2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
عزیزم با کی هیسترو شدی؟ سری قبل با دکتر رزاقی هیسترو شده بودی نه؟ خدا رو شکر که مشکلت مشخص شد ان شا ...

بار اول با اصف جاه.که دوبار باردار شدم بعدش سقط شد .بار دوم بارزاقی که زد بدبختم کرد.بار سوم با اصف جاه 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سها جون با کدوم دکتر هیسترو شدی؟ نگران نباش خدا رو شکر چسبندگی برطرف شده حتما مامان میشی 

با دکتر اصف جاه .انشالله درست شده باشه حالا این ماه وارد سیکل انتقال شدم .ببینم چی میشه .

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان  به چن وقته دارم پستارو میخونم وپاب پاتون برا اونایی که باردار شدن ذوق کردم واونا ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.....

عزیرم مورفولوژی به شکل هر چیزی میگن.....

مورفولوژی اسپرمم یعنی شکل ظاهری اسپرم......

مثلا یکی کلش مشکل داره، یکی دمش و.....

عزیزم این آزهایی که در موردشون صحبت میشه دکترا لطف کنن بعد چند بار منفی یا سقط مینویین و هر کی هنر کنه و زودتر انجام بده ممکنه مشکلش خودشو زودتر نشون بده.....

البته خوب ممکنه یکیم انجام بده و بدون مشکل از بابت این آزها باشه.....

اما لااقل کسایی که مشکل دارن با کنترل و درمانش چند قدمی به هدفشون نزدیکتر میشن....

عزیرم آمپول دور ناف برا تحریک تخمدانو که بله همه داریم معمولا.....

اما اگه منظورت انوکسوپاربن و هپارین و.... هست خوب اونو همه ندارن و بستگی به مشکل و شرایط تجویز میشه.....

عزیزم داروها به مشکل و شرایط فرد بستگی داره و نمیشه از الان چیزی گفت.....

زیاد بهشون فکر نکن مهم اینه به هدفت برسی که حتما میرسی.....

باقیش یه جوری طی میشه......

سخت نگیر خیلی.....

هر چه قدر سخت بگیری واست سختم میگذره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من ۲۷ مرداد انتقال  دادم و دورز خیلی کم لکه بینی دارم و رفتم سونو قلب بچه خوب بود و ...

عزیز دلم برا ماها که دیگه لک طبیعیه.....

من که خونریزیم داشتم.....

احتمالا هماتوم داری فقط استراحت کن.....

در صورت نیاز پروژسترونتو بیشتر میکنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والاآناجون دکترخودش میگه این ازامایشگاه هامیتونین بری انجام بدین نگفته بودمرکزناباروری؛حالایه جدیدمی ...

عزیزم ببین اینو بگم که من دو سال دقیقا دنبال نخود سیاه بودم و الکی فقط ذخیرم هدر رفت.....

به قول شما دکترم آزمایشگاه معتبری فرستاده بود.....

همه چی گل و بلبل.....

مورفولوژی (شکل اسپرم) بالای ۶۰ درصد.....

تحرک و تعداد عالی.....

اما ابن سینا اکه آز دادیم مورفولوژی ۶۰ درصد شد ۱ درصد!!!!!

عزیرک باز تحرک و تعداد رو شاید بشه رو نتیجه آزمایشگاه غیر ناباروری حساب کرد اما مورفولوژی اصلا قابل استناد نیست.....

برا شما تعداد که بالا نیست نسبتا کمه......

حدود ۱۶ میلیون در واحد حجم.....

تحرک تندم که کمه حدود ۴ و کندم حدودای ۲۰ و خورده ای.....

که برا طبیعی باید مجموع اینا بالای ۵۰ باشه.....

مورفولوژی هم براتون زده ۸۰ که به نظرم تا مرکز ناباروری انجام ندادین نمیشه روش حساب کرد.....

انا جون  لاله جون  یه لحظه ببخشید.. ممنون میشم  من امروز رفتم سونو برا قبل پانکچر. ب ...

عزیرم خوب درد تا حدی طبیعیه.....

فولیکول ریزم داشتی؟

عزیزم مهم کیفیته تعداد بره بالاتر معمولا کیفیت پایین میاد.....

توکل کن به خدا.....

دیر وقت میده؟

کی؟

بچه ها amh پایین یعنی دارم یایسه میشم؟

عزیزم خوب در آستانه شی اما کو تا تموم شدن ذخیره.....

من ذخیرم ۱/۴ بود و دو بار پانکچر شدم فقط ۰/۲ ذخیرم کمتر شد.....

پس حالا حالا زمان میبره ذخیره تموم بشه.....

بچه ها میگن هماتومه.توسونو هماتوم نشون نداد.من میگم داره سقط میشه

عزیزم برا بهار جونم گفته بودن هماتوم نیست اما بعدا گفتن هماتومه خیلی به حرفها نمیشه اعتبار کرد.....

به نظرم داره سقط میشه.میفهمم خودم.برم بیمارستان؟بستری میکنن؟

نری بهتره چون دستکاریت میکنن.....

ببین عزیزم تنها راه همین استراحت و پروژسترونه.....

الان دستشویی کلی خون اومد یه لخته هم بود.دیگه هرچی خدابخواد.ممنون عزیزم

نگران نباش عزیزم بخواد بمونه میمونه.....

منم کلی خونریزی و دفع لخته داشتم.....

شکر خدا الان وروجکم دو سالشه.....

سعی کن استرستو کنترل کنی و فقط استراحت کنی.....