2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست

[QUOTE=71040976]عزیزم اولین بره میخوایی بری؟ برا تشکیل پرونده پاپسمیر انجام میدن.....[/QUOTEسوزش هم گفت برای انتی بیوتیک هست و پماد داد پیش دکتر ایمنولوژی هم رفتم ازمایش ایمنی انتقادی نداد گفت مشکلی نیست ولی به خواست خودم برای تی پی او بالا کورتون نوشت از یک هفته قبل انتقال بخورم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

,سلام انا جون خوبی؟ انا من دو روزه درد کمرم بیشتر شده یعنی تا می شینم زودتر از قبلا کمرم درد میگیره. استراحت میکنم خوب میشه . ولی نمیدونم انقدر به سرعت درد میگیره طبیعیه؟ نکنه طول سرويکسم خیلی پایین اومده ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم غذای نشاسته ای کمتر بخور..... برنجم کمتر بخور..... غذای نونی با نون سنگک خیلی خوبه..... آب ...

برنج اصلا یه بار خوردم ،ابم با هر قرصیم یه لیوان میخورم که میشه ۱۲ لیوان به جز مایعات دیگه 

اصلا افاقه نکرده 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
خب من الان روز 7 سیکلمه و دارم سینال اف میزنم سیاهدونه هم میخوردم حالا یعنی چی میشه؟؟ 🙁

دیگه نخور عزیز

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جان عرق کاسنی مضره برای منی که اوایل بارداریمه؟؟من چون عطش داشتم و گرمیمه همیشه و یکمم فشارم بال ...

عرق کاسنی ماه اخر خورده میشه برای تسهیل روند زایمان +جلوگیری از شدت زردب نوزاد
قبلش نباید خورد
شما میتونی لیمو ترش بخوری عزیزم هم خنکه هم برای جلوگیری از تهوع خوبه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون ی سوال؟خب مَنی ک طبعم گرم وخشکه (طبق تشخیص خودم)مثلا روغن سیاهدونه قبل انتقال ب شکمم بمالم ...

از راه پوست خیلی جذب نمیشه
اما بعد از انتقال دیگه نمال

یه جیزی بهتون بگم اصلا مشکلی براتون پیش اومد نرید بیمارستان یا جای مطمئن برید من دیروز که خونریزی دا ...

عجب احمقی بوده!!
میخواستی بگی به شما کی وحی رسید من دارم سقط میکنم؟
دکتر بود یا ماما؟

سلام به همگی دوستان آناجون و بقیه ی دوستان ی نظر کارشناسانه بهم میدین.... من 8تا جنین فریز دارم که ...

اگه جنین هات تو الزهرا نبودنو میشد پی جی دی کنی بهتر بود
اما بلاست کردن هم ریسکه هم اینکه الزاما جنینهایی که به اون مرحله میرسن سالم نیستن
من اگه به جات بودم درخواست میکردم به جای 2 تا جنین برام 3 یا 4 تا انتقال بدن تا شانس وجود جنین سالم توشون بیشتر باشه

عجب احمقی بوده!! میخواستی بگی به شما کی وحی رسید من دارم سقط میکنم؟ دکتر بود یا ماما؟

لاله جون سلام، حالت خوبه؟ يه چيزي ميخوام بگم قبلش معذرت ميخوام از اينكه ممكنه سوال و حرف مسخره اي به نظر بياد، راستش خيلي از شروع سيكل ميترسم، اين داروها قراره چه حالتي درم ايجاد كنه؟ پانكچر سخته؟

...
وای چ بد هنوز سیکلم شرو نشده روزی هشت نه تا قرص میخورم خدا ب دادمون برسه

نیوا جان مال من قطع شد
البته آز دادم بعد
بعد از بارداری تو هفته 5 دوباره رفت بالا و باز تا یه ماه و نیم میخوردم بعد که شد 1.2 قطع شد و چند بار هم تکرار کردم دیگه بالا نرفت

سلام عزیزم خوبم ولی نه زیاد ........هنوز انتقال ندادم چون هزینه سرم واقعا زیاده برام .......ازطرفی ...

عزیزم بذار خستگی از تنت در بره بعد
با روحیه و امید و انرژی برو برای انتقال
شکر خدا جنین هات رو داری و خیالت جمع هست

عزیزم فدات..... همه دوستان لیاقت معجزه رو دارن شک نکن فقط زمانش رو خدا بهتر از ماها میدونه..... ای ...

سلام آنا جانم خوبی انشالله دیگه چیزی نمونده به سلامتی گل پسر قشنگ ت رو بقل بگیری.👼

مدت زیادی پست ها رو نخوندم مشغله کاریم زیاد شده و دوباره قراره برم وارد سیکل جدید بشم اصلا هم حوصله ندارم نمیدونم چِم شده...

دوست عزیزم برات دعا میکنم که خدای مهربون مثل همیشه دستت رو بگیره (که حسابی دست ما رو گرفتی) و یه زایمان راحت و بی دردسری داشته باشی

ما رو بی خبر نزاری که دلمون پیشت هست 

یه دعای تپل برامون بکن مامان خانم مهربون❤

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام خانمای گل  من امروز روز سوم انتقالم هست دیروز و امروز ببخشید معذرت ولی اصلا دفع نداشتم&nb ...

عزیزم گل محمدی نخور دیگه ممنوعه در بارداری
خیلی ها دچار این مشکل میشن
باید چیزای مختلف امتحان کنی تا ببینی کدومش برات کار سازه
در نهایت دکتر بهت منیزیم هیدروکساید میده