2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
اعصابم به شدت خرابه اینقد که دوس دارم‌گردن شوهرمو زنم برگشتم‌میبنم دوتا از قرصاش مونده که باید شنبه ...

گلم كاشكي قبل هر اقدامي ميرفتين پيش يه مشاور، باور كنين خيييلي به اروم شدنتون كمك ميكنه

همسرتونم فكر كرده كاره خوبيه اين كار ناراحت نشين ازش، انقدري كه ارامش تو اين مساله تاثير داره هيچ دارو قرصي تاثير نداره

عزیزم شما سوالتو تکرار کن اینجا دوستان با اطلاعات بالام هستن..... چند تا خانوم دکتر خوب داریم..... ...

عزیز دلم خدا حفظت کنه

خدا اون دوستانتون و هم حفظ کنه

برای همه خانومهای چشم انتطار آرزوی فززندان سالم و صالح دارم همینطور برای شما و خودم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما سوالتو تکرار کن اینجا دوستان با اطلاعات بالام هستن..... چند تا خانوم دکتر خوب داریم..... ...

انا جان مشکل ژنتیکی جنین در چه مرحله ای معلوم میشه؟بعد تشکیل جنین یا اینکه از اسپرم ازمایش میگیرن مشخص میشه؟واقعیتش چون من بنا به گفته جنین شناس مرکز رحمم کاملا اماده و نرمال بود و جنین هامم عالی بودن.امکانش هست مشکل ژنتیکی داشته باشن 

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
وب چجوری متوجه این مشکل میشن؟ ضمنا اگه باشه شنیدم تنها راهش اینه که هرچه سریعتر باردار بشن والا خو ...

عزیز برا آندومتریوز بهتره برین کلینیک آندومتریوز ابن سینا و یه چکی بشین.....

من خودم بارداریم بعد درمان آندومتریوزم با اولین انتقال اتفاق افتاد.....

الانم که دوباره طبیعی باردار شدم.....

خوب عزیزم اگه آندومتریوز مطرح بشه بستگی به شدتش داره برا من شخصا حس میکنم خودش مانع بارداری بوده.....

یعنی یه راه درمانش بارداریه اما درمان قطعیش لاپرا هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پلی کیستیک

ذخیرت چنده؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزيزم هميشه تنها راه زود باردار شدن نيست، اندو متريوز بعضي وقتا اگه پيشرفت زيادي بكنه بايد اول عمل ش ...

دقیقا.....

مثلا برا من حتی نمیذاشت نتیجه انتقال جنینم + بشه چه برسه به بارداری طبیعی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز برا آندومتریوز بهتره برین کلینیک آندومتریوز ابن سینا و یه چکی بشین..... من خودم بارداریم بعد د ...

هزینش چقدره؟؟😔

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
گلم كاشكي قبل هر اقدامي ميرفتين پيش يه مشاور، باور كنين خيييلي به اروم شدنتون كمك ميكنه همسرتو ...

اصلا دلم ممیخواد برم پیش مشاور افسرده نیستم ک فقط از کاراشون دیگه خسته شدم من ۱۸ سالمه ۱۹ سالمه تو این سن موهام داره میریزه همش بخاطر فکر همش بخاطر خانواده بی فکر احمقش از خودش که اصلا یکم‌عقل تو کلش نیست

آره زنگیدم اون هم انجام نمیده😔

عزیزم شما یه مشورتی با ر ا ح ل ه ت و ک ل ی هم بشین بد نیست.....

آنکولوژه و تو زمینه ناباروری کار کرده.....

فکر کنم الان بیمارستان چی بود ایمش یادم نمیاد....

بذار بگردم پیدا کنم....

تیارا، تینا، یه همچین چیزی بود....

یه شماره هم ازش دارم پیدا میکنم واست میفرستم.....

چه جالب مرسی از راهنماییت پس برم پیگیر این کار بشم😣 بازم مرحله جدید یعنی رستم اگه هفت خان گذرون ...

عزیزم مهم اینه به زودی به خان شیرینش میرسی....

سلام خانوما من امروز رفتم مرکز تولیدمثل یزد شوهرم تقریبا آزو اسپرم شده بعد عملش، نمیدونم چرا یه س ...

عزیزم ایشالله بهترینا منتظرتونه....

تهرانم فقط آ اس آ مثل همه چون دوقلو بودم یه قرص دیگه هم بهم داد واسه شل کردن رحم اسمش ایزوکسوپرین ...

عزیزم خیلی با بروشورا نباید کار داشت.....

عزیزم منم مشکل انعقادیو دارم و الان روزی ۴ تا ایزوکسوپارین میخورم واسه انقباضام.....

چرا عکس رنگی نوشتن ماه پیش ترسیدم این ماه هم عفونت داشتم قیدشو زدم پس با عکس رنگی میشه فهمید آندوم ...

قطعی نمیشه گفت مثلا آندومتریوز منو نشون نداده بود.....

به نظرم قبلش برو کلینیک آندومتریوز.....

اگه نیاز به عکس باشه میفرستنت.....

شایدم به جاش سونوی تخصصی آندومتریوز فرستادنت.....

اعصابم به شدت خرابه اینقد که دوس دارم‌گردن شوهرمو زنم برگشتم‌میبنم دوتا از قرصاش مونده که باید شنبه ...

عزیزم میفهمت چه فشاری روته.....

عزیزم به نظرم اول بدون درنظر گرفتن قضیه ناباروری ببین با این زندگی چند چندی؟

من نمیتونم قضاوت کنم چون تو زندگیت نیستم، اما خودت خالصانه و صادقانه فکراتو بکن ببین دوست داشتی به عنوان یه انسان کوچولو وارد این زندگی بشی یا نه؟

چون ظاهرا از زندگیت خیلی گله داری.....

به نظرم ظلمه اگه این زندگی باب میلت نیست یکی دیگه رو هم واردش کنی.....

ببین من به یه چیزی ایمان دارم و اونم اینه بچه برا دریت کردن زندگی نیست برا این میاد که تو شادی و لذتی که تو یه زندگی هست سهیم بشه......

نمیدونم تونستم منظورمو درست برسونم یا نه؟

منظورم اینه کاملا با این حرف مخالفم که قدیمیا میگن بچه بیاد زندگیتون درست میشه و....

اناجون.ماه قبل دکترم.گفت از شب 5پری ال دی بخور ؛امروز ماما بهم.گفت ازهمین امشب بخور ک روز دوممه؛بنظر ...

عزیزم طبق نظر دکترت جلو برو....