2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه عزیزم بله مامان شدین
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
وای بهار جان از استرس من یکی مردم خدایا شکرت خدایا شکرت مبارکه مادرانگیت عزیزم بچه ها منم امروز اینقدر اعصابم داغون بود همسرم رو راضی کردم الان اومدم سونوگرافی برام خیلی دعا کنید که بارداری پوچ نباشه محتاج دعاهاتون هستم
خدایا شکرت 🙏🙏🙏🙏
بهار جون خدا شاهده انگار خودم مامان شدم.... انقدر بیضبرانه منتظر این خبر بودم..... خدارو صدهزار مرتبه شکر عزیزم..... خیلی التماس دعا دارم عزیزم.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدایا چی میشه از این به بعد تو این تاپیک فقط خبرای خوش بشنویم. با هر جواب مثبت کلی انرژی مثبت میگیرم. انشالله نوبت لاله جون و انای عزیزمونه که خبر بارداریشون رو بهمون بگن.
بهار جونم مبارکه عزیزم ان شاالله نه ماه بارداری راحتی داشته باشی خدایا شکرت یکی دیگه از منتظرا مامان شد ان شاالله مامانای بعدی انا جون لاله جون سوگول جون ازاده جون دوسنان همیشه بیادتون هستم و براتون دعا میکنم شماها هم برای من دعا کنید که نی نیه من سالم باشه
هورا بهار مبارکه وای دختر چرا این قدر دیر اومدی دلم هزار راه رفت فدات بشم مبارکه عزیزم بیا ماچت کنم ببینم مامان شدن چه مزه ای میده
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو