2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047745 بازدید | 684623 پست
اناجون و لاله جون سلام، انشالله كه حال خودتون و نينياي ناز عالي باشه هميشه، الهي آمين بچه ها م ...

عزیز دلم میفهمت.....

تنها راه آروم شدنت اینه که تصویر قشنگی از آینده برا خودت بسازی و همش تجسمش کنی.....

به اینکه دردونتو بغل گرفتی و داری بهش شیر میدی.....

به اینکه با شیطنتاش و شیرین زبونیاش هر دوتون دارین میخندین.....

به آینده خوشگلی که منتظرته فکر کن فقط تا آرومت کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون میشه کسی اندومتریوز داشته باشه ودردی نداشته باشه؟

والا به محل درگیری بستگی داره.....

مال من چون جاش بد بود و نزدیک عصب ساکرال پدرمو در میوورد.....

فکر کنم چند تا از دوستان بودن که تشخیص آندومتریوز واسشون دادن که انقدرا درد نداشتن یا تقریبا میشه گفت درد نداشتن.....

یکیش لیلا جون بود که خیلی وقته نیومده تو تاپیک.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم..... ببین فرض کن من متخصصم و میخوام اسپرم با شکل نرمال رو بشمارم!!!! خوب دیگه من میدونم ...

چقدبده ک دکترتاکیدنمیکنه مرکزناباروری انجام شه،ای خداچرااین دکتراب فکرماهانیستن اصلا؛ممنون ازتوضیحاتت آناجانم💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
چقدبده ک دکترتاکیدنمیکنه مرکزناباروری انجام شه،ای خداچرااین دکتراب فکرماهانیستن اصلا؛ممنون ازتوضیحات ...

کلا یادت باشه هر تستی که بخواد با نمونه اسپرم انجام بشه فقط مرکز ناباروری بدین.....

دی اف آی اسپرم و.....

مرمر جون من هيج نشونه اي نداشتم جز باردار نشدن، در صورتي كه بعد از عمل مشخص شد اندومتريوز پيشرفته دا ...

گلم آندومتریوز داشتی هر ماه سایز فولیکولت خوب بودش و باردار نمیشدی یا اینکه ن سایز فولی پایین بودش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها من يادتونه كه گفتم رفتم يزد براي اي وي اف.ماه ديگه بايد برم برا انتقال.بگذريم.از بين اونايي كه رفتيم باهم براي پانكچر شش نفر بوديم.من هايپر شدم .سه نفر منفي شدن،يك نفر مثبت و يك نفر خارج از رحم.ميدونيد من ديدم دكتر يزد مسنه و ساليان سال كارش اين بوده رفتم اونجا.من تهران ابن سينا و رويان هم رفتم ويزيت شدم.چون بهم گفتن اول چند بار اي يو اي بعدش گفتم ولش كن بزار برم تا اخر راه.تحمل استرس نداشتم.رفتم يزد.حالا ميگم نكنه اشتباه كردم.خيلي حالم داغونه.چرا از اين شش نفر فقط يكي شد؟خدايا من خيلي تحقيق كردم.همه گفتم كريم زاده و افلاطونيان از قديمياي اي وي اف هستن تو مملكت.نكنه اشتباه كردم رفتم يزد😢😢😢

كسي اينجا يزد رفته؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
ممنون گلم.  یادمه گفتی میخوای میکرو کنی ، چیکار کردی بالاخره؟ اتفاقا مدتی بود دنبالت میگشتم توی ...

عزیزم والله خواستیم داروهای میکرو بگیریم شوهرم آزمایش داد افتضاح بود فقط چند تا دونه اسپرم پیدا کردن،ارجاع دادن دکتر ارولوژیست اونم واسه ۳ ماه قرص واسه شوهرم داد یه ۲ هفته دیگه باید بره واسه آزمایش ببینیم چطور شده 

عزیرم خوب درد تا حدی طبیعیه..... فولیکول ریزم داشتی؟ عزیزم مهم کیفیته تعداد بره بالاتر معمولا کیفی ...

اره بهم گفتن چند تا ریز هست حساب نمیکنیم اونارو. ولی این ریز داشتن یعنی بده؟ علامت چیه؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
ممنون عزیز. فایده ای هم داره؟  من میکرو قبلی فقط ۲تاجنین داشتم با ذخیره ۱.۹ . یجورایی میترسم ...

ببخشید ذخیره 1.9 خوبه یا بده؟ اخه  مال منم همینه ولی نمیدونم بالاس پایین خوبه بده؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
ببخشید ذخیره 1.9 خوبه یا بده؟ اخه  مال منم همینه ولی نمیدونم بالاس پایین خوبه بده؟

خوبه عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین