2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047674 بازدید | 684621 پست
سلام انا جان این ازمایشاتو برام نوشتن

عزیزم به نظر کامله آزمایشاتون.....

ایشالله اگه مشکلیه با همینا رو بشه و زودی مامان بشی عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینم ژنتیک هست نمیدونم برا چیه

اینا مربوط به ژن غلظت خونه!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این اوصاف پس من پیش کی برم؟ یه دکتر دیگه بگید پس.

عزیرم والا ذخیره منم همچین بالا نبود.....

البته خوب زیر یک نبود.....

من قبل سیکل سومم ذخیرم ۱/۱۸ بود و دکترم تونست ازم ده تا تخمک عالی بگیره!!!!!

خواستی یه ترای بکن.....

ط ر ا ز ی.....

صفحه ۵ اطلاعاتش هست.....

خب من آخه 0.2 کم بشه یعنی کلا تموم میشه!

نه عزیزم نگران نباش تموم نمیشه....

با یه پروتکل مناسب میتونن ازت تخمک بگیرن.....

ببین دو تا پانکچر کم کن ۱۲ تا تخمک داد حالا اینکه چند تا فولی پوچ هم بود خدا میدونه.....

یعنی ده دوازده تا تخمکم بتونن ازت بگیرن عالیه.....

همسرتم اگه بدون مشکل باشه میتونی کلی جنین داشته باشی....

+ فکر کن عزیزم......

راستی برا ذخیره پایین متد شانگهای هم هست.....

اونم پرس و جو بکن....

نه عزیزم نگران نباش تموم نمیشه.... با یه پروتکل مناسب میتونن ازت تخمک بگیرن..... ببین دو تا پانکچر ...

ص 5 و خوندم. دکترها گویا همه سخت بشه ازشون وقت گرفت. تو یه تاپیک دیگه خوندم یکی از بچه ها با دارو و طب سوزنی و بادکش تخمدان ذخیره اش از 0.8 شده بود 1.2

قیمتشون ر هم برامون میگین.تشکر

عزیزان برای اینکه فکر نکنید من یک ریال بخوام سود بردارم از روی این داروها

فاکتوری که واسه من آوردن و واستون میزارم البته این 2 تا فاکتوره 

داروخانه ای که گفته بیار اوابووست و میخواد 800 بفروشه ولی واسه من یا 36 یا 35 دلار در اومده 

دیگه خودتون حساب کنید چه دلار چه ریال 

بازم هست فاکتور ولی تکرار همیناست 

من 450 دلار خرید کردم روزی که پول و دادم با خودم میگفتم ایشالا دیگه پول ای وی اف ندم با همینا حامله شم 

خلاصه دوستانه عزیزم اینارو تو گروه گذاشتم چون 21 نفر بهم پیغام خصوصی دادین گفتم همینجا بزارم همتون ببینید یک وقت خدایی نکرده شک و شبهه ای به وجود نیاد

آناجون دیروز که دوازدهم هفته تموم میشد، دکتر بهم گفت پروژسترون دیگه تزریق نکن و آنوکسا هم اینهایی که داری بزن تموم شد دیگه نزن

بعد تو داروها دیدم آ اس آ بهم داده

یعنی اینو به جای آنوکسا داده؟ این قرص برا چیه ؟  و اینکه من حدود بیست تا انوکسا دارم وقتی این بیست تا تموم شد آ اس آ رو شروع کنم

یه سوال دیگه ببخشید

سونو ان تی یه هفته جلوتر از تاریخ پریودیم بود.اشکال نداره؟ کدوم معتبرتره؟

عزیزم این کارو نکن سر خود داروتو عوض نکن در ضمن کلا گونال با پرگووریس فرق داره چون گونال فقط هور ...

آخه داروی منو ماما نوشت.دکتر گفته بود سینال منم گفتم سینال خوب نیس گونال نوشت برام بعد بش گفتم پرگووریس بنویس جای گونال اف گفت اون گرونه برای همین ننوشت .اگه بخوام پرگو بگیرم بش زنگ میزنم میپرسم.فقط برا احتساب هزینش خواستم ببینم چجوریه.ضمنا برا من ک اف اس اچم بالاس فک کنم پرگو بهتر باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم ببین اینو بگم که من دو سال دقیقا دنبال نخود سیاه بودم و الکی فقط ذخیرم هدر رفت..... به قول شم ...

وای از۶۰اومد۱؟؟؟؟چقدتفاوت!!!قربونت عزیزم،اره دکترگفته بودبرای ای وی اف خوبه؛اینسری دوتاجنین گریدآمنفی ویه بی داشتم؛میگم شایدکیفیتش خوب نبودک بتارشدنکرد،هفته دیگه میرم رزاقی ببینم نظرایشون چیه؛قربون دست اناجون،یه جدیدمرکزناباروری میگم بده😘

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود