2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
بچه ها یه سوال دارم،برای میکرو چرا دکترا دارو میدن میگن یه‌ماه یا دوماه دیگه بیا،مگه اسپرم مردا سه‌م ...

والا اصولش سه ماهه....

لااقل طبق گفته یه سری از دکترا.....

دیگه اینکه هر کسی یه چیزی میگه نمیدونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه سوال دیگه‌هم دارم،اگه دوست داشتین جواب بدین،میخوام یه جورایی تکلیفم با خودم روشن شه بچه ها شماها ...

عزیزم والا من اولین میکرو فکر میکردم چه خبره و تنها از پسش بر نمیاییم به مامانم گفتم بیاد پیشم اما کلا خیلی پشیمون شدم چون واقعا نیازی نبود و و الکی هم تا یه حدی فهمید قضیه رو و هم اینکه نگرانیشون استرس آدمو زیاد میکنه.....

اما دو بار بعدیو اصلا نگفتیم بهشون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من امروز تو تاریکی یه سوسک دیدم هول شدم پریدم عقب. ممکنه برای نی نی مشکلی پیش بیاد . برای بند ...

نه بابا نگران نباش.....

من یه بار خواب بودم، دیدم یه چیزی رو دستم راه میره.....

تا دیدم سوسکه هم ترسیدم هم بد جوری پریدم و از ترسم اومدم سالن خوابیدم.....

اما میبینم سر و مر گندم.....

سلام آناجان من رفتم دکترگفت عفونتم داری واینکه شقاقم داری میگیری حالاسوالم اینه الان ب من ی پمادآنتی ...

خوب لازم نیست همه شب باشن.....

پروژسترونتو سر وقتش استفاده کن بقیه رو هم فرق نمیکنه تایمی که میتونی حداقل نیم ساعت دراز بکشی استفاده کن....

اما کلوتریمازول رو هر ۲۴ ساعت استفاده کن.....

منم الان آنتی فیشر دارم استفاده میکنم.....

ایشالله که جواب بده باز مال من عود کرده.....

آنا جون من ال دی میخورم حالم بد میشه حالت تهوع دارم بی حوصله شدم سرد شدم اینا طبیعیه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آنا جون من ال دی میخورم حالم بد میشه حالت تهوع دارم بی حوصله شدم سرد شدم اینا طبیعیه؟

آره عزیزم طبیعیه منم کلا حس خوبی به ال دی ندارم.....

سعی کن قبل خواب بخوری که کمتر اذیت بشی.....

آره عزیزم طبیعیه منم کلا حس خوبی به ال دی ندارم..... سعی کن قبل خواب بخوری که کمتر اذیت بشی.....

قبل از خواب میخورم ولی تمام طول روز حالت تهوع و دارم و نسبت ب شوهرم سردم و یجورایی حوصلشو ندارم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام بچه ها من از مایش اولم منفی شد  امکان داره دومی مثبت بشه؟هنوزم لک ندیدم  روز 14یا15 ...

عزیزم متاسفم. انشالله بتای دوم غافلگیرت کنه

قبل از خواب میخورم ولی تمام طول روز حالت تهوع و دارم و نسبت ب شوهرم سردم و یجورایی حوصلشو ندارم

منم ال دی میخورم خیلی بیحوصله وعصبی شدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم ال دی میخورم خیلی بیحوصله وعصبی شدم

خو چی کنیم؟نمیشه نوع دیگه شو بخریم؟

خوب لازم نیست همه شب باشن..... پروژسترونتو سر وقتش استفاده کن بقیه رو هم فرق نمیکنه تایمی که میتونی ...

ممنونم آناجان انشاءالله ک دوتامون جواب بگیریم مال من خونریزی ام داره متاسفانه

سلام بچه ها من از مایش اولم منفی شد  امکان داره دومی مثبت بشه؟هنوزم لک ندیدم  روز 14یا15 ...

عزیزم همیشه امید هست....

با آب میوه بخور شاید راحتتر باشه.....

در کل عوارض ال دی برا یکی زیاده برا یکی کم.....

منن کلا عصبی میشدم.....

خو چی کنیم؟نمیشه نوع دیگه شو بخریم؟

از دکترت بپرس ببین جایگزینی براش تجویز میکنه؟