2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست

بعد یه سوال دیگه ام داشتم خانمایی که پلی کیستیک هستین با خوردن متفورمین (گلوکوفاژ) پریود میشم؟؟؟؟

یا اینکه باید قرص دیگه ای مصرف کنم؟

من امروز اولین پریود بعد پانکچر هستم میگم ماه های بعد پریود میشم با متفورمین یا برم دکتر بهم پروژسترون بده؟؟؟؟؟

خداجونم شکرت       
یه سوال دیگه‌هم دارم،اگه دوست داشتین جواب بدین،میخوام یه جورایی تکلیفم با خودم روشن شه بچه ها شماها ...

به نظرم اگه خانوادش دلسوزن الکی به خودت استرس نده 

شاید اگه بدونن بهتر باشه و کمکت کنن 

من فقط خانواده خودم میدونن و خیلی هم کمکم میکنن 

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها حالتون چطوره خيلي وقته سر نزدم  اينجا دلم واسه نمتون تنگ شده بود مامانايه جديد تبريك ♥️♥️♥️مامانايه ديگه اميدوارم خوب باشين آنا جون لاله بهار ....ايشالا كه خوب و خوشيد 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

منم ديروز رفتم توي. ٨ هفته صدايه قلبشو ديروز شنيديم 

امروز رفتم پيشه دكترم بهم گفت اگه از نظر مالي مشكلي نداري آزمايش nipt نوشت واسم كه هفته ١٠ انجام بدم،گويا ميفرستن خارج از ايران 

ابن آزمايش و كسي انجام داده ؟!

بهترين آزمايشگاه كجاست 

هزينش چقدره 

سلام خانما من اولین پریود بعد پانکچرم مثل همیشه هستش ولی همه میگن معمولا شدیده نکنه کیست دارم؟؟؟

عزیزم واسه من کمتر از همیشه بود!

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

آناجون من بعضي روزا عضلات زير شكمم ميگيره، اكثرا سمت تخمدانهام، البته امروز توي خواب كل زير شكمم گرفت، نفسم بند اومد، ولي تا از روي تخت بلند شدم و كمي راه رفتم و شكمم رو مالش دادم، خوب شد، كلا با تغيير وضعيت و يا مالش آرام بهتر ميشه، بايد به دكترم اطلاع بدم يا مهم نيست؟

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
لاله جانم من به محض اينكه گرمم ميشه ورم ميكنم، از ماه ٥/٦ همينجوري هستم الان يه كم بهتر شدم چون هوا ...

خب خیالم راحت شد
چون منم فشارم خوبه
من همیشه 11 رو 7 بودم تو بارداری شدم 10 رو 6 مشکل فشار ندارم
نمک هم خیلی کم کردم
فقط وقتی فعالیت کنم و تو گرما باشم این جور میشم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان و اناجان دلم براي انا تنگ شد اميدوارم زايمان خوبي داشته باشي پسر من ٤ماهشه همچنان اقا شب ...

اتفاقا امروز یادت میکردم اسمت رو فراموش کرده بودم گفتم دیگه اینجا سرنمیزنه

خدایا شکرت😙

آنا جون من دیشب آخرای شب پریود شدم.. اول قهو ه ای رنگ بود و امروز روشن شد.اما حجمش کمه.ممکنه بخاطر قرص مارلین باشه...؟

والا دیگه انقد حساس شدیم به حجم پریودم کار داریم😀😀😀 

ایشالا فردا جواب ازمایشم میاد.هفته دیگه هم نوبت دکتر گرفتم.🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

انا جان 

من شنبه۳۱ سونوشدم زخامت رحم۷ونیم تا۸ بود

قرص استرومارین یا همون استروژن کونژوگه میخوردم وگفتن شبی دوتاادامه بدم تاروز انتقال

انتقالم گفتن دوشنبه ۹مهر

ازفردا هم امپول پرژسترونم شروع میشه

میگما به نطرت انتقالم رو خیلی دیرنگفتن؟

همش فکرمیکنم خیلی دیر نباشه

خدایاشکرت 
بچه ها یه سوال دارم،برای میکرو چرا دکترا دارو میدن میگن یه‌ماه یا دوماه دیگه بیا،مگه اسپرم مردا سه‌م ...

درستش اینه که 3 ماه دارو مصرف بشه
البته دو ماه هم بخوره و شما وارد سیکل بشی حدودا 15 روز هم تا پانکچر طول میکشه و میشه حدودا 75 روز

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یه سوال دیگه‌هم دارم،اگه دوست داشتین جواب بدین،میخوام یه جورایی تکلیفم با خودم روشن شه بچه ها شماها ...

ما به هیچ کسی نگفتیم
فقط دو تا از دوستامون که بهشون خیلی اعتماد دارم میدونستن
این جوری خیلی بهتره
هم هنوز جا نیوفتاده واقعا روش های ناباروری و به یه چشم دیگه نگاه میکنن
هم با سوالاشون کلی استرس میدن به ادم