سريال از جلو چشمم رد ميشه و آزارم ميده، آخه خواهرشوهرم متاسفانه با دخالت توي تصميمات مهم زندگيمون باعث شد كه اول شروع زندگي بعد از عروسي كه اومديم خونه خودمون، نزديك يك سال من و همسرم شبها جدا از هم بمونيم و من هميشه غصه ي اون روزا رو ميخورم كه اي بسا اگر ايشون اون كارو نميكرد ما با ارامش زندگيمونو شروع ميكرديم و همون ايام براي بچه دار شدن اقدام كرده بوديم قطعاً و اين مشكلاتو نميداشتيم، خيلي عذاب ميكشم، دركنار اين غصه ها، ترس هم دارم كه اينهمه دارو چه بلايي قراره سرم بياره، خيلي ميترسم، خدا خيرتون بده كه مثل خواهر اينجا از وقت و حوصله و اطلاعاتتون انفاق ميكنين، من چيكار كنم، حال خوبي ندارم،، و اين براي شروع سيكل خوب نيس

@لاله_سرخ      

...
دوستان جواب آزمو گرفتم  به لطف خدا مامان شدم روز 14-15انتقال بتا 1193 باورم نمیشه  دع ...

وااااي دوستم خدارو شكرررر، نفسم بند اومد تا به جواب برسم، ان شاءالله بارداريت عاااالي و راحت و به خير و خوشي ميگذره عزيزم، مبارك باشه

تبسم جان قطار داره اون از همه بهتره کوپه میگیری واسه خودت دراز میکشی،هفته ای ۲ روز هم تهران به کرمان ...

ممنون گلم.  یادمه گفتی میخوای میکرو کنی ، چیکار کردی بالاخره؟ اتفاقا مدتی بود دنبالت میگشتم توی سایت

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ص 5 و خوندم. دکترها گویا همه سخت بشه ازشون وقت گرفت. تو یه تاپیک دیگه خوندم یکی از بچه ها با دارو و ...

عزیزم ذخیره افزایش پیدا نمیکنه مگر اینکه یه چیزی مانع بشه که ذخیره واقعی نشون داده بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون دیروز که دوازدهم هفته تموم میشد، دکتر بهم گفت پروژسترون دیگه تزریق نکن و آنوکسا هم اینهایی که ...

عزیزم آ اس آ همون آسپرینه و کار انوکسانو انجام میده قطعش که کردی اینو شروع کن.....

کلا خیلی رو ین بارداریت وسواس نشون نده یه هفته بالا پایین جای خطا وجود داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا با دفترچه تامین اجتماعی خیلی در میاد؟

والا برا من اون زمان با تامین تو نیلو همه یک و دویست شدن.....

حالا باز مراکزیو که دوستان گفتنم پیگیر شو.....

یکی بیمارستان بقیه الله بود.....

یه بیمارستان دیگه هم گفتن اونو یادم رفت.....

اناجون و لاله جون سلام، انشالله كه حال خودتون و نينياي ناز عالي باشه هميشه، الهي آمين بچه ها م ...

عزیزم خب برو پیش مشاور باهاش صحبت کن آروم میشی.فقط دست خودته ک بتونی این احساساتتو کنترل کنی.الان اصلا نباید ب گذشته فک کنی فقط باید ب فکر درمانت و موفقیت توی سیکلت باشی.استرس رو از خودت دور کن تو تمام تلاشتو برای موفقیت بکن اگه خدا بخواد میشه و اگه هم خدایی نکرده نتیجه نگیری حداقلش اینه ک میدونی تمام تلاشتو کردی و خودتو سرزنش نمیکنی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
وای از۶۰اومد۱؟؟؟؟چقدتفاوت!!!قربونت عزیزم،اره دکترگفته بودبرای ای وی اف خوبه؛اینسری دوتاجنین گریدآمنف ...

آره عزیزم.....

ببین فرض کن من متخصصم و میخوام اسپرم با شکل نرمال رو بشمارم!!!!

خوب دیگه من میدونم کدوما نرمالن کدوما غیر نرمال.....

حالا فرض کن تو کامپیوتری میخوام برات تعریف کنم کدومش نرماله کدومش غیر نرمال!!!!

خودمو بکشمم نمیتونم همه غیر نرمالهارو برات وصف کنم مثل همون قضیه شنیدن کی بود مانند دیدنه!!!!!

بالاخره خطایی پیش میاد و این وسط من یه سری غیر نرمالهارو نمیتونم برات توصیف کنم!!!!

اینه که میگن اصلا روال کار مراکز غیر ناباروری برا شمارش اسپرم هر چه قدرم معتبر باشن قابل قبول نیست خصوصا برا مورفو!!!!!!

چون سیستم شمارش با کامپیوتره!!!!!