2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال دیگه‌هم دارم،اگه دوست داشتین جواب بدین،میخوام یه جورایی تکلیفم با خودم روشن شه بچه ها شماها ...

برای من دفعه اول رو که هیچی ازش نمیدونن

دفعه دوم هم فقط انقدر در جریانن که داروهای قوی دارم استفاده میکنم و به خاطر تحریک شدید تخمدان نباید فعالیت شدید داشته باشم.

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
یه سوال دیگه‌هم دارم،اگه دوست داشتین جواب بدین،میخوام یه جورایی تکلیفم با خودم روشن شه بچه ها شماها ...

عزیزم به شوهرت غر نزن با مهربونی بهش بگو برای زندگی مشترکمون حریم قائل شو و خط قرمزهارو رعایت کن .

البته منم که درمانم 5 سال طول کشید نهایتش یکی دو سال اول تونستيم واقعیت نگيم ولی کم کم متوجه میشن حتی بگیم ما بچه نميخواييم خودمونو خراب کردیم با سن بالا و تأهل چند ساله . مسئله درمان منو جاری هامو و خاله هام و بقیه دوست و آشنا میدونستن و همه برام دعا میکردن و دلداری میدادن . تو بستگان هم چند نفری مشکل داشتن ما هم می دونستیم . به نظرم گناه نکردیم که . شما هم ناراحت نشو شاید نفس یکی حق باشه و برات دعا کن و درگیر بشه . 

ببخشید زیاد حرف زدم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها من امروز تو تاریکی یه سوسک دیدم هول شدم پریدم عقب. ممکنه برای نی نی مشکلی پیش بیاد . برای بند ناف یا قلب نی نی ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم نگران نباش.... خودتو گرم نگه دار..... سوپ گرم بخور که سرمانخوری....

سلام آناجان من رفتم دکترگفت عفونتم داری واینکه شقاقم داری میگیری حالاسوالم اینه الان ب من ی پمادآنتی فیشرداده ک شبااستفاده کنم شیاف کلوتریمازول داده ک اونم شباواژینال بزنم واینکه شیاف پروژسترونم دارم ک اونومقعدی میزنم حالابنظرت ایناروچجوری بایدباهم استفاده کنم؟ب ترتیب چجورز باشه ک اذیتم نشم

من دفعه اول نگفتم امادفعه دوم گفتیم ک منفی ام شدوهمشون بدخوردتوذوقشون وگفتم بهشون اگ دوس نداشتم بگم بخاطرهمین بودک نخوره توذوقتون امااوناجوردیگه ای برداشت میکردن ک ماهاغریبه ایم واین حرفاالبته تواون دوهفته همه کارام وآشپزیموانجام میدادن بنده خداهاحتی خونه تکونی عیدولی منفی شددیگه ب گذشته برگردم بازم سعی میکنم ک نگم

عزيزم من مادر و خواهرام و مادرشوهرم مى دونن و مطمينم كه به هيچ كى نمى گن حتى به خواهرشوهرم

اما به دوستاى خيلى نزديكم هم نگفتم چون نمى خواستم در مورد همسرم چيزى بدونن به هيچ وجه. 

بعضى وقتها آدم به جايى مى رسه كه دلش مى خواد با كسى كه ازش خيالش ١٠٠٪؜ مطمينه حرف بزنه و درددل كنه من اين اطمينان رو فقط در مورد مادر و خواهرام دارم كه از ناراحتيم ناراحتن و از شاديم شادترين

به مادرشوهرم هم گفتم چون همسرم عمل واريكوسل داشت نمى خواستم بى خبر باشه هر چند كه تا الان هم همسرم نمى دونه مادرش مى دونه اما تو كشور غريب و تك و تنها بودن و بيمارستان و عمل و بيهوشى چيزى نبود كه بخوام از مادرشوهرم قايم كنم

چون مطمين بودم بيشتر از هر كسى براى پسرش انرژى مثبت مى فرسته و دعا مى كنه

به نظرم خودت بهتر اطرافيانتو مى شناسى و بهتر مى دونى كه كى مى تونه محرم اسرات باشه در نهايت

من به هیچکس هیچکس نگفتم.حتی مامان خودم.حتی دوستان نزدیکم.و از این بابت خیلی خوشحالم به خاطر چندتا دلیل اول از اینکه ممکنه بار اول نشه همینطور که برای ما نشد و الان بار سومه.دوم اینکه اگر خدایی ناکرده نشه میخوان مرتب بپرسند چرا نشد؟چی شد؟مشکل از کی بود؟خانواده ی تو میگن حتما مشکل از مرده خانواده ی همسرتم میگن حتما مشکل از تو بوده .خلاصه اینکه اعصاب و روانتو بهم میریزند.نگو عزیزم فعلا به کسی نگو.

الهی بمیرم.میدونم خیلی سخته‌.منم شبا تا صبح خوابم نمیبره.ماها که تو این مسیر پا میذاریم کلی فکر و دغ ...

عزیزم من این هفته رفتم مرکز باروری پیش روانشناس چون حالم مثل شما هاست.بهم گفت یه مدت ذهنتو از روی این کار کلا بردار و بهش فکر نکن.چقدرم که من گوش دادم😁ولی اگه میدونی برای شما آرامش میاره این کارو انجام بده

سلام دوستان چطوری تیکر بارداری میذارید ؟

عزیزم برو تو نی نی سایتت....

بالا سمت چپ رو عکست کلیک کنی میری تو نی نی سایتت.....

بگردی کادر مربوط به تیکر رو میبینی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا تو بارداری سرم ای وی ای جی داشتی؟ 

بارداری قبلیم آره عزیزم......

۷ بار.....

یکی قبل انتفال.....

۶ بارم بعد انتقال تا ماه ۶ بارداری هر ۴ هفته یه بار.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم چقدر سخته به خدا.من فقط هر لحظه دارم خودمو کنترل می کنم که نزنم زیر گریه پریروز رفتم پیش مشاور ...

عزیزم اتفاقا توصیه مشاور خیلیم خوبه...

منم قبل میکروی سومم که مامان شدم خیلی رو روحیم کار کردم.....

چند تا مسافرت کوچولو رفتیم.....

روحا خیلی ش ا ر ژ شدم و با توان چند برابر وارد سیکل شدم.....

چند ماه دیرتر ولی با انرژی بیشتر ارزش صبوریو داره.....

انا گلم شما چسب جنین داشتی؟ سرم ای وی ای جی رو هم قبل انتقالت زده بودی؟ انا اینا تجویز ط را زی بود ی ...

عزیزم همه تجویز دکتر زنانم بودن ولی سرم و پرد و انوکسان رو ت و ک ل ی ها هم تایید کردن.....