2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
بهم گفت مشکلی نیست چون خارج رحمه با اونای دیگه کارنداره بالاپارسکوپی خارجش میکنم.حالا فکرای بد نکن.م ...

خب حالاخداروهزاربارشکربالاپراسکوپی حله،ایشالا۹ماه برات مثل برق وبادبگذره بی استرسوبی دقدقه عزیزم،انرژی مثبت فقط بایدب خودت بدی بدترین چیزاسترسه لامصب مادرهمه مریضیاهمین استرسه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خب حالاخداروهزاربارشکربالاپراسکوپی حله،ایشالا۹ماه برات مثل برق وبادبگذره بی استرسوبی دقدقه عزیزم،انر ...

راستی دوستان الان من ک داروهاموقطع کردم اسپرینوبایداستفاده کنم بنظرتون؟چون ازیکی دوماه قبل انتقال اسپرینودکترگفته بودبخورم؛ مشکل ایمنی انعقادی دارم،پامم واریس داره دوسال پیش تزریق داشتم تورگ بخاطردرمان واریس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حالاخداروهزاربارشکربالاپراسکوپی حله،ایشالا۹ماه برات مثل برق وبادبگذره بی استرسوبی دقدقه عزیزم،انر ...

فدات شم دعا کنید واسم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
راستی دوستان الان من ک داروهاموقطع کردم اسپرینوبایداستفاده کنم بنظرتون؟چون ازیکی دوماه قبل انتقال اس ...

عزیزم بپرس از دکترت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان من برم یه کم استراحت کنم زیاد خوب نیستم.....

التماس دعا دارم.....

دعا کنین این دو هفته رو هم وروجک تحمل کنه!!!!

دوستون دارم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بپرس از دکترت.....

آخرماه بایدبرم پیش دکتررزاقی؛ازاون بایدبپرسم تااون موقع رونمیدونم بخورم یانه؛دکترخودم ک اسپرین نمیدادبهم،داروهاموازتهران میگرفتم سونوهم تهران میکردم فقط چون انتقالم رشت بودنمیخواستمم ب دکتررشت بگم دستوروازیه دکتردیگه دارم میگیرم مجبوربودم رشتم برای ردگم کنی سونوبرم؛خیلی عذاب کشیدم اینبار؛اخرشم هیچ

دوستان من برم یه کم استراحت کنم زیاد خوب نیستم..... التماس دعا دارم..... دعا کنین این دو هفته رو ه ...

آخی؛ایشالااین دوهفته هم راحت باشه برات آناجانم؛شب خوبی داشته باشی عزیزم😘

لاله جان من دوروز پیش واسه دردشدیددکتر رفتم من تاجنین۵روزه انتقال دادم که قلب هردو دیده شد وساک جدا. ...

اصولا خارج رحمی دردش یک طرفه اس
مگر حالت خیلی نادری که متاسفانه قبلا اینجا هم داشتیم و تو هر دو لوله خارج رحمی بودن

اگه بتات نرمال رفته بالا نگران نباش
در هر حال اگرم درد هات بیشتر شد یه سونو لازمه بشی ترجیحا هم داپلر باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
يعني تو وضعيت خطره؟! اخه دكترمو من نديدم امروز ولي دكتر سونو گفت خوبه

عزیزم کلا هماتوم خطر و ریسک داره دیگه
باید مراعات کنی تا خطر رفع بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون اون زمان وضعيتشون چه طور بود؟ خاطرت هست؟

کی عزیزم شوهرم؟
اره یادم هست

تو چند سری که آز دادیم هر بار کمتر و بدتر شد
در نهایت موقع میکرو، تعدادش 10 میلیون
تحرک گرید آ نداشت و گرید ب 10 درصد
مورفو هم 1 درصد

افسون شما تبريز پيش كدوم دكتر رفتي؟ يكي از دوستاي دوران دانشگاه تو تبريز يه دكتر خوب معرفي كرده به ا ...

ممنون عزیزم من تبریز نرفتم ارومیه پیش تیز رو

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه