2777
2789
عنوان

من چیکار کنم مستاجر بلند شه

229 بازدید | 14 پست

من دارم اسباب کشی میکنم اون مستاجر خونه جدیده بخاطر ۲۰میلیون حاضر نیست کلید رو بده همه پولو دادیم فقط مونده ۲۰میلیون میکم خب من باید از اونجا اسباب کشی کنم که پولمو از صاحب خونه بگیرم بدم به تو 

قبول نمیکنه😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیتونی جور کنی قرض کنی پدلت دستت اومد پس بدی به دوست فامیل باز میتونی در قبالش چک بدی چون این دوره ...

آقا چ ضمانتی من گفتم کلید دستت باشه من فقط وسایلمو بیارم ک بتونم پولمو از صابخونه بگیرم 

این آدم زبان نفهمه

عزیزمخوب حق با اونهچه تضمین ی وجود داره تا شما اون 20 تومنو بهش بدیما مستاجرا از بس صابخونه بد دیدیم ...

حق باهاش نیست والا من میگم بهت چک میدم ضمانت فقط بزار وسایلمو بیارم تا اینجا خونه رو تحویل بدم پولتو بگیری

با صاحب خونه لج کرده

خاور بگیر اثاثیه بزار توش پولو گرفتی زودتر بده بهش وسایل ببر تو

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
اسی کار شمام اشتباس باید پولتو کامل از صاحب خونه بگیری بعد بلند شیچجوری میخای بلند شی وقتی پولتو نگر ...

چون من صاحب خونمو میشناسم بطور کامل میدونم چنین ادمی نیست 

اما بییند من فقط میگم بزار وسایلم رو بیارم کلید دست تو باشه

خاور بگیر اثاثیه بزار توش پولو گرفتی زودتر بده بهش وسایل ببر تو

وایسادم برم تو خونه دوتا ریز و درشت بارش کنم که هیچ نمیفهمه وقتی طرف میکه چک میدم کلیدم دست تو بمونه اصلا به من نده نمیفهمم دیگ این کارا چیه 

خونه زندگیم همه بهم ریخته خدا لعنتش کنه