2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684632 پست
خوب ایران درصد خطاش بیشتره ؟؟؟ اصلا میدونی چیه انا جون ...... والا بچه اولمو که زاییدم اصلا این با ...

عزیزم والا من نیلو انجام دادم....

دیگه دنبالش نگشتم جایی پیدا کنم که خارج ایران حتما انجام بدن....

به نظرم اضافی بودولی چون دکترم گفت به خاطر سن بالات بهتره انجام بدی دیگه انجام دادم.....

سه تا سندرم و جنسیت رو چک میکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راحت گیرمیاد عزیز؟

نمیدونم عزیزم.....

باید دوستان بیانو بگن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان امروز هفته ی دهم تموم شده و چند روزه تو دلم یه حرکاتی احساس میکنم.توهم زدم یا اینکه نی ...

عزیزم حرکت نی نی ته.....

بعدا که واضحتر شدن میفهمی همون بوده.....

عزیزم حرکت نی نی ته..... بعدا که واضحتر شدن میفهمی همون بوده.....

واقعا آناجون!!!!

از ته دلم از خدا میخوام همه ی منتظرا به زودی این لحظاتو درک کنند.

ممنون آناجون  

آناجون همسرم اول خیلی این گروه ما رو جدی نمیگرفت ولی الان اینقدر ایمان اورده که پریروز نیم ساعت تو داروخونه منتظر نشسته و گفته تو گروهتون بپرس انوکساپارین چه مارکی بخرم که شما گفتین البرز دارو خوبه و پیدا کرد و خرید  

با سه تا بلاست باردار نشدی؟ چسب جنین برات زد؟ سرم ای وی ای جی چی؟ 

بله سه تا جنین بلاست

دکترم هر کار نیاز بود کرده سرم نیاز بود می زد

ی تزریقی قبل انتقال ب داخل رحم داشتم ب اسم امپول فیلگراستیم

خراش اندومتر دادم

مشکلم فقط انعقادی دارم هپارین می زنم مشکل ایمنی ندارم

نه عزیزم کاریوتایپ خودت و همسرت.... آز خونه فقط.....

متوجه منظورت نشدم ب دکتر طرازی حتما می گم 

من ازمایش ایمنی و انعقادی دادم مشکل انعقای دارم

همسرم هم ازمایش داد ک موفولوژی 1درصد بود سرعت تند نداشت اسم ازمایش فکر کنم دی اف ای بود یادم نیست 

واقعا آناجون!!!! از ته دلم از خدا میخوام همه ی منتظرا به زودی این لحظاتو درک کنند. ممنون آناجون &n ...

خخخخخخخخخخ....

به همسرت بگو ارادت داریممممممم....

متوجه منظورت نشدم ب دکتر طرازی حتما می گم  من ازمایش ایمنی و انعقادی دادم مشکل انعقای دارم هم ...

عزیزم این دفعه حتما تاکید کن برا هر دوتون کاریوتایپ رو بنویسه.....

احتمالا بگه چون جنینت بلاست بوده نیاز نیست و.....

اما بگو خانوم دکتر خواهش میکنم بنویسین چون دیگه خسته شدم.....

میخوام دیگه جای اما و اگری نمونه.....

سلام عزيزم  ممنون از راهنماييت  والا حالا برا يه هفته ي ديگه دوباره برام سونو داد  ...

این چه حرفیه میزنی عزیزم.زود رفته بودی یک ذره هم فکرمنفی به سرت نزنه.همه میگن هفته بعد برو حالا به ماگفتن زود برو.من تومطب دکتر رفتم گفت زود اومدی برو هفته بعد بیا ولی چون عدد بتام بالا بود گفت شایدنشون داد که واسم نشون داد.دلت قرص

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
بله سه تا جنین بلاست دکترم هر کار نیاز بود کرده سرم نیاز بود می زد ی تزریقی قبل انتقال ب داخل رحم ...

انشالله بهترین برات رقم بخوره.ولی کاریوتایپ رو بده.من قرار بود اینسری جنیناpgs بشن ولی چون تحریم بودیم گفتن کیتش نیومده مجبور به بلاست شدم.اماشما اونجای که میری ببین شاید داشته باشه درسته هزینه بالاست اما مشکل پیدابشه خودش بالاترین چیزه.اینکه میگن سالمی اصلا درست نیست یکجای بدنما مورد داره که قبول نمیکنه اینا پیداش نمیکنن.ولی بهت پیشنهاد میدم شوهرت جنسینگ بخوره من معجزشو دیدم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
عزیزم هر جنین پنج روزه بلاست نیست....

میشه تفاوتش رو توضیح بدی اناجون؟5روزه از لحاظ سلولی چطوری هست؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

آناجون من از بعد پانکچر کلا ی حس اضطراب گرفتم .نمدونم حالابخاطر داروهای هورمونی ک تو بدنمه اینقد عصبی وکلافه شدم.یا شاید ترس از مسئولیت و بچه دارشدن هست؛حالاهم قراره چندروز دبگه برم سونو اگه شرایط خوب بود واس انتقال ولی مردد شدم ی دل میگه کارتو فعلا عقب بنداز.ی دل هم میگه همه چی بسپار بخدا.اگه میشه راهنماییم کنین؛من دلم اصلا اروم نمیگیره نمیدونم چرا؛کلا استرس دارم ومیترسم این استرس باعث جواب منفی بشه...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹