2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
عزیزم تو برا پانکچر داشتی؟ هاش سی جی بعد انتقال به نظر من یه جورایی محیط رو برا جنین به عنوان محیط ...

من جنین فریز داشتم یدونه قبل انتقال زدم فک کنم سه چهار روز قبل انتقال روز انتقالم جی سی ای اف

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم تو برا پانکچر داشتی؟ هاش سی جی بعد انتقال به نظر من یه جورایی محیط رو برا جنین به عنوان محیط ...

انا جون جنینام پنج روزه بودن روز هفتمم بنظرت کی برم ازمایش؟

عحله دارم از کی نشون میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همه تجویز دکتر زنانم بودن ولی سرم و پرد و انوکسان رو ت و ک ل ی ها هم تایید کردن.....

خواهر ببخشید میپرسم دوباره  

ط ر ا زی  برات، طبق ازمایشهات پرد و سرم و انوکسا رو تجویز کرد؟ 

یا دکتر زنانت ننوشت  توکلی ها برات تجویز کردن؟ 

انا جون جنینام پنج روزه بودن روز هفتمم بنظرت کی برم ازمایش؟ عحله دارم از کی نشون میده

عزیزم خیلی زوده.....

نمبخوایی که بری و منفی بشه و استرس بگیری.....

زودتر از ده اصلا نرو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خیلی زوده..... نمبخوایی که بری و منفی بشه و استرس بگیری..... زودتر از ده اصلا نرو.....

الان نمیرم که گلم مثلا روز چهاردهم برم.

اخه مرکز گفت شانزدهم کی میتونه تا شانزده صبر کنه.منظورم زودترین زمانی که میشه رفتو خواستم بدونم

خواهر ببخشید میپرسم دوباره    ط ر ا زی  برات، طبق ازمایشهات پرد و سرم و انوکسا رو ...

عزیزم گفتم که همه تجویزارو طبق آزمایشهای تکمیلی که همیشه لیستشو میذارم ط ر ا ز ی واسم نوشت.....

هم آزهای تکمیلیو هم تجویزارو ط ر ا ز ی واسم نوشت....

ولی من احتیاطا با تو کل ی هام مشورت کردم اونام دقیقا همون تجویزارو کردن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الان نمیرم که گلم مثلا روز چهاردهم برم. اخه مرکز گفت شانزدهم کی میتونه تا شانزده صبر کنه.منظورم زود ...

همون ۱۴ میتونی بری.....

انا جون ببخشید از رو صربان قلب جنیم میشه حنسیتشو تشخیص داد؟ مثلا دوازده هفته ضربان ۱۶۰باشه

والا یه چیزایی میگن ولی من اعتقاد ندارم.....

برا من ضربان هر دو تقریبا نزدیک هم بود.....

آنا و لاله جون سلام جواب cdهام آماده شد يكى بالاست مى شه لطفا نظرتونو بدين

عزیزم ۴ و ۸ رنجشو نذاشته.....

۱۹ت خیلی بالاست فکر کنم لااقل پردنیزولونو داری.....

دوتاییام رنجشو نزده و فکر کنم ایمونولوژ باید تفسیر کنه چون معمولا دوتاییا تفسیرشون نسبیه.....

فقط یادمه برا من ۵+۱۹م ۱/۵ بود و به نظر ایمونولوژم بالا بود....

اگه بتونی یه دور با مریم ت و ک ل ی مشورت کنی بد نیست....

عزیزم ۴ و ۸ رنجشو نذاشته..... ۱۹ت خیلی بالاست فکر کنم لااقل پردنیزولونو داری..... دوتاییام رنجشو ن ...

چرا رنجشونو نزده عزيزم؟؟؟چه جورى بايد متوجه بشم؟من يه هفته ديگه مى رم فردا وقت با دكتر ظهيرى دارم به نظرت متخصص زنان متوجه مى شه؟

من تهران نيستم كه بتونم برم پيش دكترى كه گفتى 

آنا جون شما كه پردنيزولون داشتى چه مدت برات تجويز كردن؟؟؟تا كى؟

سلام دوستان و اناجان دلم براي انا تنگ شد اميدوارم زايمان خوبي داشته باشي پسر من ٤ماهشه همچنان اقا شب بيداره ولي خداروشكر افسردگي خودم خيلي بهتره داشوره ام رفع شد دوستان اميدوارم همتون به هرچي دوست داريد برسيد من عيچوقت فكر نميكردم باردار بشم ٥سال نازا بودم ميكرو كردم بار ٥انتقال مثبت شد و با استراحت مطلق و تزريق روزانه پروژسترون و امپول انكسو پارين بارداريم گذشت تو دوران انتقال شير سويا و سبزي شنبليه خوردم و بسيار بيخيال بود م بار اخر اين اخرين بسته ام بود و ميخاستم انتقال ندم با يه دكتر ديگه شروع كنم ولي خوب شد نكردم اينكاررو دوستان اول خدا بعد حضرت رقيه و ائمه كمك من كردن من شب تاسوعا پارسال فهميدم حامله ام از لطف خدا نااميد نشيد من با هزار مشكل باردار شدم رحمم سپتوم داشت كه سال٨١ عمل كردم بعد طول سرويكس اموكوتاه بود بعد كيسه اب پر اب بود بعد تپش قلب شديد داشتم كه سي سي يو بستري شدم خلاصه خدا بخاد حله دوستان خوبم ولي يه توصيه ميكنم تلاش كنيد براي بچه ولي غصه نخوريد اگر شد چه بهتر وخداروشكر ولي اگر خدا نكرده نشد خودتونو داغون نكنيد اززندگي لذت ببريد وقتي بچه بياد تا٥سالش بشه كلي محدود ميشيد پس لذت اين دوران رو ببريد هرچي شادتر باشيد بهتر ميگذره موفق باشيد همتون😘