2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
من بالاخره امروز آزهای ایمنی و سی دی مارکرا رو دادم🤗

خداروشکر.کجا دادی ارمغان جون؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لاله جون من از ديروز شكمم يه جوريه نميدنم چون درست كار نميكنه اينجوره يا انقباضه😐انگار تو دلم از زي ...

همون موقع که میگیره دست میزنی؟
ببین انقباض میگیره و شکم سفت میشه بعد ول میکنه و شکم نرم میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون میشه جواب سوال منم بدی

والا وقتی استرادیول داری دیگه لازم نیست چون واقعا دوز استرادیول با چیزایی مثل نشاسته و لوبیا سبز و اینا قابل مقایسه نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
کانادامثل اینکه؛خانوادش اونجان برای همیشه میره

حالا نمیشد خونوادش بیان این نره.ای خدا نتونه بره مگه چیه؟دعام بده ها ولی به نفع خیلیاست   

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

دوستان راستی من اوایل انتقالم ازخواب میخواستم بیدارشم یابعضی وقتامیخواستم جهت خوابموعوض کنم ناخوداگاه بدنم کش میومداصلادست خودم نبودسمت رحمم خیلی کش میومدعلتش چی میتونه باشه همیشه همینجوری میشم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بادام زمینی ریسک حساسیت و الرژی داره همین طور میتونه تیروئید رو به شدت ببره بالا

واااقعا؟برای کسی که کم‌کاری تیروئید داره هم‌بده؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
۶شدبتام لاله جون؛باورم نمیشه اصلافک میکردم بالامیره ولی کم میره

عه یعنی اول 16 شد 6 و پایین اومد؟
متاسفم عزیزم
پس چیزی مانع از رشد جنین ها شده

شما این سری سرم داشتی؟

سلام خانومایی که انتقال داشتین من دیروز انتقال دادشتم بعدیه سوال میگن توابن دوران خوردن نشاسته یا ...

عزیرم ماکارونی و نشاسته نخوری بهتره چون میتونه باعث یبوست بشه خصوصا اگه مستعدی....

سس هم به هیچ وجه نخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حالا نمیشد خونوادش بیان این نره.ای خدا نتونه بره مگه چیه؟دعام بده ها ولی به نفع خیلیاست   &nbs ...

وایییی باورکن منم همش میگم ایشالاتوکارش یه گره ای بخوره رفتنش کنسل شه😅بخداموذی نیستتم ولی تازه کشفش کردم نمیخوام ازدستش بدم کاش تااسفندباشه لااقل؛آخه واقعاتواناست حیفه واقعا

مرسي لاله جون، آره اينجوري خيلي سخت ميشه،، لاله جون شمام پروكسيد و اووبوست خوردين قبلش؟؟

من اینوفولیک و اووابوست خوردم 3 ماه
و کیوتن و سلن پلاس یه ماه اخر
تجویز دکتر مغز و اعصابم هم فولیک اسید 5 بود که اونم خوردم چند ماهی تا ماه 4 بارداری

عه یعنی اول 16 شد 6 و پایین اومد؟ متاسفم عزیزم پس چیزی مانع از رشد جنین ها شده شما این سری سرم دا ...

اره از۱۶شد۶؛سرم اینبار۳روزقبل انتقال داشتم لاله جون ولی فقط دوتا۵گرمی بودمن میگم شایدکم بوده چون بقیه معمولا۳یا۴تابراساس وزنشون دارن منم ۷۰کیلوهستم یه جیزدیگه هم پردنیزولونو۱۵مردادقطع کردانتقالم۲۵شهریوربوداین دوتاروشک دارم

قربونت عزیزم ایشالاخدابه همه  آرزومندایه فرزندسالم عنایت کنه؛نمیدونم واقعااینقدتقاضای زیادی دار ...

عزیزدلم میفهمم چی میگی.ولی ماهایی که انقد به سختی مامان میشیم عوضش عاشقانه بچه مونو تربیت میکنیم.یعنی من یکی که نیومده دیوونشم 😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
قربونت لاله جونم؛عزیزم تورشت شماکدوم دکتروپیشنهادمیکنین؟صدری رومیگن خوبه واینکه اینبارظهیری واسه نمی ...

عزیزم صدری نرو
کارش برای ناباروری خوب نیست
من خودم بیمار دکتر مهر افزا هستم
البته این سری با ظهیری میکرو کردم به خاطر هزینه اش چون میخواستم از طرح 85 درصدی استفاده کنم تو بیمارستان الزهرا
که خب واقعا ازش راضی نبودم و بیشتر مراحل کار رو خودم زیر نظر داشتم حتی داروهامم خودم خریدم وگرنه اصلا حتی یه ویتامین دی هم اون قدر پایین بود بهم نداد!!

دکتر مهر افزا عالیه اما سخت میشه ازش نوبت گرفت
عبدالهیان بد نیست اما خب هیچ کسی به پای دکتر مهر افزا نمیرسه تو رشت

میتونی بری مرکز مهر پرونده باز کنی دو نوبت حتما باید صبح بری برای تشکیل پرونده و مشاوره و اینا
بعد میتونی یه روز زوج بری با منشی دکتر مهر افزا صحبت کنی بگی میخوای با خود دکتر نوبت بگیری
شرایطت رو بگو و بگو چند بار منفی شدم و دیگه خسته شدم و یه مقدار از دریچه احساس وارد شو
بهت نوبت میده حتما

عزیزدلم میفهمم چی میگی.ولی ماهایی که انقد به سختی مامان میشیم عوضش عاشقانه بچه مونو تربیت میکنیم.یعن ...

دیگه اعصابی میمونه برای ادم دوستم ک بخوایم عاشقانه تربیتش کنیم؟من خیلی ضعیف شدم جسمی وروحی؛بهم بگن بالای چشم توابروگریه میام،دفعه اولومیگفتم صددرصدمیگیره باردوم گفتم خب اول نگرف صددرصداینبارمیگیره ولی دیدم نه بابااین قصه سره درازداره