2777
2789
عنوان

همسرم بهم ماشین داده مادرش ناراحته😐🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 27 پست
مثل مادر شوهره من پیش اون بگیر هرجا میخوای برو کونش بسوزه😂

انقد لج دراره بخدا من تو خونه اصرار میکنم بفروشه چون زیاد سوار نمیشم 

حالا اون بی خبر از همه جا از حسودی میگه همینم زیاده بع تو چه اخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ از دست مادر شوهرا

امشب با زن عموی شوهرم خونه مادر شوهرم بودیم من بعد شام بلند شدم بیام به مادر شوهرم میگم مامانم خونه نیست رفته کربلا خواهرم تنهاس میرم پیشش دستش به کمر گرفته میگه عههه کی رفته میگم دو روزه میگه اونوقت چرا نگفتی؟؟ گفتم میگفتم مثلاً چکار میکردی حالا برگرده میریم اگه برگشت و نگفتم بعد بگو چرا نگفتی 

دهنشو بست 

تجربه نشون داده هرچقدر جواب ندی پررو تر میشن من که بی زبونم ولی تو جواب بده

من جواب نمیدم چون نمیخوام همه چی هم بزرگ بشه هم من بی اخلاف و یی جنبه نشون بدم خودمو از همه مهم تر نمیخوام قطع رابطه کنم... بگه چه اهمیتی داره

انقد لج دراره بخدا من تو خونه اصرار میکنم بفروشه چون زیاد سوار نمیشم حالا اون بی خبر از همه جا از حس ...

مادرشوهرا همینن بیخیال شو من جای تو باشم میگیرم قشنگ اونم از حسادت میمیره 

میدونی‌ من چون پسر دارم هررر رفتار اشتباهی که میبینم تو مادرشوهرم با خودم میگم ببین چقدررر این رفتار بده عروس دار شدی این کارو نکن 😄😄😄 من نت برداری میکنم که مادرشوهر خوبی باشم از بدیها یاد میگیرم سر همین خیلی ناراحت نمیشم با خودم میگم اگر ندیده بودم نمیدونستم این اخلاق چقدررر بده شاید خودمم تکرارش میکردم خوبه که فهمیدم ، بعدش آروم میشم و اصلا فکر جواب دادن نیستم زیاد 😅

به غیر از مادرش هررررکس دیگه ای پا رو دمم بزاره پاهاش رو قطع می‌کنم فقط و فقط مادرش احترام داره برام که اهل اذیت نیست آنچنان ولی نا خاسته حسادت میکنه یا یه حرفایی میزنه بالاخره  

مادرشوهرا همینن بیخیال شو من جای تو باشم میگیرم قشنگ اونم از حسادت میمیره

امشب پدرشوهرم میگه قندها بزرگن بعد به پسرش میگه فردا گوشی بزار زمین قندارو کوچیک میکنی مادرشوهرم از اونور میگه حالا ی روز خونس ها .فردا روز استراحته

من جواب نمیدم چون نمیخوام همه چی هم بزرگ بشه هم من بی اخلاف و یی جنبه نشون بدم خودمو از همه مهم تر ن ...

منظورم اینه بعضیا با شوخی و خنده یه جوری جواب طرفو میدن هم طرف میسوزه هم خودش دلش خنک میشه هم به چشم شوخی نگاه میکنن به موضوع و ناراحتی ایجاد نمیشه 

من هیچوقت اینجوری نبودم

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
منظورم اینه بعضیا با شوخی و خنده یه جوری جواب طرفو میدن هم طرف میسوزه هم خودش دلش خنک میشه هم به چشم ...

اره میدونم چی میگی ولی گاهی سکوت هم ارزش خودتو بالا میبره

منم خودمو میزنم به نشنیدن مخصوصا جلو پدرشوهرم وگرنه یعنی چی زیاده؟ بمن زیاده؟

من اصن بلد نیستم جواب بدم

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️