2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
معمولا احتمالش خیلی خیلی خیلی کمه..... ببین عزیز دلم همه این سونوها و آزها تا یه درصدی میتونن نظر ب ...

ا

ممنونم عزیزم . دقیقا همین طوره . راستی من ده روز پیش طول سرويکسمو دکتر زنان اندازه زد 32 بود گفت خوبه . حتی گفتم استراحت کنم گفت نه .حالا دوباره دو هفته دیگه دوباره میخواد اندازه بزنه . تا 25 خوبه یا همین حدودی که الان هستم بهتره سرکلاژ بشم ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامانای حال و اینده خدا رو شکر منم مثبت شدم 

ای جونم.. مبارکت باشه عزیزم💓❤🤗 التماس دعا🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام ب دوستان گلم..آنای عزیزم ک دیگه ب امید خدا نزدیک فارغ شدن هستی دوستانی ک جدیدا مامان شدید تبریک ...

مبارکت باشه بهار جونم❤💓 دیدی گفتم دخمله😍😍

ایشالا صحیح و سالم دردونه ات رو بغل بگیری💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام ب دوستان گلم..آنای عزیزم ک دیگه ب امید خدا نزدیک فارغ شدن هستی دوستانی ک جدیدا مامان شدید تبریک ...

سلام خانومي 

مباركاااا باشه 😍

سالم و صالح بياد بغلت عروسش كني ان شاءالله 

منم دختر خيليييي  دوست دارم ، اما با اين مشكلات هر چي خدا بده برام فرقي نميكنه ان شالله سالم و صالح باشه بچم 

بهترينها رو از خدا برات ميخوام 😘💖 

@hellosara   دختر کجایی پس... بیا دیگه... 

دل تو دلم نیس😍😍😍😍😍😍

مرسی عزیزم روز 21 بودم انشالا که ئوقلو باشه عاشق ئوقلوم هر چی خدا بخواد

واسه من روز۱۶ بتا۱۱۰۰۰بود دوقلوشدمن یک هفته ازشماجلوترم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
بازم مرسی از محبتت آناجون توکلی بهتره یا زرنانی عزززیزم؟

عزیزم والا من با ت و ک ل ی ویزیت شدم اما خوب تعریف ز ر ن ا ن ی رو هم شنیدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم نگران نباش، واسه منم پيش مياد گاهي، دو سه باري هم تو ماههاي بالاتر انقددد خون اومد كه نگو.... ...

ممنونم عزيزم 

سعي كردم اونجاها نزنم 

اما خون برگشت تو سرنگ داواپسم كرد 

حالا بايد تو رونام بزنم 

🌹🌹

@hellosara   دختر کجایی پس... بیا دیگه...  دل تو دلم نیس😍😍😍😍😍😍

منفي شد تموم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
آنا جان ممنون عزيزم  از راست ناف چقدر ميتونم ب سمت پايين يا بالا برم ؟؟ مثلا دو يا سه سانت&nb ...

آره عزیزم میتونی....

بالا پایین نافم میتونی بزنی اما فکر کنم طبق توضیحات لاله جون دردش بیشتر باشه اما خوب رونام دردناکن.....

خلاصه یه کم این ور و اون ور بزن تا جاهای کبودیا خوب بشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ا ممنونم عزیزم . دقیقا همین طوره . راستی من ده روز پیش طول سرويکسمو دکتر زنان اندازه زد 32 بود گفت ...

من شنیدم بالای ۳۰ خوبه پایین بیاد ریسک داره.....