2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
یه سوال.. اگه زاویه اش خیلی اهمیت ندیم ولی همینجوری فرو کنیم که فقط موادش بره تو بدن چی؟ 

زیاد حساس نباش نود درجه نزن که کامل بره تو گوشت بازوت انگاری خم کن سرنگو انگار خوکار گرفتی دستت.

منتهی من همیشه میگم یک دقیقه هم حیفه ادم زندگیش دلخوری باشه برو اقاتو راضی کن

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

سلام به همه ی دوستان . آنا جون من به دخترم قطره ویتامین اد ندادم تا چند روز پیش یه کم بهش دادم دور از جونش میخاست خفه بشه یعنی کم مونده بود تلف بشه . وحشتناک گیر کرد تو گلوش رنگش سیاه شد گریهههههه  حالا به نظرت بهش ندم چه اشکالی داره تا بشه ۳ ماه حداقل . من دیگه ترس میکنم بهش بدم چون کلا ازون بچه هاست که دارو نمیخوره هر چی بهش میدم میدش بیرون . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم بهتر نيست بري يه ازمايش بدي؟! انشالا كه اين علاعم يه خبر خيييلي خوب باشه واستون🙏🏻

ان شاالله عزیزم ممنونم.نمیدونم والا میگم چندروز دیگه ام بمونم بعد برم.دعا کنین پایان انتظارم باشه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
فدات شم.اگه یادتون باشه ازاول انتقال گفتم من مادرم.گفتم اینبار دیگه حتمیه.روزی که پریود شدم ناراحت ش ...

عزیزم خدا رو شکر که جواب این همه صبر و تحمل سختی ها رو گرفتی 😍😍

عزیزم ذخیره ت بالا بود که هایپر شدی؟

من این ماه داروهامو نگرفتم.دکتر گفت احتمال زیاد هایپر بشی و دو هفته بستری و ... ال دی داد بهم واسه یه سیکل دیگه.اعصابم خرده...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اناجون يعني براي پيشگيري از هايپر شدن بايد به محض شروع سيكل، آدم شروع كنه به خوردن روزي دو سه ليوان ...

عزیزم اگه کسی عدد ذخیره اش بالا نباشه لازم نیست این رژیم رو رعایت کنه
دوغ هم وقتی مطمئن شد کسی که انتقال نداره میتونه بخوره
تا وقتی مطمئن نشده بهتره خورده نشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم خدا رو شکر که جواب این همه صبر و تحمل سختی ها رو گرفتی 😍😍 عزیزم ذخیره ت بالا بود که هایپر ش ...

من ذخیرم سری اول۹ سری دوم۱۶ بود.تنبلی شدید .درحدی که سری دوم سیکلم میخواست کنسل شه چون قبلش هایپر میشدم.حتی ازدرد سونو نمیتونستم بشم وسریع بعد تخمک کشی بستری میشدم وامپولای البومین .وچندتای دیگه تزریق میکردم.ولی خوب شدید نباشه با رژیم غذایی درمون میشی

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
عزیزم اگه کسی عدد ذخیره اش بالا نباشه لازم نیست این رژیم رو رعایت کنه دوغ هم وقتی مطمئن شد کسی که ا ...

لاله جون واسه بزرگی تخمدان راهی جز کوتر تخمدان نیست؟ 

دوستان من امروز آزمایش دومم رو هم دادم سه شنبه آزمایش اول: ۲۹۷.۲ امروز آزمایش دوم: ۶۱۱.۲۵ درست پی ...

اگه سه شنبه و 5 شنبه آز دادی مبارکت باشه عزیزم
به سلامتی طی کنی این 8 ماه باقی مونده رو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من ذخیرم سری اول۹ سری دوم۱۶ بود.تنبلی شدید .درحدی که سری دوم سیکلم میخواست کنسل شه چون قبلش هایپر می ...

وای خوب منم مثل خودتم.ترسیدم که 😢😢

منم بدون دارو همیشه انگار هایپرم اصلا.ماه پیش حتی ال دی هم خوردم.ولی انقدر بزرگه تخمدانام که سیکلم بازم کنسل شد.😔گرفتار شدیم به خدا.این تنبلی چیه اخه 😢

وای خوب منم مثل خودتم.ترسیدم که 😢😢 منم بدون دارو همیشه انگار هایپرم اصلا.ماه پیش حتی ال دی هم خور ...

عزیزم من گفتم هرداروی میخوردم عوارض داشت واسم.خیلیا ذخیرشون مثل من بود خیلی خفیف هایپر شدن.بدن من ضعیفه زود واکنش میده الکی خودتوبا کسی مقایسه نکن.

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
عزیزم من گفتم هرداروی میخوردم عوارض داشت واسم.خیلیا ذخیرشون مثل من بود خیلی خفیف هایپر شدن.بدن من ضع ...

اخه من با لتروزولم هایپر میشم .انقدر بالا اوردم دو ماه پیش گلاب به روت به خاطر هایپری بابت لتروزول!

توکل به خدا..دیگه چاره ای ندارم که.هایپرم شدم تحمل میکنم ...

انا جان خواهش میکنم جواب بده از صبح مزاحمت شدم تیتر بتام الان حاضرشد ۳۸۱۹ شوهرم میگه بالاست ازمایشگا ...

عزیزم مبارکه
دو باره بعد از 48 ساعت همون ازمایشگاه تکرارش کن اگه نرمال رفته بالا مشکلی نیست

من.هنوز انتقال نداده ب شیوه زایمان فک.میکنم   اخه زایمان طبیعی دوس ندارم گفتم شاید بخاطر چندسا ...

قبلا میکرویی ها روش زایمان دست خودشون بود و خودشون حق انتخاب داشتن
اما الان چند ماهی هست خیلی سخت میگیرن و دیگه متاسفانه میکرویی ها هم فرقی با بقیه ندارن و میگن همه زایمان طبیعی!!
اما خیلی زیاد بستگی به دکترت داره که جقدر تو بیمارستانی که کار میکنه پارتیش کلفت باشه
باید دکتری برای زایمان انتخاب کنی که میتونه کارت رو پیش ببره برا زایمان

البته تهران خیلی بیشتر و راحت تر اجازه سز میدن

آره عزیزم خیلی اذیت شدم.... تک و تنها تو شهر غریب..... چند ماه فقط در حال دراز کش باشیو بازم لک و ...

عزیز دلم . آره سخته واقعا . خداروشکر نتیجه زحمتتو دیدی. جالبه منم دقیقا همینم .همش دراز کشم لک و خونریزی هم دارم زیاد علائم بارداری هم  ندارم . بخصوص یکی دو هفته اخیر. خونریزی هم که داشته باشی اصلا احساس بارداری نداری. اگه 12 هفته بگذره میشه به ادامه بارداری امیدوار بود؟

انا جون خونریزی شما فقط مال هماتوم بوده یا جفتت هم خونریزی میکرد ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...