2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
آناجون من دوسری پیش ابونشاسته قاطی کردم خوردم شنیده بودم خیلی خوبه ولی یبوست میشدم بااینکه مدام زیتو ...

عزیزم به خدا نشاسته مثل فنجونه در مقابل داروهاست که حکم فیل دارن.....

به خدا اصلا چیزای خوردنی که بعضیا فکر میکنن عامل + شدنشونه در مقابل داروهایی که میگیرن چیزی نیست.....

یبوست که عوارضش از مثلا تاثیر +ی که دوستان ادعا میکنن خیلی بیشتره.....

منفی هم نکنه به اندازه کافی اذیت و استرس میده.....

به نظرم باید تغذیه فقط طبق طبع و عادت غذایی باشه و مناسب شرایط و بیماریهای خاصی که هر فرد داره.....

مثلا وقتی من کم کاری تیروئید دارم چرا باید خودمو با سویا تو دردسر بندازم؟؟

یا وقتی مستعد یبوستم چرا باید خودمو با نشاسته تو دردسر بندازم؟

ننحتی چیزایی مثل آناناس، انبه و.... رو که روزمره استفاده نمیگردم یا نکرده بودم رو تو سیکل استفاده نکردم.....

مثلا من تا حالا پیش نیومده انبه بخورم تو بارداریمم همسرم گفت نخوری بهتره نمیدونی رفلکس بدنت چیه که!!!!!

زد حساسیت دادی میخوایی چیکار کنی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرادورشکم لاغریش تاثییرداره آناجونی؟منم تقریباشکم دارم قدم۱۶۸وزنم۷۰

نمیگم حتمی اما میگن چربی دور شکم میتونه رو کیفیت تخمک تاثیر بذار اما نه حتما.....

خیلیا که چربی دور شکم داشتن معمولا بوده که روی تخمدانشونم لایه چربی بوده.....

احتمالا متفورمینم واسه همین داده واست برا سوخت و ساز بیشتر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=70753369]عزیزم به خدا نشاسته مثل فنجونه در مقابل داروهاست که حکم فیل دارن..... به خدا اصلا میدونی اناجون ماهاک چندین بارانتقال ناموفق داریم هرکی راهکارمیده میگه اینوخوردم مثبت شدم ماهم فک میکنیم پس مااینکارونکردیم نگرف فکرمون همیشه درگیره؛ولی من حرف شماثابت شدبرام؛بقول شماتاثیرداروکجاتاثیرنشاسته کجا

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام خانما.اناجون من خورد و خوراک معمولیمو دارم بعدش من هروز چند حبه سیر میخوردم قبل انتقالم الان بع ...

والا نمیدونم تاثیر سیرو ولی فکر نکنم موردی داشته باشه، بازم شاید بقیه دوستان بهتر بتونن کمک کنن....

سلام آنا جون، لاله جون کمکم کنین من امروز باید بتامو تکرار میکردم مگه نه اینکه بتای دوم باید دو برابر شده باشه ؟ من روز 21م 39000 بودم روز 24م که آز دادم فقط 6000تا رفته بالا 45000هست الان خیلی ناراحتم خیلی کم رفته بالا علتش چیه یعنی؟

والا نمیدونم تاثیر سیرو ولی فکر نکنم موردی داشته باشه، بازم شاید بقیه دوستان بهتر بتونن کمک کنن....

مرسی عزیزم اخه من روز انتقال فشارم خیلی اومد پایین همونجا او حیات بیمارستان افتادم  حالم خیلی بد بود 3تا ابمیوه خوردم تا یکم بهتر شدم.برای همین سیر میخورم فشارمو تنظیم کنه.

نمیگم حتمی اما میگن چربی دور شکم میتونه رو کیفیت تخمک تاثیر بذار اما نه حتما..... خیلیا که چربی دور ...

والااصلالاغرنشدم خیلی واسم جای سوال بودتونت خوندم متفورمینوبعضیاواسه لاغرشدن میخورن من ک دوسه ماه خوردم اصلالاغرنشدم؛درکل خیلی کم تحرکم؛خوراکمم خیلی زیاده مدام درحال خوردنم ولی خداروشکرب نسبت چیزی ک میخوردم چاق نمیشم،پس لاغری شکم فقط واسه قبل انتقال خوبه واسه تخمک بعدانتقال فرقی نداره اناجون؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام آنا جون، لاله جون کمکم کنین  من امروز باید بتامو تکرار میکردم مگه نه اینکه بتای دوم باید ...

عزیزم هر دو رو یه جا دادی؟

والااصلالاغرنشدم خیلی واسم جای سوال بودتونت خوندم متفورمینوبعضیاواسه لاغرشدن میخورن من ک دوسه ماه خو ...

بعد انتقالم بهتره که چربی اضافی نباشه خوب.....

سلام آنا جون، لاله جون کمکم کنین  من امروز باید بتامو تکرار میکردم مگه نه اینکه بتای دوم باید ...

عزیزم سونو نرفتی هنوز؟