سلام دوستان
به چن وقته دارم پستارو میخونم وپاب پاتون برا اونایی که باردار شدن ذوق کردم واونا که منفی یا سقط شد بغض کردم 😢
منم باید میکرو بشم .همسرم تحرک وتعداد اسپرماش کمه. این مورفولوژی که میگید من نمیدونم یعنی چی .ولی فک کنم همسرمنم همین مشکلو داره .چون دکتر بهش گفت روزی ۶بار ،هر بار یک مین آب سرد بگیر .چون بلاخره آقایون شاغلن واینکار تو محل کار سخته اکثر روزی یکی دوبار انجام میداد .که اینجا خوندم کمپرس اب سرد روزی ۱۰دقیقه .دیدم این بهتره و راحتتره براش اینو انجام میده.
منم پلی کیستیکم وتنبلی تخمدان دارم😢 .هفته پیش هم هیسترو شدم چون پولیپ ۱۲میل داشتم.
البته قبل هیسترو مطب میرفتم دکترم گفت کورتاژ انجام بده .تیر ماه بود کورتاژ شدم. .بعد دیگه رفتم مرکز رویان تا آزمایشای لازمو انجام بدم یه ماهی گذشت که بازم تو سونو پولیپ نشون داد وگفتن باید هیسترو بشی.حالا نگرانم که اگه زمان میکرو عقب بیفته باز پولیپ درنیارم .
دوستان من مثل شما خیلی وارد نیستم به این آزمایشات وداروهایی که میگید .اینارو میخونم حس میکنم خنگم😅
حالا یه سری سوالات برام پیش اومده بمن گفتن روز دوم یا سوم پری بیا برا سونو. اگه مشکل نداشتی سیکل شروع میشه .ولی آزمایش انعقادی وایمنی وکاریوتایپ که انگار خیلی مهمه نگفتن انجام بدیم .نگران شدم. .حتما باید انجام بشه ؟؟
دوم اینکه یه خورده هم ترسیدم راستش فک نمیکردم اینقدر مراحلش سخت باشه .از اون آمپولای دور ناف که میزنید 😢 ترسیدم، برای همه اون آمپولا هست؟
واینکه یکم برام توضیح میدید که بعد انتقال چه داروهایی تا چه وقت باید مصرف بشه. ،ممنون میشم ❤
خیلی طولانی شد ببخشید .هرچند بازم سوال دارم 🙈