2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047748 بازدید | 684623 پست
خوبه عزیزم

ببخشید یه سوال با این ذخیره احتمال گرفتن جنینا چقدره؟ من بهم گفت تو چب فقط دوتا تخمک سمت راست چند تا...  تخمکای کم الان گفتن با کیفیت تره درسته؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من يادتونه كه گفتم رفتم يزد براي اي وي اف.ماه ديگه بايد برم برا انتقال.بگذريم.از بين اونايي ك ...

عزیزم به دلت بد راه نده.....

خدا بخواد نشد نداره.....

دکترا ابزارن عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والله خواستیم داروهای میکرو بگیریم شوهرم آزمایش داد افتضاح بود فقط چند تا دونه اسپرم پیدا کردن ...

ایشالله که بهتر شده عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره بهم گفتن چند تا ریز هست حساب نمیکنیم اونارو. ولی این ریز داشتن یعنی بده؟ علامت چیه؟ 

عزیزم منظورم اینه تعداد کل فولیا بالا بوده یا نه.....

چون هر چه تعداد بالا باشه دردات بیشتره.....

در کل کار سنگین نکن.....

ببخشید ذخیره 1.9 خوبه یا بده؟ اخه  مال منم همینه ولی نمیدونم بالاس پایین خوبه بده؟

خوبه عزیزم.....

ببخشید یه سوال با این ذخیره احتمال گرفتن جنینا چقدره؟ من بهم گفت تو چب فقط دوتا تخمک سمت راست چند تا ...

عزیزم از رو ذخیره که نمیشه در مورد کیفیت نظر داد.....

ایشالله که خوبن.....

+ فکر کنین.....

عزیزم خیلی از بیمارای دکتر نصر عدد ذخیره پایین دارن در واقع اکثر کسانی که عدد ذخیره کم دارن میرن پی ...

لاله جون من امروز رفتم سونو روز یکشنبه ضخامتم 7.5 بود الان شده 6.6 چرا اینطوری میشه موندم دیگه به خدا 

نمیدونم چکار کنم دکتر گفت فرمش خوبه گفت احتمالا خوابیده روهم دوباره باید شنبه برم سونو دیگه نمیدونم چکار کنم  

خدایا شکرت😙
عزیزم به دلت بد راه نده..... خدا بخواد نشد نداره..... دکترا ابزارن عزیزم.....

مگه اي وي اف خارج رحمي ميشه؟خدايا نكنه اشتباه كردم.دارم ديوونه ميشم

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

انا جان 

خیلی هم عالی اختلاف سن بچه ها کم و تو کودکی همبازی و بعد ها به اطف تربیت درست تو همدم هم میشن 

خدا نگهدارشون باشه 

وقت زایمان برای من هم خیلی دعا کن 

امیدوارم خیر و سلاح خدا با خواست من یکی باشه و باز هم فرشته ای تو‌دامنم بزاره 

منم دوباره رفتم طرازی 

ازمایش داده و دارو تا دو سه ماه دیگه 

توکل بر خدا 

خیلی دلم میخواد بشه 

مگه اي وي اف خارج رحمي ميشه؟خدايا نكنه اشتباه كردم.دارم ديوونه ميشم

عزیزم چرا همش به چیزای منفی فکر میکنی؟

هنوز انتقال ندادی هر چیز بدی رو به ذهنت میاری!!!!!

اینکارو با خودت نکن!!!!

به کائنات انرژی منفی نفرست!!!!!!

گلم آندومتریوز داشتی هر ماه سایز فولیکولت خوب بودش و باردار نمیشدی یا اینکه ن سایز فولی پایین بودش ؟

سايزشون وسط سيكل بدون دارو ١٥/١٦ بود ولي با دارو ١٨ تا ٢١

بعد از عمل بدون دارو ٢٠/٢١ بود