2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
انا جون یه سوال داشتم من امروز 21 انتقالمه 31م مرداد اخرین پریودیم بود و به دلایلی از روز چهار داروه ...

۲۱ انتقال خودش میشه سه هفته.....

۳ هفته+ ۲ هفته+ ۵روز

میشه پنج هفت و پنج روز....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم؛خوبم شکر،الان روز۱۵انتقالم؛دکترام همیشه اولین آزروبرای دوهفته بعدمینویسن؛ولی واسه خودمم ج ...

عزیزم بستگی به روال مرکز و دکتر و سن جنینم داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  من ديشب ك آمپول انوكسا رو زدم بيرون آوردم كمي خون اومد تو سرنگ  تا حالا اين ...

عزیزم درسته راست وچپ ولی یکم بالا وپایین اشکال نداره به من گفتن اطراف ناف من قبلا پایین بالا رو هم میزدم ولی اینجابچه ها میگن راست وچپ.یکم یخ خشک بزاربعدش کبودیشو میگیره.من چندروز اول درد داشتم الان خوبم کبودی هم نداره.یکم پروژسترون سخته واسم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
انا جون دکتر راحله توکلی فوق تخصص خون و انکولوژی هستش؟

عزیزم بله.....

قبلا ابن سینام میومد الان نیست.....

این شماره رو ازش دارم.....

44059972، چهار عصر چهارشنبه ها هستش

آخرین بار یه بیمارستانی میرفت اسم قشنگی داشت اصلا یادم نمیاد....

بیمارستان تریتا بود الان پیدا کردم!!!!!!

انا جون یه سوال داشتم من امروز 21 انتقالمه 31م مرداد اخرین پریودیم بود و به دلایلی از روز چهار داروه ...

مبارکه عزیزم.پس دوقلو دارین بسلامتی.روز چندبتات این بود؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
ویتامین b6 قرص ویتامین b12 امپول آسپرین

خوب علی الحساب داروهاتو داری.....

تو سیکلتک احتمالا انوکسانو داشته باشی.....

باز دوست داشتی یه پست واست گذاشتم ت و ک ل ی تو بیمارستان تریتا هستن.....

برنامه کلینیکاشو نگاه کنی اسمش هست.....

سلام ب دوستان گلم..آنای عزیزم ک دیگه ب امید خدا نزدیک فارغ شدن هستی دوستانی ک جدیدا مامان شدید تبریک ...

سلاااااام خانمی. مبارک دخملی باشه.به شادی و تندرستی. کجایی دختر؟هر چی اسمت را زدم آبی نشد که صدات کنم. خدا را شکر خودت اومدی

سارا جوووون منتظر بتای تپل مپلت هستیم😗🍀🍀 افسون جون و جانان عزیزم ایشالا فردا منتظر بتای تپلی شما ...

ان شاءالله آمييييين براي همه اين لحظه و روزها رو از خدا ميخوام 😍😍😍😍

ممنون ك ب فكرمي 😘😘