2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست
سلام خانما من اولین پریود بعد پانکچرم مثل همیشه هستش ولی همه میگن معمولا شدیده نکنه کیست دارم؟؟؟

نه عزیزم برا همه شدید نیست.....

مثلا من کلا حجم خونریزیم کم بود.....

اما برا کساییم که زیاده طبیعیه و جای نگرانی نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون من بعضي روزا عضلات زير شكمم ميگيره، اكثرا سمت تخمدانهام، البته امروز توي خواب كل زير شكمم گرف ...

سوگلي منم چندبار اينجوري شدم به دكترم گفتم گفت كشيدگي رباط و عضله هاست كه واسه بزرگ شدن شكم و ايناست، دردش وقتي شبيه پريودي نيست نگران كننده هم نيست، حالا كم كم بهش عادت ميكني ممكنه چندبار ديگه هم پيش بياد، يه كم آروم منم ماساژ ميدادم بهتر ميشد،،الانم پيش مياد توي حالت نشسته كه باشم انگار ميگيره يهو، پاميشم دو قدم راه ميرم بهتر ميشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان و اناجان دلم براي انا تنگ شد اميدوارم زايمان خوبي داشته باشي پسر من ٤ماهشه همچنان اقا شب ...

سلام عزیزم.....

دیدی گفتم بهتر میشی....

این روزام میگذره.....

خیلی خوشحال شدم دیدم بهتر شدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا نمیدونم چرا آزمایشگاهت نزده..... ولی دوتاییارو میدونم رنجش نسبیه و با مقایسه اعداد دیگی ...

مرسى عزيزم از توضيح كاملت.فردا قبل از رفتن به دكتر مى پرسم چرا دو تاشون رنجشونو نزده

و ببينم دكتر ظهيرى چى مى گه

ايشالا بتونه توضيح كامل بهم بده و تفسيرش كنه چون برام وقتى نمونده و بايد برگردم ديگه

سلام بچه ها حالتون چطوره خيلي وقته سر نزدم  اينجا دلم واسه نمتون تنگ شده بود مامانايه جديد تبري ...

سلام عزیزم.....

من نیلو انجام دادم.....

نیلو ایران انجام میده.....

هزینشم ۱۴۹۰ شد.....

یکی از دوستان فکر کنم انجام داده بود اهیرا که فرستادن خارج از ایران حدود دو تومن شده بود.....

آناجون من بعضي روزا عضلات زير شكمم ميگيره، اكثرا سمت تخمدانهام، البته امروز توي خواب كل زير شكمم گرف ...

عزیزم وقتی با تغییر وضعیت بهتر بشه فکر کنم جای نگرانی نیست....

آنا جون من دیشب آخرای شب پریود شدم.. اول قهو ه ای رنگ بود و امروز روشن شد.اما حجمش کمه.ممکنه بخاطر ق ...

عزیزم احتمالا واسه همونه.....

انا جان  من شنبه۳۱ سونوشدم زخامت رحم۷ونیم تا۸ بود قرص استرومارین یا همون استروژن کونژوگه میخو ...

نه عزیزم خوبه با توجه به ضخامتت.....

دوستان اینجا کسی سوپ قلم گوساله درست کرده؟یا اینکه آب قلم فریز کنه؟گفته میشه برای ماها خیلی مفیده.اگ ...

عزیزم اگه تازه تازه باشه خیلی بهتره اما اگه میخوایی یه جا درست کنی میتونی تو ظرفهای کوچولو بذاری تو فریزر و موقع درست کردن سوپ توش بریزی.....

منم نمی تونم نگم ب خانوادم و خانواده همسرم چون می فهمن به هر حال استرس اومدنشون خونمون بدتره تا ...

گلم هنوزم امید داشته باش.خدا بخواد نشدی وجود نداره.انشالله خدامادرتم شفا بده

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
لاله جون ..من شنبه سومین آمپول اچ سی جی رو زدم..امروزم روز دهم انتقالمه..اگه بخوام شنبه آینده آز خون ...

احتمالا اثرش رفته باشه....

اگه بتات تپل باشه مطمئنی که مال بارداریه.....

پایین باشه میشه شک کرد....

بچه ها یه سوال دیگه . اگه پروژسترون اضافی و زیادی بدن دریافت کنه مشکلی برای جنین پیش میاد؟ روزی دو ت ...

نه عزیزم نگران نباش....

منم روزی دو آمپول و دو تا شیاف داشتم....

فکر کنم از دوستان دو آمپول و سه شیاف داشت.....

انا جون من هفت روزه از خونه بیرون نرفتم حوصلم سر رفته میتونم یه دور با همسر برم فروشگاه یکم هوام عوض ...

عزیزم میتونی بری ولی خودتو خسته نکن.....

نه عزیزم برا همه شدید نیست..... مثلا من کلا حجم خونریزیم کم بود..... اما برا کساییم که زیاده طبیعی ...

میگم من میخوام شنبه برم سونو ب انتقال ماه بعد ولی دوستم ک با من بودش امروز رفته بود سونو ک گفتش کیست داری و انتقالش برا دو ماه کنسل شد و ب خاطر داروها کیست اورده . همه بعد از پانکچر کیست میارن بخاطر آمپولا ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود