2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047802 بازدید | 684626 پست
عزیزم فک کنم پستی که دیشب برات گذاشتم ندیدی بیماری شما جزو بیماری هایی هست که نمیتونی اسپرین مصرف کن ...

عزیزم من امروز خونریزی داشتم دکتر جدیدم گفت باخونریزی انوکسا واسپرین قطع ولی رویان میگه چون دوقلو هست قطع نکنی بهتره باز میگه هرچی دکترت گفت.الان قطع کنم؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
سلام انا جان بچه ها دوستان ببخشید یه سوال مهم داشتم... برا کسی که پانکچر داره برا رشد خوب تخمک ها و ...

عزیزم نگران نباش انشاالله موثره.به شوهرت بگو شبی یک ربع کیسه ی آب یخ بزاره .معمولا دکترها وقتی داروی تقویتی تجویز می کنند می گند حداقل دو ماه استفاده بشه.بعضی ها هستند مثل شما هیچ چیز تقویتی نخوردند اما بدنشون خیلی خوب جواب میده.داشتن آرامش و نداشتن استرس برای اینکار از صدتا قرص و مواد غذایی تقویتی بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم منم عوارض داشتم احساس سرگیجه و تاری چشم حالا نمیدونم دقیقا مال پروژسترون بود یا نه.به من ...

به من هیچی نگفتم

دیروز پانکچر شدم گفتند دو سه تا تخمک بوده

اصلا نمی‌دونم جنینی در کار هست یا نه؟

نمی‌دونم زنگ بزنم بیمارستان جواب میدن؟

فقط به من گفتن دوشنبه بیا برای انتقال

می ترسم برم بگم اصلا جنین نداری

دکتر صالح پور بود اگه بشناسین میدونین آدم حسابیه دکتر بیخودی نیست ممنونم عزیزم رفتم خبرشو اینجا می ...

بله میشناسم عزیزم
اما یه دکتر هر چقدر هم مهارت داشته باشه بهتره تو بیماری های تخصصی هیچ اظهار نظری نکنه
دکتر خودم بسیار معروف هست رئیس و موسس مرکز ناباروری استانمونه اما حتی تو کوچک ترین موردی که مربوط به رشته خودش نباشه نظر نمیده
با اینکه مطمئنا میتونه تجویز کنه اما این کارو نمیکنه و میگه برو پیش متخصص مربوط به خودش
حتی تو بارداری برام لووتیروکسین هم تجویز نکرد و گفت برو با متخصص غدد ویزیت شو تا دوز دقیق دارو رو برات تجویز کنه

عزیزم من راستش برای خودت هم نگران شدم
لطفا خیلی زود با یه متخصص خون ویزیت شو
کلا بیماری شما چیزیه که مصرف داروهای ضد انعقاد براشون ممنوعه
اما از اونجا که فاکتورای مختلفی تو این بیماری ممکنه غیر نرمال باشن، ممکنه تجویز ها فرق کنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم سیاه دونه رو که اصلا نباید بخوری تو سیکل میکرو !! در حالت عادی هم برای کسی که طبعش گرم و خشکه ...

لاله جان سیاهدونه رو تا کی باید خورد؟و چرا توی سیکل میکرو خوب نیست؟

عزیزم من امروز خونریزی داشتم دکتر جدیدم گفت باخونریزی انوکسا واسپرین قطع ولی رویان میگه چون دوقلو هس ...

والا تا جایی که میدونم اول اسپرین رو چند روز قطع میکنن و شیاف رو اضافه میکنن
بعد از دو سه روز اگه شرایط بهتر نشد انوکسا هم تا مدتی قطع میشه

اکثر دوستانی که اینجا هستن و تجربه خونریزی داشتن همین کارو کردن دکترا براشون
اما باز من نمیتونم بگم حرف کدوم دکتر رو گوش کنین

به نظرم ببینین کدوم دکتر مهارتش و کارش بهتره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

منم سوالم همینه... تو سیکل میکرو تا قبل پانکچر فقط بخوریم هم بده؟ اخه شنیده بودم تا قبل پانکچر گرمی. بعد انتقال و اینا سردی 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 

عزیزم گفتم که کلا تا وقتی از طبعت خبر نداری نباید بخوریش
چه قبل سیکل چه توی سیکل
توی سیکل هم که علتش رو گفتم
باعث ریزش اندومتر میشه
داروییه که برای سقط استفاده میشه

منم سوالم همینه... تو سیکل میکرو تا قبل پانکچر فقط بخوریم هم بده؟ اخه شنیده بودم تا قبل پانکچر گرمی. ...

بله بده عزیزم
چون خشکه و باعث ریزش و تضعیف اندومتر میشه
اینکه میگن گرمی چیزای بی خطر مثل عسل و شیره انگور و اینا منظوره

به من هیچی نگفتم دیروز پانکچر شدم گفتند دو سه تا تخمک بوده اصلا نمی‌دونم جنینی در کار هست یا نه؟ ...

ببین عزیزم این مرکزی که من میرم بعد از پانکچر می گند روز بعدش صبح با آزمایشگاه تماس بگیرید ببینید چندتا جنین تشکیل شده حتی اگرم تماس نگیریم خودشون زنگ میزنند.و اینکه شیافو از فردای روز پانکچر باید شروع کنیم چه اون روز جنین تشکیل شده باشه چه نه چون بعضی اوقات بیشتر از یک روز طول میکشه تا تشکیل بشه.

بله بده عزیزم چون خشکه و باعث ریزش و تضعیف اندومتر میشه اینکه میگن گرمی چیزای بی خطر مثل عسل و شیر ...

خب من الان روز 7 سیکلمه و دارم سینال اف میزنم سیاهدونه هم میخوردم حالا یعنی چی میشه؟؟ 🙁

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
عزیزم والا مال من به ندرت کبود میشه.... خودت میزنی یا همسرت؟

آنا جون من تجربه کردم اگه همون قسمت کم هوایی هم که توش هست خارج کنیم دیگه کبود نمیکنه من با انگشت میزنم بهش هواش میاد بالا بعد خارج میکنم

خدایا شکرت😙
خب من الان روز 7 سیکلمه و دارم سینال اف میزنم سیاهدونه هم میخوردم حالا یعنی چی میشه؟؟ 🙁

خودتو نگران نکن منم نا الان نمیدونستم خوردم اندومترم نوع Aبود دکترم گفت خیلی عالیه.مال توام همینطور میشه.