2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
عزیزم من هنوز جواب رو نگرفتم دکتر همینجوری میخوند منم یادم موند.گفت 3روز دیگه جواب آماده میشه که چون ...

نه مال ابن سینا تکی هست
هم آ داره هم بی هم سی هم دی
اما به مجموعش بیشتر دقت میکنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون خسیس بازی در نیار دیگه خواهر.ما آرزو داریم بیاییم عروسیه گل پسرت قر بدیم 

چشم چشم
حالا به افتخار خاله ثمین یه عروسی مختصر میگیریم :))))))))))
فقط قول دادی قر بدی ها
مامانش که قر دادن بلد نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی دیرترازمایششون مثبت شده یا خطای آزمایشگاه بوده 

اگه منظورت دوستی که گفتمه نه بابا بتای اولش + بود دومیو گفته بودن منفیه.....

یعنی بتای بالا رو گفته بودن منفی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
متاسفم عزیز دلم خیلی امید داشتم مثبت باشی امیدوارم خیلی زود سر پا بشین و دوباره از نو تلاش کنین

قربونت لاله جونم؛عزیزم تورشت شماکدوم دکتروپیشنهادمیکنین؟صدری رومیگن خوبه واینکه اینبارظهیری واسه نمیدونم کجامیخواست سوال طرح کنه وقت انتقال من قرنطینه بوددکترعبدالهیان برام تومهرانتقال دادخیلی خوشم اومدازش وقت انتقال امن یجیب میخوندازم پرسیداندوت۸رسیده بود؟احساس کردم دکارباسوادیه؛پیشنهادشماچیه لاله جون

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
 ثمين جون شما يه بار گفتي كه اضافه وزن داري، من ميگم شايد مشكلتون مربوط به اين قضيه باشه ولي چو ...

نه خواهری چرا ناراحت بشم حرفت درسته عزیزم ولی متاسفانه من حتی 1گرم هم کم نمیکنم نه اهل هله هوله هستم نه هیچی.اصلا نمیدونم چرا وزنم پایین نمیاد سر غذا خوردن همیشه دعوا داریم با همسرم اون بسیار پرخور من اصلا اشتها ندارم .قبلا همه جا با ماشین میرفتم ولی الان یکسره پیاده روی دارم ولی بازم وزنم پایین نمیاد الان 104کیلو شدم ظاهرا اصلا چاق نیستم حتی پیش دکتر رزاقی رفتم گفتم وزنم بالاست گفت خانم شما ترکیب استخون بندیتون خیلی درشته به شما چاق نمیگن منم گفتم پس چاق نیستم حتما خرسم.رژیم نمیتونم بگیرم چون معده درد میگیرم .باشگاهم وقت نمیکنم برم اصلا مونده بخدا .فقط 10کیلو میومد وزنم پایین بندری میرقصیدم ولی زهی خیال باطل

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قربون محبتت عزیزم کاش زودترواردتاپیک میشدم؛خیلی پشیمونم؛مطمئنم آرامش میگرفتم ازتون واسترسام خیلی کم ...

فدات بشم عزیزم.....

ایشالله به زودی خبر معجزه میدی بهمون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ثمین جون دکتررزاقی تا۳۰مهرهستاچرااونجانمیری واقعاعالیه طبابتش؛منم میخوام یه ویزیت دیگه برم پیشش ببین ...

برا 25مهر بهم وقت داد ولی فردا میزنگم ببینم نوبت میده برا 21 مهر .چون منشیش گفت هروقت آزمایشت آماده شد بهم بزنگ زودتر نوبت بدم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خانمای گل عصرتون بخیر و شادی 🌷🌷🌷🌷🌷 من بالاخره جمعه میرم واسه انتقال این دو روز کار خاصی ل ...

کار خاص انرژی + و انجام ندادن کارای عجیب و غریب و نخوردن خوردنیایی که بهش عادت ندارین.....

چون از نظر کیفیت ، قابل اعتماد نیستن در اون صورت

ثمین و دردسرهایش.یعنی رسما روزی نیست من بخاطر این بچه استرس نکشم  اووووووووووف

راستی آنا جون من  ازمایش ایمنیمو دادم یکشنبه .19مهر هم آماده میشه خدا رحم کنه زنگ زدم مطب طرازی ...

عزیزم والا مرکز مجبوره تابع قوانین اونجا باشه حالا برو پیشش اما اگه دیدی باب میلت نشد ناامید نشو و حتما مطبش پیگیری کن.....

جانان جون دکتر رزاقی کجا میخواد بره؟

کانادا عزیزم

کار خاص انرژی + و انجام ندادن کارای عجیب و غریب و نخوردن خوردنیایی که بهش عادت ندارین.....

آره واقعا ،کارهای عجیب و غریب وخوب گفتی اونروز یکی از بچه ها اینجا میگفت دستمونو هم بالا نبریم بعد انتقال بخدا قسم این حرفا هیچ پایه و اساسی نداره بعد انتقال باید اول استرس نداشته باشیم بعدشم که زندگی عادیتونو بکنید من که ورزشم میکردم ...حالا دکترم میگفت طنابم میتونی بزنی🤣

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم