2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
میشه تفاوتش رو توضیح بدی اناجون؟5روزه از لحاظ سلولی چطوری هست؟

عزیزم جنین وقتی پرسلولی شد بعدش شروع میکنه به شکافتن پوسته و رسیدن به مرحله بلاست که بتونه لانه گزینی کنه.....

مثلا من میکروی دومم ۴ تا جنین پنج روزه داشتم که دو تاش بلاست بود دو تا کامپکت (یعنی قبل بلاست).....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام من یه سوال داشتم هر کی میدونه جوابمو بده

من ای وی اف کردم و رفتم سونو قلب داشت و به من ۲ هفته پیش شیاف فرتیژست دادن من دیگه میخوام نرم مرکز و دکترم عوض کنم به نظرتون چیکار کنم؟؟شیاف تا کی باید ادامه بدم؟؟

خدایا همیشه محافظ پسرم باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجون من از بعد پانکچر کلا ی حس اضطراب گرفتم .نمدونم حالابخاطر داروهای هورمونی ک تو بدنمه اینقد عصب ...

عزیزم طبیعیه هورمونا کلا سیستم رو به هم میریزن.....

مگه ندیدی معمولا قبل پری عصبی و کلافه هستیم الان چندین برابر همون حسو داریم چون هورمون زیادی وارد بدنمون شده.....

خلاصه اینو در نظر بگیر که حالاتت نرماله....

اما اگه کلا آمادگی روحیو جسمیشو نداری میتونی به تعویق بندازی.....

باید فرق این دو رو خودت تشخیص بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سر خود اچ دی مصرف میکنی یا دکتر گفته؟منم میتونم مصرف کنم جای ال دی؟

عزیزم نه بعضا بر اساس شرایط دکترا اچ دی تجویز میکنن....

انا جون این سرم برا چیه ivg

عزیزم برا نقص ایمنیه.....

سرم آی وی آی جی.....

من مشکل ایمنی داشتم برام تجویز شد.....

بعضا هم دیدم بعضیا که مشکل ایمنی نداشتن یعنی لااقل تو آزشون نشون نداده و بعد چند منفی دکترشون احتیاطا تجویز کرده و تاثیر رو + شدن داشته....

اما نه دیگه مثل من تا ماه ۶ بارداری.....

برا بدون مشکلا شاید یکی دو دوره فقط تجویز شده.....

من ال دی که میخورم لک میبینم به دکترم گفتم گفت اچ دی بخور

آره برا کسی که لک میبینه دیدم به جاش اچ دی میدن....

سلام من یه سوال داشتم هر کی میدونه جوابمو بده من ای وی اف کردم و رفتم سونو قلب داشت و به من ۲ هفته ...

عزیزم بستگی داره بتونی دکتری پیدا کنی که بتونی بهش اعتماد کنی یا نه.....

به هر حال زحمت کشیدی جواب گرفتی حواست باسه خودتو به کی مسپری....

عزیزم بستگی داره بتونی دکتری پیدا کنی که بتونی بهش اعتماد کنی یا نه..... به هر حال زحمت کشیدی جواب ...

اخه اونجا اصلا جوابمو نمیدن میگن سختته برو مطب .شیاف فرتیژست تا کی باید استفاده کنم؟؟

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
اخه اونجا اصلا جوابمو نمیدن میگن سختته برو مطب .شیاف فرتیژست تا کی باید استفاده کنم؟؟

والا شیاف به شرایطت بستگی داره.....

آمپولم داری؟

عزیزم جنین وقتی پرسلولی شد بعدش شروع میکنه به شکافتن پوسته و رسیدن به مرحله بلاست که بتونه لانه گزین ...

سلام ببخشید یه سوال من شنبه تخمک کشیکردم دیروز کارت مو رفتم گرفتم سه تا جنین دارم دوتا Abو یکی b و تو پرانتز ا بی رو ۷و۶زده و بی رو ۴یعنی چی به نظرتون انتقال بدم میگیره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
سلام ببخشید یه سوال من شنبه تخمک کشیکردم دیروز کارت مو رفتم گرفتم سه تا جنین دارم دوتا Abو یکی b و ت ...

عزیزم احتمالا تعداد سلولاشه....

دقیق نمیدونم.....

سلام ببخشید یه سوال من شنبه تخمک کشیکردم دیروز کارت مو رفتم گرفتم سه تا جنین دارم دوتا Abو یکی b و ت ...

عزیزم خدا بخواد میگیره.....

ما مامان با جنین گرید سی هم داشتیم.....

نه فقط شیاف فرتیژست دارم

پس عزیزم تا ۱۲ هفته احتمالا داری فقط آخرش یهویی قطع نکن.....

مثلا آخراش بکن یه روز در میون، بعد دو روز در میون و....