2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست

سلام کسایی ک انتقال دادند مثبت شدند شده ک اصلا هبچ علائمی نداشتن  ناامید بودند ؟

من هیچ علایمی ندارم روز،ششم انتقالم جنین. بلاست بود  

خیلی دعا م کنید بار سومم 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون من از ديروز شكمم يه جوريه نميدنم چون درست كار نميكنه اينجوره يا انقباضه😐انگار تو دلم از زير دلم تا معدم هي ميگيره ول ميكنه ولي شكمم سفت نيست دست ميزنم

نميدنم چيكار كنم

جانان عزیزم ناراحت شدم بخاطر بتای پایینت.اما غصه نخور،ان شاالله خیلی زود مامان شدنتو جشن میگیریم.همه ی ما باید خودمونو برای هرچیزی آماده کنیم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون از جوابت و از دلداریت عزیزم. بعد از یه دوره استروژن که جواب نداد، گفتم سیکل طبیعی داشته باشم ب ...

عزیزم یه هیسترو بشی که مطمئن بشی داخل رحمت چسبندگی نداره خیلی خوبه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم چون تو منطقه گرم هستین بهتره ریسک نکنی همسر منم با خوردن جینسینگ شرایطش بدتر شد

خودمم همین فکرو میکنم.نه فعلا ریسک نمیکنم چیزی سرخود بهش بدم.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام. آره به من قرص استرادیول دادن که خوردنیه ولی دکترم گفت به عنوان شیاف واژنی استفاده کنم چون اینج ...

عزیزم در مورد قرص سیلدنافیلد که خونرسانی به رحم رو زیاد میکنه و باعث میشه اثر استروژن بهتر به رحم برسه با دکتر مشورت کن حتما
البته بعد از انجام هیسترو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم اگه آزمایشگاه خصوصی انجام دادید زیاد اعتباری نیست،آزمایشگاه ناباروری خیلی دقیقه این آزمایش هم ...

بله ازمایشگاه خصوصی ولی معتبر دادم اسپرم ۲۰ هزار به نظرتون کمه

خدا جونم شکرررت  

سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید؟

چقدر بعد از تزریق اچ سی جی پانکچر انجام میشه؟

من روز یازده سیکل رفتم سونو فقط سه تا تخمک داشتم دکتر گفت تزریق رو ادامه بدم فردا که روز چهارده هست دوباره برم سونو

اصلا نمی‌دونم سه تا تخمک ارزش پانکچر کردن داره یا نه ولی همسرم مجبوره بره ماموریت دو روزه

میخوام ببینم ممکنه یک وقت دکتر بگه پنج شنبه برم پانکچر؟

عزيززززززم منم به همسرم گفتم چرا اينقد هزينه ها بالاست چيكار كنيم با اينهمه هزينه ميگه نگران نباش ب ...

اینم فکر خوبیه
والا البته اگه بتونیم چیزی جمع کنیم که بشه ارث اسمش رو گذاشت

پس چرا به من گفتن همچنان در بارداری هم مصرف کنم؟!!

احتمالا شما کمخونی داشتی
منم یه دوره دکتر کنار قرص اهنم نوشت اینوفولیک رو