2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
دکترت ک خیلی اسم درکرده دخترایشالاکه همین باراول میگیره راحت میشی

بله معروفه امیدوارم منم بتونم نتیجه بگیرم.اینکه بهم دارویی نداده تقویتی یکم‌نگرانم میکنه....نمیدونم.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
جانان جون دکتر رزاقی کجا میخواد بره؟

ظاهرا برا همیشه میره کانادا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا اصولا هر کسی دشمن زیاد داره دیگه ولی تا وقتی خودت با چشم ندیدی نمیشه در مورد کسی قضاوت کرد من ...

والامن مطب ظهیری میرفتم خانمهاک نشسته بودن همش غرمیزدن گ مگه مجبوره این همه ادموویزیت کنه ما۴ساعته نشستیم تازه پول وزیته فوق تخصص رومیدیم ماماماروویزیت میکنه واقعاحق داشتن ولی خب کاری ازدستشون برنمیومدکارشون گیربودمجبوربودن همینجوری تحمل کنن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام کسایی ک انتقال دادند مثبت شدند شده ک اصلا هبچ علائمی نداشتن  ناامید بودند ؟ من هیچ علایمی ...

عزیزم خواهشا به علایم فکر نکنین.....

جز استرس چیزی نداره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تصمیم دارم برم مشهد اگرشوهرم قبول کنه. اره افلاطونیان بودم ولی فقط ۲تا تخمک ازم گرفتن نمیدونم چرا ای ...

مشهد چه دکتری خوبه‌مگه؟ساکن‌کجایی گلم؟تهران بهتر نیست؟نمیدونم‌واقعا

شوهرت وضعیت اسپرمش‌خوب بود؟بهت آمپول چی‌داد قبل از تخمک کشی؟منم نگرانم که تخمکام تعدادش کم باشه یا کیفیتش خوب‌ نباشه.اخه اکثرا مکمل میخورن برای تخمک خوب.تازه من نسبت به سنم ذخیره م هم پایینه. ۱/۳۳ 😔

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بله معروفه امیدوارم منم بتونم نتیجه بگیرم.اینکه بهم دارویی نداده تقویتی یکم‌نگرانم میکنه....نمیدونم.

ابشالانتیجه عالی میگیری شایدم ماچندین بارانجام دادیم بدنامون ضعیف شده ک ویتامین میدن نمیدونم والاشایدشماباراول بدنت امادگی بیشتری داشته باشه ایشالا

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ویتامین دی رو اره بدون نسخه هم میتونی از بدی فولیک هم که ثابت شده همه باید از دو سه ماه قبل از بارد ...

اره یعنی بنظرت یادش رفته بهم فولیک بده؟ای خدا.من دوماه دیگه‌وقت دارم.میرم خودم از داروخونه فولیک اسید ۱ میگیرم.خوبه؟ازمایش ویتامین د رو هم تکرار میکنم

حداقل بعدا خودمو‌ سرزنش نمیکنم‌که کاری نکردم و‌دست رو دست گذاشتم

بله ازمایشگاه خصوصی ولی معتبر دادم اسپرم ۲۰ هزار به نظرتون کمه

عزیزم مام تو یکی از معتبرترین آزمایشگاهها دادیم و حدسم اینه شمام همونجا دادین.....

ولی بعد دو سال دنبال نخود سیاه بودن فهمیدم مورفو به جای بالای ۶۰ به زور یه درصد بود.....

خواهشا زمانتو از دست نده و حتما مرکز ناباروری تکرارش کنین وگرنه ممکنه بعدا خیلی پشیمون بشی.....

ابشالانتیجه عالی میگیری شایدم ماچندین بارانجام دادیم بدنامون ضعیف شده ک ویتامین میدن نمیدونم والاشای ...

آخه من خودم سالمم سونو کرد روز‌سوم پریودی.فقط گفت بنظر میاد یکم تخمدان چپت کوچیکه

بعدم گفت این امپولو برات مینویسم از روز دوم پریودت بزن.روز‌هشتم هم اینجا باش.امپول هم‌پیورگان نوشت برام.حالا ویتامین هیچ،چرا فولیک اسید ننوشته حتی؟بخدا همش تو فکرم

سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید؟ چقدر بعد از تزریق اچ سی جی پانکچر انجام میشه؟ من روز یازده سیک ...

عزیزم ۳۶ ساعت بعد تزریق هاش سی جی باید پانکچر بشی.....

خب همون روزی 4 تا بخور تو حدول روش نوشته ترکیباتش فکر نکنم ویتامین دی داشته باشه

درسته، همونه كه شمام خوردين؟؟ 

توي جدول جلوي ويتامين E نوشته دآلفا و د نميدونم فلان و د بيسار،، اينا فكر كنم انواع ويتامين E منظورش باشه ديگه،، نه؟؟

چون جلوي ويتامين E يه پرانتز باز كرده اونجا نوشته توش اين دي فلان ها رو

...
مشهد چه دکتری خوبه‌مگه؟ساکن‌کجایی گلم؟تهران بهتر نیست؟نمیدونم‌واقعا شوهرت وضعیت اسپرمش‌خوب بود؟بهت ...

دکتر منصوری یا خادم خوبن مشهد. تهران دکتراش خیلی بهترن... شوهرم خداروشکر خوبه خودم مشکل دارم لوله هام بسته ان. من هم لاپرا شدم همونجا گفت تخمکت کوچک شده ولی با ذخیره ۲ خیلی کم تخمک برداشت . 

شما چرا نرفتی تهران؟

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
اره یعنی بنظرت یادش رفته بهم فولیک بده؟ای خدا.من دوماه دیگه‌وقت دارم.میرم خودم از داروخونه فولیک اسی ...

كار خوبي ميكني آز د رو بده و با خيال راحت طبق تجويز دكتر اگر كمبودي داشتي جبران كن،، فوليك هم چيزي نيس كه به همه ميدن بكش هم فكر نميكنم خطرناك باشه،، زنگ بزن از همون منشي بد اخلاق بپرس با خيال راحت بخور

دكتر به منم مكملي توصيه نكرد نميدونم چرا، منم سر خود قرص ب كمپلكس كه پارسال يه متخصص زنان معمولي داده بود مونده بود تو خونه الان دارم اونو ميخورم

...
دکتر منصوری یا خادم خوبن مشهد. تهران دکتراش خیلی بهترن... شوهرم خداروشکر خوبه خودم مشکل دارم لوله ها ...

تهران آشنایی نداشتم با دکترا و‌ کلینیکا.ولی یزد قبلا یه بار رفته بودم و شوهرم اشنا داشت‌اونجا آمارو پرسیدم و اینا.ولی اگه ایندفعه خدای‌نکرده منفی شدم دفعه ی بعد میرم تهران.البته فکرکنم تهران هزینه هم‌بیشتره.و خب مسیر خیلی طولانیه.البته یزد هم طولانیه‌مسیرش..ان شاالله توام به زودی نتیجه‌میگیری عزیزم