2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
كار خوبي ميكني آز د رو بده و با خيال راحت طبق تجويز دكتر اگر كمبودي داشتي جبران كن،، فوليك هم چيزي ن ...

دارو میدن ادم استرس میگیره،نمیدن ادم استرس میگیره.اسیر شدیم‌بخدا😂چشم همینکارو میکنم گلم.مرسی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آخه من خودم سالمم سونو کرد روز‌سوم پریودی.فقط گفت بنظر میاد یکم تخمدان چپت کوچیکه بعدم گفت این امپو ...

امید داشته باش عزیز انشاالله مثبتی شما ولی برای تقویت خودت میتونی استفاده کنی روغن سیاه دونه ماساژ بدی هرشب. همیشه مثبت فکر کن و به دکترت اعتماد کن. همه مثل هم نیستن

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من انقد به شوهرم اصرار کردم بریم مکمل بخریم.حداقل کیوتنی چیزی.قبول نکرد.گفت تو بیشتر از دکتر‌که نمیفهمی😑ولی خب فولیک اسیدو باید میداد.رفتم پیشش بهش‌میگم چرا نگفته.الانم خوپم میرم‌میگیرم شبی‌یکی‌ میخورم.بچه ها فولیک اسیدو اخر شب بخورم‌ دیگه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام انا جون خوبی؟ هنوز گل پسری رو بغل نگرفتی؟ 

سلام به روی ماهت....

نه عزیزم....

یه کوچولو هم صبوری کنه ایشالله دو هفته ای مونده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امید داشته باش عزیز انشاالله مثبتی شما ولی برای تقویت خودت میتونی استفاده کنی روغن سیاه دونه ماساژ ب ...

اره به اینم فکرکردم.چشم حتما اینکارو‌هم انجام میدم.دوماه فرصت دارم.دوست دارم هرکاری که کمک میکنه به مثبت شدن انجام بدم

بله ازمایشگاه خصوصی ولی معتبر دادم اسپرم ۲۰ هزار به نظرتون کمه

عزیرم تعداد مگه بیست هزاره؟

اینجا که زده ۲۱ میلیون....

اما بازم میگم حتما مرکز ناباروری بدین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره به اینم فکرکردم.چشم حتما اینکارو‌هم انجام میدم.دوماه فرصت دارم.دوست دارم هرکاری که کمک میکنه به ...

امیدوارم هرچی خیره برات پیش بیاد .. من خودم کرمان تا یزد ۳ ساعت راه هست خیلی امید داشتم که نشد خدا نخواست ولی شوهرم اینبار هم میگه همون یزد حالا موندم بخدا که چکار کنم ...

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
آره واقعا ،کارهای عجیب و غریب وخوب گفتی اونروز یکی از بچه ها اینجا میگفت دستمونو هم بالا نبریم بعد ا ...

آره به خدا.....

یه چیزایی توصیه میشه به خوردنش کهفکر کنمطرف معدش شوکه بشه خوب چیکار کنه وقتی تا حالا همچین چیزی نخورده مجبوره فقط تعجب کنه دیگه.....

فقط زندگی عادی نهایت با ریتم ملایم.....

دوستان راستی من اوایل انتقالم ازخواب میخواستم بیدارشم یابعضی وقتامیخواستم جهت خوابموعوض کنم ناخوداگا ...

خیلی فکرتو درگیر نکن ولی میتونی با دکترت مطرح کنی ببینی نظرش چیه.....

واااقعا؟برای کسی که کم‌کاری تیروئید داره هم‌بده؟

ممنوعه بد که چه عرض کنم.....

عزیزم مام تو یکی از معتبرترین آزمایشگاهها دادیم و حدسم اینه شمام همونجا دادین..... ولی بعد دو سال د ...

ممنون از پاسخت عزیزم الان ۸ ماهه دارو میخورم و امپول هیچی به هیچی تازه این ماه همه فولیکولام کیست شدن دوتا ۲۵ میلی و ۲۷ میلی 

خدا جونم شکرررت