2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047749 بازدید | 684623 پست
انا جان  خیلی هم عالی اختلاف سن بچه ها کم و تو کودکی همبازی و بعد ها به اطف تربیت درست تو همدم ...

آره برا بچه ها خوبه فقط لااقل دو سالش سخته.....

توکل به خدا.....

ایشالله تا باشه از این سختیا باسه برا تک تک دوستامون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم چرا همش به چیزای منفی فکر میکنی؟ هنوز انتقال ندادی هر چیز بدی رو به ذهنت میاری!!!!! اینکارو ...

چشم انا جون😔😔😔ببخشيد دلم يهو شور افتاد😔

انا جون ميتونم بپرسم با اي وي اف امكان خارج رحمي شدن هست؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم انا جون😔😔😔ببخشيد دلم يهو شور افتاد😔 انا جون ميتونم بپرسم با اي وي اف امكان خارج رحمي شدن هس ...

بله عزیزم امکانش هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همه دوستان من سوالی داشتم 4ساله اقدامم همه نوع دارو برای تخمک گذاری استفاده کردم نتیجه نداد پلی کستیک شدید دارم حتی پری هم نمیشم شوهرم خداروشکر هیچ مشکلی نداره فقط میخواستم بدونم کسی جدیدن ای وی اف کرده چجوری هست من میخوام تو بیمارستان دلتی باشه و بیمه سلامت قبول کنه ازتون خواهش میکنم راهنمایم کنید 

تیکرم فقط برای دل خوشیمه برام دعاکنید که منم مادربشم😢😢

انا جون دوستان ببخشید باز.. من الان رویان میرم ولی تو خیلی بچه ها دیدم هی میگن ازمایشلت ایمنی انعقادی کاریوتایپ آزمایش ژنتیک و.. هیستروسکوپی و...  برا قبل میکرو انجام دادن... 

من الان سیکل میکرو ام ولی هیچچچکدوم اینارو بهم نگفتن انجام بدم همینجوری فرستادن میترسم اینهمه هزینه کردیم نتیجه م منفی شه بعد تازه  بگن اینارو... خب چرا از اول همه اینارو نمیگن که اینهمه پول ندیم؟ میترسم واسه پول گرفتن باشه که یه بار منفی شه بعد تازه بگن.؟ 

به نظرتون چرا 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 

راستی دیدم خیلیا میگن بهشون گفتن کباب بخور یا سفیده یا... یا.. 

ولی من که الان نزدیک پانکچرمه ولی تو رویان یه نفرم هیچی در مورد اینکه چی بخورم چی کار نکنم نگفتن.. اصلا کلا توضیح زیاد نمیدن راهنمایی نمیکنن. چرا اخه؟ 

هر چی میدونم از همین نی سایته. حتی قرص اوابوست هم از اینجا فهمیدم رفتم خریدم.. اونا نگفتن

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
سلام به همه دوستان من سوالی داشتم 4ساله اقدامم همه نوع دارو برای تخمک گذاری استفاده کردم نتیجه نداد ...

عزیزم دوستان با مشکل تنبلی که داریم.....

یه سریام مراکز دولتی میکرو کردن و جوابم گرفتن....

باید وارد پروسه بشی تا معلوم بشه بدنت چه پاسخی میده.....

ذخیرت چنده؟

کوتر تخمدان شدی؟

انا جون دوستان ببخشید باز.. من الان رویان میرم ولی تو خیلی بچه ها دیدم هی میگن ازمایشلت ایمنی انعقاد ...

عزیزم به این راحتی اینارو نمینویسن حتی بعد یه منفی.....

خیلی از مراکز و دکترا اصلا این آزارو قبول ندارن.....

بعضیام که قبول دارن قبل سه چهار منفی و سقط نمینویسن.....

دکترای کمی هستن که بعد یه منفی میرن سراغ این آزها.....

دیگه کاریش نمیشه کرد شما فرض رو بر این بگیر که مشکل نداری و با انرژی + برو جلو.....

مگه اینکه حالا به هر ترفندی خودت زودتر بدی.....

اما بهت توصیه مبکنم اگه سیکلتو شروع کردی دیگه بهشون فکر نکن.....

راستی دیدم خیلیا میگن بهشون گفتن کباب بخور یا سفیده یا... یا..  ولی من که الان نزدیک پانکچرمه ...

عزیزم خوب رژیم پر پروتئینو به کسایی میگن که ریسک هایپری دارن....

شما ریسکشو نداری اما بخوریم بد نیست.....

آنا جون این سونو واسه چیه 

سونوی روز ۸ تا ۱۱ یکی از مراحل تکمیل پروندته و میخوان یه پیش زمینه از شرایطت داشته باشن.....

عزیزم دوستان با مشکل تنبلی که داریم..... یه سریام مراکز دولتی میکرو کردن و جوابم گرفتن.... باید وا ...

نمیدونم عزیزم ذخیره تخمدانم چنده دکتربهم هیچی نگفته هیچ کاری غیر از دارو بهم نکرده اگه عکس ازمایش بفرستم میتونین بگین چنده ذخیره تخمدانم

تیکرم فقط برای دل خوشیمه برام دعاکنید که منم مادربشم😢😢
کلی از صبح تحقیق کردم. آخر به دکتر مرضیه آقا حسینی رسیدم. تو مرکز باروری امید فعالن. برای یکشنبه هم ...

ایشالله که دستش واست خوب باشه عزیزم....