2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
دقیقا برای کسی که کم کاری بده دیگه !!

من خنگ عاشق بادوم زمینی بودم.همش وقت بیکاریم بادام زمینی میخوردم.البته الان مدت زیادیه نخوردم.ولی مرسی که گفتی.حواسمو جمع میکنم از این به بعد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
وایییی باورکن منم همش میگم ایشالاتوکارش یه گره ای بخوره رفتنش کنسل شه😅بخداموذی نیستتم ولی تازه کشفش ...

خدایی ماها دیگه آخر نامرداییم.ولی خوب واقعا اکتشاف باحالی بود کاش نره.من که برم پیشش قطعا بهش میگم کاش ی مشکلی پیش بیاد نری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم بازارگردومیگین؟کاش مطب داشت دکترمهرافزا؛اخه نمیخوام کسی منواونجاببینه این جریان خیلی بهم استرس ...

نه خانم محبوب که تو پذیرش میشینه
مسئول نوبت دادن اونه

عزیزم دکتر مهر افزا مطب داره دیگه اما مطبش همون حا داخل مرکز هست
چون گاهی کارای خاصی پیش میاد و لازمه داخل مرکز باشه حتما
دکتر مهر افزا بعد از ظهر ها ویزیت میکنه اما کار مرکز فقط تا ساعت 2 هست

میدونم حق داری اما خب بیمارای دکتر فقط نابارور ها نیستن
باردار ها و کسانی که عمل دارن و مشکلات مهم دارن هم بیمارش هستن

ویزیتش تک نفره اس
خیلی هم برای حریم خصوصی بیمار ارزش قائله
مثل دکتر ظهیری نیست که لخت مادر زاد بخوابی رو تخت اونم رو به در!!
شلوار یک بار مصرف داری، مهربون و ارومه به همه ی سوالاتت جواب میده اونم علمی
با هر کسی در حد سوادش برخورد میکنه و سعی میکنه هر کسی جوابش رو بگیره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم یه هیسترو بشی که مطمئن بشی داخل رحمت چسبندگی نداره خیلی خوبه

هیسترو شدم 😢 هیچ مشکلی نبود! دکتر گفت آندومترت نازکه. حتی تو سیکل آی وی اف با اون همه آمپول به شش و خورده ای میرسید!  

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
😄@HadiyehayeAsemani 🌹مواد غذایی غیر مجاز در دوران بارداری 1)  مصرف آب سبزیجات زرد ونارنجی م ...

چرانمک دریا ممنوعه من تازه فکر می کردم خوب باشه؟؟؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
اصلا نميتونم متوجه بشم 😐خيلي سفت شدن شكم مشهوده؟؟ من ١٤ هفته هستم لازمه برم سونو الان؟

ببین سفت شدنش رو نمیشه همون اول خیلی راحت و 100 درصد متوجه شد اما یه روز کاملا خودت رو چک کن
در حالت دراز کشیده هم باید باشی
مثلا 3 4 ساعتی دراز کشیده باش و هر چند مین خودتو با کف دست چک کن
گاهی انقباض حتی قابل حس کردن نیست و فقط شکم سفت میشه
گاهی حس فشار هم هست و ادم وقتی تازه میخواد انقباض شروع بشه خودش حس میکنه

دیگه اینکه سفت شدن کل شکم هم سمت چپ هم راست مهمه

تو سونو مشخص نمیشه
بهترین کار اینه که به دکتر بگی حس میکنی انقباض داری برات احتمالا ایزوپرین مینویسه اگه دیدی بعد از چند روز این حالتا از بین رفت که خب همون انقباض بوده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خیلی خوبه روحیه میگیرین ان شاءا... سال بعد با بچه میرقصین

الهی آمیییییین.تولد پسرتم دعوت کنی پایه ام ها

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بخدا میدونم چی میگی.اما سعی کن مثبت فکرکنی.حداقلش اینه خودت افسرده نمیشی.عزیزم شماهایی‌که تهران میری ...

قربونت عزیزم اعتمادبنفسم بشدت پایینه؛خیلی اینسری عذاب کشیدیم توماهی ک انتقال داشتم۶-۷باررفتیم تهران؛هربارمیگفت اندومترت اون چیزی نشده ک دلم میخواددوباردوروزدیگه بیا؛خسته شدم ازنظرروحی وجسمی؛دلم واسه شوهرم میسوزه بنده خدااسیرشد؛اونم میگه عیب نداره اینقدتکرارمیکنیم تابگیره منم میگم وای توروخدااینجوری نگوخدامیبینه صبرت زیاده هی دوباره میخوادامتحانمون کنه من دیگه نمیکِشم بخدا؛مامانوبابام هربارچشم انتظارن اخرشم هیچ

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اگه دكترتون اينو گفته پس به خودتون استرس ندين بخاطرش 

آره خداشاهده دقیقا عین این جملات رو گفت حالا جدا از قضیه ی بچه من لاغر نشدنم معظلی هست برا خودش.باورت میشه من از 16سالگی تا الان که 33سالمه همیشه همین حدود وزن بودم؟اگر استرس داشته باشم حله وزنم میاد پایین درغیر اینصورت عمرا

هیسترو شدم 😢 هیچ مشکلی نبود! دکتر گفت آندومترت نازکه. حتی تو سیکل آی وی اف با اون همه آمپول به شش و ...

یه سونو داپلر هم بده
شاید عروق خونرسان به رحم مشکل دارن

ولی سیلدنافیلد رو تاکید کن روش چون اگه مشکل از خونرسانی هم باشه باعث میشه نرمال بشه شرایط

من اینو فک کنم به نادی جون بود که گفتم قبلا و روش جواب داد

نه خانم محبوب که تو پذیرش میشینه مسئول نوبت دادن اونه عزیزم دکتر مهر افزا مطب داره دیگه اما مطبش هم ...

چ خوبه نحوه برخوردش بابیمارلاله جونی مرسی ازتوضیحاتت عزیزم

چ داروهایی واسه مشکل انعقادی داد؟ماشالاعاشق دارویه😀

ویتامین ب 6/ب 12/ویتامین د سه/گلومت

چرانمک دریا ممنوعه من تازه فکر می کردم خوب باشه؟؟؟

به خاطر الودگی احتمالی میگن و اینکه مقدار جیوه اش زیاد ممکنه باشه 

من خنگ عاشق بادوم زمینی بودم.همش وقت بیکاریم بادام زمینی میخوردم.البته الان مدت زیادیه نخوردم.ولی مر ...

منم خیلی توانتقالای قبلیم خوردیم اینباریکی دومشت