2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام آنا جون، لاله جون کمکم کنین  من امروز باید بتامو تکرار میکردم مگه نه اینکه بتای دوم باید ...

عزیزم شنبه برو سونو
الان دیگه با این بتا ساک دیده میشه
شاید علت اینکه کم رفته این باشه که یکی از جنین ها رشدش نرمال نیست ولی یکی دیگه نرماله
ان شاء ا... مشکلی نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اي جااانم،، اونا مواد لازمشونو از بدن شما ميكشن بيرون خودشون،،البته تا يه جايي،، حالا فوقش ممكن ...

فدات شم.ممنون

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انجام که داد لااقل از بابت همسرت میفهمی چی به چیه..... آز اسپرمشو یکی دو روزه فکر کنم مکتوب ب ...

بله ولی برلی آزمایش DNAاسپرمش باید وقت بگیره بعد بره ازش تست بگیرن یک هفته بعد حاضر میشه

مرسی عزیزم اخه من روز انتقال فشارم خیلی اومد پایین همونجا او حیات بیمارستان افتادم  حالم خیلی ب ...

عزیزم اگه فشارت پایینه که نباید سیر بخوری !!
نوسان داره یا پایینه؟
بعدشم حتی نوسان هم داشته باشه نباید سر خود کاری کنی چون هم بالا رفتنش هم پایین اومدن ناگهانیش خطرناکه برات

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
والااصلالاغرنشدم خیلی واسم جای سوال بودتونت خوندم متفورمینوبعضیاواسه لاغرشدن میخورن من ک دوسه ماه خو ...

عزیزم کلا چربی شکم مانع از خونرسانی نرمال به رحم و تخمدان هست

اونایی که مشکل قند خون دارن لاغر میشن
اما کسانی که فقط به خاطر پلی کیستیک بودن میخورن ولی مشکل قند ندارن اصولا کاهش وزن هم ندارن

پس چرا دکتر واسه منو انقد دیر گفته

اینقدر ب خودت استرس نده؛خب هر دکتر شیوه کارش فرق داره.دکتر منم هیچ مکملی از اول بهم نداد .جنینام فریزه الان تازه بهم یدوفولیک داد  تا یکماه بعد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم منم دقیقا مشکل تو رو دارم خودم ذخیرم کمه شوهرمم مشکل مورفولوزی داره فقط ۲ درصد اسپرمش نرماله.ط ...

ممنون‌گلم.حرفات خیلی ارومم کرد.کاش هممون جواب‌بگیریم خیلی زود💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم کلا چربی شکم مانع از خونرسانی نرمال به رحم و تخمدان هست اونایی که مشکل قند خون دارن لاغر میش ...

لاله جون منم پلی کیستیکم چندماهه مرتب گلای وانس میخورم ورزش هم میکنم. ولی خب هیچ تاثیری نداره هروقت میرم سونو بازم همونجورم.اخه چرا؟ 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

[QUOTE=70782034]اینقدر ب خودت استرس نده؛خب هر دکتر شیوه کارش فرق داره.دکتر منم هیچ مکملی از اول بهم نداد .جنینام فری ...[/QUOTE

عزیزم یدوفولیک مثل اسید فولیکه؟نکنه دکتر‌منم میخواد برام فریز کنه که اسیدفولیک نداده😐

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
[QUOTE=70782034]اینقدر ب خودت استرس نده؛خب هر دکتر شیوه کارش فرق داره.دکتر منم هیچ مکملی از اول بهم ...

اره ترکیبی از اسید فولیک و ید هست ک دکترمن الان ک ب حساب یکماه قبل انتقالم تازه برام تجویز کرد.حتی بعد پانکچر هم بهش گفتم تقویتی یا اسید فولیک بخورم گفت فعلا نمخاد

ای وای دکتر به منم گفته روز هشتم بیا!!!من‌روز‌هفتم برم یعنی؟روز‌هشتم دیره برای سونو؟

اصولا روز 6 یا 7 سونو میکنن تا اگه تعداد فولی ها مقدار مورد انتظار نیست بتونن دوز دارو رو تغییر بدن
روز 8 یه مقدار دیره
مخصوصا کسانی که سیکل انتاگونیست دارن و بر اساس سونوی دوم باید تایم شروع ستروتاید و ... تعیین بشه
به نظر 7 ام بری بهتره

وای لاله جون من چقدر خنگ شدم گفت یه خط روزی دوبارمن تا آخر اپلیکاتور کشیدم و زدم حالا چی میشه نگران ...

ان شاء ا... چیزی نمیشه
نهایتش یه مقدار ضخامت زیاد تر میشه دیگه

اسید فولیک رو که دکترا میگن حتی برای اقدام طبیعی ، از چند ماه قبل بخورین.چطور نداده دکتر؟

من چون امید داشتم باز طبیعی بشم ، یک ساله دارم میخورم.بد نباشه برام؟

راستی درمانگاه بهم یودوفولیک داد.پرسیدم از دکترم گفت نه.اسید فولیک خالی بخور.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اصولا روز 6 یا 7 سونو میکنن تا اگه تعداد فولی ها مقدار مورد انتظار نیست بتونن دوز دارو رو تغییر بدن ...

لاله جان میشه یکم در مورد سیکل انتاگونیست توضیح بدی؟مرسی عزیزم.