2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684634 پست
خدانکنه عزیزم،قربونت توهم ایشالااینبارمامان میشی؛اره ظهیری بوددکترم اینقدهمه ازش تعریف میکردن منم رف ...

من پیش ظهیری که خدا ذلیلش کنه +شدم بخدا قسم دریغ از ی ازمایش قبل پانکچر حتی با ازمایش هورمونی 9ماه پیشم رفت جلو توی کل مدارک پزشکیه من ی برگه آزمایش به نام این دکتر وجود نداره برا من.تا +شدم ول کرد همش به پول فکر میکرد همش میگفت ختم بارداری همش استرس.من اینبارم +شدم ولی با دکتر کبودمهری و بار اول.تموم مشکلاتمم کشف کرده بود دکتر کبودمهری ولی درمان روی من جواب نداد متاسفانه.بعدم بهش گفتم میرم پیش رزاقی گفت کار خوبی میکنی ناراحتم نشد .خیلی باسواده .به رزاقی هم گفتم دکترم توی رشت کبودمهری هستش گفت از شاگردای بسیار بسیار باسواد ما بود گفت من کاملا تاییدش میکنم ولی درمورد ظهیری فقط سر تکون داد.من به دکتر خودمو توی رشت دوست دارم از لحظه ی ورود بهت انرژی میده و بهت احترام میذاره تا موقع خروج.حالا فامیله با ما ولی با بقیه ی مریضاشم همینه .99درصد میکروهاشم +هستن بعدم مریض رو ول نمیکنه به امان خدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه مال ابن سینا تکی هست هم آ داره هم بی هم سی هم دی اما به مجموعش بیشتر دقت میکنن

آره میدونم تکی هست ولی به جمعش دقت میکنن منظور منم همین بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کلا مردا همین طورن، نه فقط تو این قضیه کلا تو فاز رژیم و اینا نیستن مثلا دیدن سرما میخورن بع ...

مرسي لاله جون، آره اينجوري خيلي سخت ميشه،، لاله جون شمام پروكسيد و اووبوست خوردين قبلش؟؟

...
اره از۱۶شد۶؛سرم اینبار۳روزقبل انتقال داشتم لاله جون ولی فقط دوتا۵گرمی بودمن میگم شایدکم بوده چون بقی ...

خب میتونه اینایی که گفتی یه دلیلش باشه
با دکتر رزاقی نوبت داری یا دیگه نمیرسی بری پیشش؟
اگه رفتی حتما در مورد این موارد بهش بگو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
چشم چشم حالا به افتخار خاله ثمین یه عروسی مختصر میگیریم :)))))))))) فقط قول دادی قر بدی ها مامانش ک ...

قول شرف میدم شما فقط دعوت کن.

من و پژمان اگر هرشب نرقصیم نمیخوابیم .من قبل ازدواج میرقصیدم ولی زیاد نه الان رقاص شدم برا خودم به لطف آقای شوهر.

عزیزم صدری نرو کارش برای ناباروری خوب نیست من خودم بیمار دکتر مهر افزا هستم البته این سری با ظهیر ...

خانم بازارگردومیگین؟کاش مطب داشت دکترمهرافزا؛اخه نمیخوام کسی منواونجاببینه این جریان خیلی بهم استرس میده چون هرکسی اونجامیره معلومه مشکل ناباروری داره قبلاظهیری توکلینیک ایران انتقال میدادک اونجادیگه بسته شداومدمهر؛خیلی مهربرام استرس اوره؛بعدلاله جون چطورویزیت میشن بیماراچندتاباهم میرن داخل بادکترمهرافزا؟؟اینسری دوسداشتم دکترمهرافزاانتقال بده رفتم گفتم ۶مین باره فلان خانمه دلش سوخت گف باشه دکترمهرافزایه انتقال۲۵م داره توهم میذارم تولیستش ک ازشانس زیبای من انتقال اون بیمارکنسل شددیگه گفتن دکتر مهرافزانمیاد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
رزاقی رفتی چی گف ثمین جون؟؟

رزاقی دوباره آز ایمنیمو گفت تکرار کن بعدم بهم کلی ویتامین داد چون مشکل انعقادی دارم 

مرسي لاله جون، آره اينجوري خيلي سخت ميشه،، لاله جون شمام پروكسيد و اووبوست خوردين قبلش؟؟

فک کنم اینو جواب دادم
اما الان دیدم سوالتون اینجاست بازم

عزیزم من اینوفولیک و اووابوست خوردم 3 ماه
1 ماهم کیوتن و سلن پلاس
فولیک 5 هم داشتم طبق تجویز دکترم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم والا مرکز مجبوره تابع قوانین اونجا باشه حالا برو پیشش اما اگه دیدی باب میلت نشد ناامید نشو و ح ...

مشکلم اینه هی باید بیام تهران هی باید برم رشت.توی این راه آخر من شهید میشم .

قول شرف میدم شما فقط دعوت کن. من و پژمان اگر هرشب نرقصیم نمیخوابیم .من قبل ازدواج میرقصیدم ولی زیاد ...

خیلی خوبه روحیه میگیرین
ان شاءا... سال بعد با بچه میرقصین

رزاقی دوباره آز ایمنیمو گفت تکرار کن بعدم بهم کلی ویتامین داد چون مشکل انعقادی دارم 

چ داروهایی واسه مشکل انعقادی داد؟ماشالاعاشق دارویه😀

دیگه اعصابی میمونه برای ادم دوستم ک بخوایم عاشقانه تربیتش کنیم؟من خیلی ضعیف شدم جسمی وروحی؛بهم بگن ب ...

بخدا میدونم چی میگی.اما سعی کن مثبت فکرکنی.حداقلش اینه خودت افسرده نمیشی.عزیزم شماهایی‌که تهران میرین زیر نظر دکترای خیلی خوب باشین.مطمئن باش نتیجه‌میگیری.منم خیلی زود امیدمو از دست میدم.آرزومه مثل بعضیا باشم که با اعتماد به نفس‌میگن‌اونقد میریم تا نتیجه بگیریم.عزیزدلم راهی که توش قدم گذاشتیم خیلی سخته.بااااید از نظر روحی خیلی حواسمون به خودمون باشه.بله یه جاهایی کم‌میاریم،غصه میخوریم،اما باید خودمونو جمع کنیم سریع،با امید بیشتر ادامه بدیم.عزیزم اگه حس خوبی به دکترت نداری عوضش‌کن.اما مطمئن باش نتیجه میگیری دفعه ی بعد.سعی‌کن دنبال علت باشی‌که چرا بتات رشد کرد تا حدودی‌اما اومد پایین

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
همون موقع که میگیره دست میزنی؟ ببین انقباض میگیره و شکم سفت میشه بعد ول میکنه و شکم نرم میشه

اصلا نميتونم متوجه بشم 😐خيلي سفت شدن شكم مشهوده؟؟ من ١٤ هفته هستم

لازمه برم سونو الان؟

ب من متفورمین واسترادیول واسترومارین روزی ۳تا؛ویتامین ئی؛فولیک اسیدوفمبیون وپنتوکسی فیلین وامگا۳ویه قرص گیاهی ضدالتهاب کورکوماروزی یکی؛ویتامین دهفته ای یکی؛شیاف یوتروژستان قبل خواب ک خوراکیم بودمن میخوردم،یه رویال ژلم دادروزی۳باربمالم رودست