عزيزم من علاعم هم داشتم هم نه!! اخه من بعد عمل لاپاراسكوپي شبش حالم حسابي بد شد و بستري شدم به شدت درد داشتم ولي به من گفتن هايپر نشدي و چون خيلي حساسي اينجوري شدي😐
ولي من بعد اون تا حدود ٢ هفته همچنان درد داشتم ، حتي صاف صاف نميتونستم راه برم
بعد عمل ميگن درد كتف طبيعيه ولي من تا مدتها داشتم كه ميگن يكي از علاعم خارج از رحمي
من خيلي زودتر از زمان ازمايشم به خونريزيه شديد افتادم كه ديگه حتي نميخواستم برم براي ازمايش ولي چون مركز خيلي تاكيد داشت حتي به خونريزيم افتادين ازمايشو بدين من رفتم دادم و ازمايش اول و دومم هم نرمال بالا رفت
ولي وقتي واسه ي سونو رفتم گفتن نه داخل رحم و نه خارجش هيچي ديده نميشه و دكترم وقتي ديد اينجوريه و اندازه دهانه رحم هم تغيير نكرده امپول براي دفع نوشت و تمام دارو هارو گفتن قطع كنم
ولي دكتر اون روز يه حرفي به من زد كه با تمام اطميناني كه بهش پيدا كرده بودم عجيب شك كردم! به من گفت الان فريز جنين داري؟؟ تا گفتم اره گفت خوووووب پس امپول برو بزن كه من چون شك كردم شهر خودمونم دكتر رفتم كه واسم سونو كالپر داپر نوشت ولي روزه بعدش كه خواستم برم باز به خونريزيو افت بتا افتادم كه ديگه نرفتم بعدش
ببخشيد پر حرفي كردم، انشالا براي شما يه ني ني كه فقط يه ذره ناز داره براي اينكه خودشو نشون بده