2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
لیلا جون من تا حالا واسه پانکچرم بیهوشی نگرفتم ولی به خدا انقدر درد نداره که هیستروسکوپی داره. یعنی ...

نازی جان شما هم بدون بیهوشی پانکچر شدی؟من این سری چون دکترم تشخیص داده بود یدونه تخمک بیشتر ندارم بدون بیهوشی برام نوشت که انجام بدم ولی دکتری که اومد برای تخمک گیری گفت سه تا فولیکول داری آقا منم از اونجا که دکترم گفت درد نداره گفتم بدون بیهوشی ولی وقتی تخمک اولو در اورد خیلی درد داشت احساس کردم نمی تونم تحمل کنم برای همین وسطش بیهوشم کردند.شما هم همینقدر درد داشتی؟

عزیزم به نظرم بالا بردن دست ملاک نیست فشار نیاوردن ملاکه حالا بعضیا با بالابردن ناگهانی دست بهشون فش ...

منم همینطور 

به نظرم نسبت به بعضی حرکات انقدر ریز بین نباشیم راحت تریم 

تا اینکه بهشون توجه کنیم اینطور چیزها حداقل به من که استرس وارد میکنه یعنی اگه حواسم نباشه و دستمو ببرم بالا بعدش همش فکر میکنم و ناراحت میشم که ای کاش اینکارو نمیکردم 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم نکش ریسک نکن اصلا لااقل تا پریود نشدی.... باید تخمدانات کوچیک بشن بعد....

باشه ممنون 

ولی دوس دارم خونمو تمیز کنم احساس میکنم همه چی کثیفه 

تمیز کردن کس دیگه هم بهم نمیچسبه 😢😢😢😢😢

خداجونم شکرت       
صنم جون کی پانکچر  شدی چند تا جنین داری

عزیزم من ماه قبل برای بار دوم پانکچر شدم.یدونه تخمک بیشتر نداشتم اون دوتای دیگه پوچ بود‌.اون یدونه هم جنین شد ولی چون کیفیت نداشت انتقال ندادند.

باشه ممنون  ولی دوس دارم خونمو تمیز کنم احساس میکنم همه چی کثیفه  تمیز کردن کس دیگه هم ب ...

چاره ای نیست عزیزم به از دست دادن تخمدانات و خطر انداختن جونت نمیارزه.....

چون قشنگ یادمه یکیو آوردن تخمدانش پیچ خورده بود.....

میخواستن عملش کنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دلم واقعا میفهمت..... اینکه استرس همش هست..... اونم وقتی تعطیلیه بیشتر استرس میگیری..... پرو ...

دو تا شیاف و یه آمپول . قرص دوفاستون هم هر 8 ساعت .من میگم پشت جفت انقدر خون هست که اینجور زیاد میاد؟ ؟ بعد شما هماتوم داشتی مرتب خونریزی داشتی ؟ و اینکه ممکنه آمپول انوکسا خونریزی تشدید کنه؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

انا جان خواهش میکنم جواب بده از صبح مزاحمت شدم تیتر بتام الان حاضرشد ۳۸۱۹ شوهرم میگه بالاست ازمایشگاه گفته غلیظ بوده شستشو دادم بیشتر ازاینم بوده البته دولتی هم هست اعتباری زیاد بهشون نیست.من روز۱۴ شهریور ۲تا جنین ۵روزه انتقال دادم نظرتون چیه؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
انا جان خواهش میکنم جواب بده از صبح مزاحمت شدم تیتر بتام الان حاضرشد ۳۸۱۹ شوهرم میگه بالاست ازمایشگا ...

ان شاءالله ك خيره و مباركت باشه 

ب نظر بالا هست حالا فردا ميخواي يه جاي ديگه هم آز بده ببين چند ميشه  

تست هم دادي ؟؟

ان شاءالله ك خيره و مباركت باشه  ب نظر بالا هست حالا فردا ميخواي يه جاي ديگه هم آز بده ببين چن ...

اره تست هم مثبت شد.امروز هم بیمارستان دولتی بزور قبول کردن.انشالله شنبه

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
انا جان خواهش میکنم جواب بده از صبح مزاحمت شدم تیتر بتام الان حاضرشد ۳۸۱۹ شوهرم میگه بالاست ازمایشگا ...

منم روز ١٤ شهريور انتقال داشتم همراه شما 

اما من جنين يك روزه برام انتقال دادن و ٢ مهر آزمايش دارم ان شاءالله 😍

عزیزم مبارکه 😍😍😍عزیزم من فکر کنم به لطف خدا دوقلو باردارید وهردو دارن خوب لانه گرینی می کنند که بتاتون بالاست  به حق این شب سلامت بغلشون کنید🤗🤗🤗🤗

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!