2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست

QUOTE=70536761]خوش ب حالتون كه لايق معجزه ي خدايين اونوقت قبلش ميكرو منفي شده بود براتون؟ همسرتون مكملي چيزي خورد ...[/QUOTE]

عزیزم من از اسفند رو تغذیه دوتامون تمرکز کردم با توجه به طبعمون و از اوایل اردیبهشت مکمل استفاده میکرد روزی دو تا ویتامین ث روزی یه عدد کیوتن روزی یه عدد سلن پلاس و یک روز در میون یه عدد ویتامین ای بحث خنکی رو جدی رعایت میکرد همسر من اصلا چاق نیست بدن ورزشکاری داره 

ولی این بار برا اولین بار خودمم مکمل داشتم روزی یک عدد رد کیوتن سلن پلاس روزی دو تا متفورمین و روزی یه پودر پروکسید

آخر تیر منتظر پریودی برا شروع سیکل بودم که پری خانم تشریف نحسشو نیورد

من سه تا انتقال منفی داشتم عزیزم

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این طور نیست اینوفولیک رو در طول کل سیکل باید خورد اما وقتی پانکچر انجام شد دیگه نباید مصرف ...

والا توی بروشورش اینطور نوشته بود و خودم اینطور مصرف کردم

مال من پودر بود دیگه نمیدونم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
QUOTE=70536761]خوش ب حالتون كه لايق معجزه ي خدايين اونوقت قبلش ميكرو منفي شده بود براتون؟ همسرتون مك ...

مرسي عزيزم، به قول اناجون گواراي وجودت

رد كيوتن بسته ش چه شكليه، ميخوام بخرم ميگم اشتباهي نخرم يه وقت،،، پودر پروكسيد چه شكليه؟

...
خب عزیزم من بتام مثبت شد بعد منفی شد.. اینو قبول میکنن؟؟؟ البته من هنوز دکترم تجویز نکرده.ولی گفتم ...

خوب اون مثبته رو ببر😁

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
خوب اون مثبته رو ببر😁

فکر خوبیه🤗😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها یه سوال ... ببخشید اگه بی ربطه و وقتتون رو میگیره.

من و همسرم بیمه تامین اجتماعی هستیم.شغل همسرم آزاده و خودش بیمه اختیاری میریزه.هرماه نزدیک ۳۱۵تومن برای هردومون. و تو هزینه داروها و دکترای معمولی استفاده میکنیم.بازم خداروشکر... اگه همینم نبود کلی پول امپولای پانکچرم میشد.

دکتر زنانم که کلا آزاده و عمل هام همینطور..

حالا میخاستم بدونم راهی هست که ما بیمه تکمیلی بشیم..  مثلا بیشتر پول بریزیم و یا راه های غیره...

یا تکمیلی فقط برای افرادی هست که تو اداره سازمان یا جایی مشغول به کارن؟؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

👈تغذیه مناسب در دوران بارداری

·       تنوع و تعادل در برنامه ریزی غذایی روزانه (استفاده از 5 گروه غذایی)

·       استفاده از حداقل 3 گروه در هر وعده

·       استفاده از غلات سبوس¬دار (این گروه علاوه بر انرژی، بخشی از پروتئین و ویتامین های گروه"ب") تامین می کند.

·       طبخ برنج به صورت کته یا دمی همراه با حبوبات

·       استفادهاز میوه های تازه و میوه های خشک در میان وعده، ترجیحاً خود میوه به جای آب میوه استفاده شود.

·       طبخ صحیح سبزیجات و مصرف سبزیجات به طور روزانه همراه با هر وعده اصلی

·       افزایش مصرف پروتئین (افزایش مصرف گروه گوشت¬ها و جانشین آن مثل پنیر – تخم مرغ – حبوبات –دانه¬ های روغنی – انواع گوشت¬ها)

·       افزایشمصرف لبنیات

·       استفاده بیشتراز گروه¬هایی که نیاز آنها طی بارداری افزایش می¬یابد.

·       درصورت عدم مصرف ماده غذایی خاص، از جانشین آن استفاده شود.

·       استفاده از روغن¬های دارای امگا3 مثل: زیتون ،کلزا ،کانولا ،کنجد.

·       استفاده از نمک ید¬دار در انتهای طبخ غذا

·       استفاده از مواد غذایی خانگی به جای مواد غذایی صنعتی (انواع کنسروها)

·       عدممصرف مواد غذایی غیر قندی مثل: نوشابه، سس، کیک، کلوچه، شیرینی، ماءالشعیر، چیپس،پفک و ...

·       مصرف غذاهای خانگی به جای غذاهای آماده و فست فودها

·       آشنایی با هرم غذایی مادران باردار و شیرده

·       مصرف ماهی به هفته¬ای 1 بار محدود شود. ترجیحاً از ماهی¬های قزل¬آلا پرورشی استفاده شود.

·       طی دوره بارداری از مصرف جگر اجتناب شود.

·       مصرف دم کرده¬های گیاهی مثل گل گاو زبان در این دوران ممنوع می¬باشد.

😊@HadiyehayeAsemani

🌹 تغذیه مناسب برای افزایش شیر در دوران شیردهی:

·       افزایشمصرف آب آشامیدنی

·       کاهش مصرف چای، قهوه و نوشیدنی¬های دارای کافئین و نوشابه سیاه

·       افزایش مصرف لبنیات (روزی 3 تا 4 واحد)

·       عدم مصرف عرقیجات و دمنوش¬ها مثل رازیانه و ... به منظور افزایش شیرمادرانی که دیابت (نوع 1 و 2 دیابت بارداری) ندارند، می¬توانند از مالت جو  (دلستر تلخ ) روزانه استفاده کنند. عدم مصرف مواد غذایی مثل سیر، پیاز، تربچه و انواع کلم که بر طعم شیر تاثیر می¬گذارند.

😄@HadiyehayeAsemani

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
بچه ها یه سوال ... ببخشید اگه بی ربطه و وقتتون رو میگیره. من و همسرم بیمه تامین اجتماعی هستیم.شغل ه ...

عزیزم سلام بیمه تکمیلی باید از طرف سازمان یا ارگان یا گروه یا کارگاه ها یا صنوف باشه

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

😄@HadiyehayeAsemani

🌹مواد غذایی غیر مجاز در دوران بارداری

1)  مصرف آب سبزیجات زرد ونارنجی مثل: آب هویج

2)  دل، جگر، قلوه و کله وپاچه

3)  انواع کنسروها

4)  نمک دریا

5)  ماهی دریا خصوصاً ماهی¬هایی که وزن بالایی دارند، مثل: ماهی شیر

6)  مصرف زیاد زعفران

7)  مصرف تخم کتان و بادام زمینی

8)  مصرف سویا و فرآورده¬های آن

@HadiyehayeAsemani

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
بچه ها یه سوال ... ببخشید اگه بی ربطه و وقتتون رو میگیره. من و همسرم بیمه تامین اجتماعی هستیم.شغل ه ...

عزیزم میتونین خودتونو بیمه تکمیلی کنین ربطی ب سازمانی و عادی نداره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم سلام بیمه تکمیلی باید از طرف سازمان یا ارگان یا گروه یا کارگاه ها یا صنوف باشه

ولی من ک از چند نفر پرسیدم گفتن میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنون عزیزم، فقط همون لکه بینی بود، امروز رفتم بیمارستان، گفتن لکه بینی تو بارداری طبیعیه، هفته دیگه ...

خداروشکر عزیزم کار خوبی کردی برای لکه بینی همین کارایی که کردی. بهترین کاره

انشالله دیگه نمیبینی و. بارداری راحت و خوبی داشته باشی عزیزم❤️🙏

دوستان سلام من یه سوال داشتم 

به امید خدا به احتمال زیاد برای اواخر آبانماه انتقال دارم بنظرتون برم طب سوزنی؟شنیدم مفیده!

کسی بوده انجام داده باشه و انتقالش مثبت شده باشه

من اینسری بار چهارم انتقالم هست 

یکبار خارج رحمی شدم و دوبار هم منفی شدم

بنظرتون برم طب سوزنی یا نه