2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
عزیزم جنین بلاست تو ۱۴روز نشون میده؟

بله عزیزم نشون میده....

دکتر من کلا روز ۱۴ آز میزنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
احتمالا اثرش رفته باشه.... اگه بتات تپل باشه مطمئنی که مال بارداریه..... پایین باشه میشه شک کرد... ...

بنظر شما شنبه آزمایش بدم یا نه؟؟با اینکه خیلی دلم میخواد تکلیفم روشن شه ولی میترسمم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم من میخوام شنبه برم سونو ب انتقال ماه بعد ولی دوستم ک با من بودش امروز رفته بود سونو ک گفتش کیست ...

من سری پیش کیست داشتم یه دوره ال دی مصرف کردم 

میخوام این سری پری دوم برم سونو اگه کیست داشته باشم زودتر بفهمم

خداجونم شکرت       
سلام بچه ها حالتون چطوره خيلي وقته سر نزدم  اينجا دلم واسه نمتون تنگ شده بود مامانايه جديد تبري ...

سلام برنجک جان . خداروشکر عزیزم . خیلی خوشحال شدم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام دوستان. من برای دومین بار امروز انتقال جنین داشتم. فقط عفونت دارم. کسی بوده با وجود عفونت انتق ...

عزیزم منم دقیقا موقع انتقال سوزش و التهاب و خارش داشتم برام پماد کلوتریمازول تجویز کردن و +م شدم.....

این یکی بارداریمم که خبر نداشتم باردارم و عفونت داشتم برا شیاف دالاکسین بود با همچین چیزی و شکر خدا همه چی خوب پیش رفته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان عزیز با آرزوی بهترینها برای شما .کسی بعد این گرونیها رفته واسه آی وی اف ببینم هزینه اونم بالا رفته یا نه .جدیدترین نرخها رو بگید

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
عزیزم منم دقیقا موقع انتقال سوزش و التهاب و خارش داشتم برام پماد کلوتریمازول تجویز کردن و +م شدم.... ...

تورک جان بارداریت مبارکه عزیزم .با چه روشی باردار شدی

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
من ک مادرم بیمارستان بستریه الان یه هفتس همه فامیل فهمیدن استراحت مطلق بودم فکر کردن باردارم منم گفت ...

عزیزم ایشالله به زودی مامانت حالش خوب میشه.....

خودتم به زودی معجزه خدا قسمتت میشه.....

عزیزم کاریوتایپ چیکار کردین؟

من سری پیش کیست داشتم یه دوره ال دی مصرف کردم  میخوام این سری پری دوم برم سونو اگه کیست داشته ...

من اصلا نفهمیدم ک بعدش احتمال کیست هستش اصلا فکرشم نمیکردم میگفتم ک همه ی تخمکا رو کشیدن دیگه کیست نمیشه و منم همیشه تخمکام سایزشون کوچیکه و بزرگ نمیشه حتی با قرص و امپولم بزرگ نمیشد واگرنه منم از همون ماه اول بعد از پانکچر میرفتم ک ببینم کیست دارم یا ن ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مرسی عزیزم.روغن روش خیلی ضرر داره نمیشه نریزم دور؟

والا من روغن روشو جدا میکنم و تو سوپ نمیریزم اما بعضا تو خورشتا میریزمش.....

عزیزم منم دقیقا موقع انتقال سوزش و التهاب و خارش داشتم برام پماد کلوتریمازول تجویز کردن و +م شدم.... ...

عزیزم من الان دوبار هستش موقع مقاربت سوزش زیاد دارم  و میسوزه زیاد انگار فلفل تو واژنم ریختن برا چی هستش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم ایشالله به زودی مامانت حالش خوب میشه..... خودتم به زودی معجزه خدا قسمتت میشه..... عزیزم کاری ...

من ازمایش های ایمنی و انعقادی کامل دادم مشکل انعقادی داشتم که هپارین و اسپرین داشتم 

مرسی عزیزم دعا کن برای مادرم

والا من روغن روشو جدا میکنم و تو سوپ نمیریزم اما بعضا تو خورشتا میریزمش.....

آنا جون ب نظرت منم کیست اوردم بعد از پانکچر ؟ من فکر کردم ک همه تخمکامو کشیدن و دیگه بعدشم کیست نمیارم البته برا من ک همیشه تخمکام سایزشون کوچیک بودش و با دارو هم بزرگ نمیشد