2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047802 بازدید | 684626 پست
نمی دونم چرا یه حسی بهم میگه آنا زایمانشه ان شاالله در هر حالتی که هست حال خودش و نی نی خوب باشه

عزیزم نه تورو خدا به پسرم بگین صبوری کنه.....

الان زوده.....

فعلا یکی دو هفته ای دارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عجب احمقی بوده!! میخواستی بگی به شما کی وحی رسید من دارم سقط میکنم؟ دکتر بود یا ماما؟

ماما بود منم خیلی ازش عصبانی شدم دخترخواهرم دانشجو پزشکیه باهام بود گفت حتما میرم بهش میگم لطفا ازین توصیه ها به هیچ کس دیگه ای نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بذار خستگی از تنت در بره بعد با روحیه و امید و انرژی برو برای انتقال شکر خدا جنین هات رو دار ...

سلام لاله جان امیدوارم شما هم خوب باشی و نی نی فسقلی جاش راحت باشه

خواستم جویای حالتون باشم و تشکر کنم که این مدت با مشغله کاری و دوره پر دردسر بارداری ، جوابگو هستی و حواستون به ما هست.

آرزو میکنم خدا حواسش ۶دُنگ بهت باشه عزیزم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
منم همین حسو دارم😍😍😍 ایشالا😙

نه تورو خدا پسرمو حرفاتونو میشنوه ها!!!!!!

درسته سخت شده آخراش اما دوست ندارم زودتر از ۳۸ به دنیا بیاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان سلام یه سوال داشتم برای هیسترو و خراش قبلش باید داروی خاصی استفاده کرد؟ من امروز وقت دکتر دا ...

نهایت آنتی بیوتیک بدن فکر کنم.....

سلام آنا جان كمي نگران شدم  چون نيستي   ان شاءالله  هر جا هستي خوب باشي&n ...

عزیزم کار خورده ریز زیاد دارم نزدیک زایمانم هست.....

بدنمم کم آورده.....

دخترمم شیطونی میکنه.....

برا همین زیاد نمیتونم آنلاین بشم.....

دوستان سلام  جاري من تنبلي تخمدان داره  بيست سالشه  پريوداش هميشه نامنظمه  م ...

عزیزم تنبلی باشه که معمولا ذخیره بالاست.....

یائسگی تموم شدن ذخیریت.....

آز ذخیره داده؟

دکتر صالح پور بود اگه بشناسین میدونین آدم حسابیه دکتر بیخودی نیست ممنونم عزیزم رفتم خبرشو اینجا می ...

دکتر صالح پور بسیار دکتر توانا و کار درستی هست👍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دردات درچه حدبود.من ازدیروز که خونریزی کردم درد خفیف دارم بااینکه استراحت مطلقم.البته خونریزی فقط یک ...

عزیزم مال من با خونریزی روان و خون تازه و قرمز و زیاد در حدی که کف دستم پر خون میشد شروع شد.....

بعد که انوکسانمو قطع کردن و دو تا شیاف سیکلوژست اضافه شد خونریزی یکی دو روزه قطع شد ولی لک و لخته های کوچیک تیره رو تا دو ماه داشتم و به مرور کم و قطع شد و نهایتا با اتمامش هماتومم کامل رفته بود.....

اناجان شمابا خونوریزیت باز انوکسا تزریق میکردی؟

نه عزیزم برا من با خونریزی قطع کرد و گفت تا ۴۸ ساعت نزن اگه قطع شد دوباره بزن یکی دو بار این قطع و وصل کردنا بود، نهایتا دکتر دید سایز هماتوم با وجود کلی دفع کم نمیشه گفت تا رفع کامل هماتوم دیگه قطع کن.....

بعد غربال اول دیگه انوکسانمو مجدد شروع کرد.....

مال من چی ؟ یعنی چارتاش تو ی بسته هستش ؟ یا دوتا بسته دوتایی ؟ اگه تو ی بسته چارتایی باشه بخوان دوتا ...

عزیزم خوب من نمیدونم چه طوری فریز کردن.....

تو کارت فریزتو نگاه کن.....

عزیزم خوب چهار تا ریسکش بالاست بخوان بذارن بلاست بشه.....

احتمال داره همه شون بلاست بسن ممکنه هیچ کدومم نشن.....

به هر حال ریسکه.....

بله میشه چند تا رو استفاده کرد بقیه رو دوباره فریز کرد.....

آنا جون من قراره چهارشنبه آزمایش پروژسترون بدم تا ببینم میتونم انتقال بدم یا نه من آمپول سینافکت میز ...

نمیدونم سینافکت تاثیر رو پروژسترون داره یا نه.....

ایشالله که همه چی خوب باشه و به سلامتی انتقال بدی و به زودیم خبر بتای تپلتم بدی....

سلام دوست عزیز جاری شما پلی کیستیک هست وذخیرشم بالاست ما پلی کیستیکا اینجوری هستیم گاهی بدنمون به دا ...

خيلي ممنون 

اقدام كرده برا بارداري اما شوهرش مشكل داره و متاسفانه شانس طبيعي باردار شدنشون كمه 

گفت اول اين خوب شه بعد برم دنبال بارداري 

آنا جون من همیشه 2.5 بوده تیروئدم به خاطر آمپولهای پانکچر شد 3یا 3.5 دقیقا یادم نیست که دکتر غدد گفت ...

عزیزم خوب باید هی چکاپ بشی و زیر نظر متخصص غدد اگه نیاز بود کن یا قطعش کنی.....

سر خود له هیچ وجه قطعش نکن!!!!