2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
انا جان خواهش میکنم جواب بده از صبح مزاحمت شدم تیتر بتام الان حاضرشد ۳۸۱۹ شوهرم میگه بالاست ازمایشگا ...

ستاره جون اون روز که اومدی با ناامیدی گفتی دارم پریود میشم و خونریزی پیدا کردم و اینبارم بعد ۴ بار نشد خیلی یه لحظه دلم گرفت و برات ناراحت شدم ، همش میگفتم ای خدا، طفلی چه حالی داره الان چقد سخته .ولی دیروز واقعا سوپرایز شدیم هممون ، خدا رو صد هزار مرتبه شکر که یه بار دیگه قدرت و خواست حکیمانه ی خودشو به همه ی ما نشون داد که برای همه ی منتظرای دیگه دلگرمی و پشتوانه باشه . 

خیلی تبریک میگم ، بهترین روزا رو در پیش داشته باشی عزیزم. ❤

خانما ستاره جون یکی از اونایی بود که خیلی روحیه داشت و انقدرم وسواس رو هر چی نداشت . روحیه روحیه روحیه خیلی مهمه 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستاره جون اون روز که اومدی با ناامیدی گفتی دارم پریود میشم و خونریزی پیدا کردم و اینبارم بعد ۴ بار ن ...

فدات شم.اگه یادتون باشه ازاول انتقال گفتم من مادرم.گفتم اینبار دیگه حتمیه.روزی که پریود شدم ناراحت شدم سریع اینجا کامنت گذاشتم اما گفتم مگه تو بخدا شک داری؟اگه هرچی هم باشه منفی مثبت اون خیرتو بهتر میدونه.الانم تااخرش معلوم نیست چی بشه ولی راضیم به هرچی خودش صلاح دیده نه اصرار .وازهمه مهتر میدونم دعاهای بچه های نی نی سایته.بخدا باورم نمیشه  اینقد شماها مهربونید که از ته دل دعام کردید.دعا کنید بارداری راحتی داشته باشم .دعاگوی همتون هستم.من زیاد از مشکلاتم پیش کسی حرف نمیزنم.ولی تو ناباروری خیلی سختی دیدم خیلی.از رفت وامد که از شمال تهران میرفتم ۷سال تمام از هاپیرشدنم وبستری تو بیمارستان که مامان بیچاره دوهفته توشهر غریب رو زمین میخوابید از امپولای که خوردم هر دارو یک عوارض داشت برام دکترا هم تعجب میکردن ولی همیشه صبور بودم .حتی دکتر توهایپری اب شکممو میکشد ازدردم اشکش ریخت.من دیگه به مرگم رسیدم یکهفته اکسیژن وصل بودم .دو بار هایپر هربار بدتر ازقبلی.نگم بقیشو وگرنه ادامه داره.همه رو گفتم که نه تسلیم شدم نه خم به ابرو اوردم .شماهم محکم باشید شاید اتفاقای دیگه برام رقم بخوره میگه اولش نارحت میشم ولی باز بلند میشم.انشالله خدا برای همه بندهاش بهترین زندگی رو رقم زده قطعا همینه خدا به هیچکس بد نداده.

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
من ده تا تخمک داشتم بهم گفتن هفتا جنین فریز کردن ولی وقتی از کیفیت پرسیدم گفتن هم خوب داری هم متوسط ...

هر جنینی که قابلیت فریز کردن داره فریز میکنن عزیزم
خیلی وقتا جنین بلاست نمیگیره اما جنین ضعیف تر میگیره
خدا بخواد نشد نداره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
قربونت برم.😍😍بارها گفتم خوب که هستی.تو قوت قلبی.اخه اطلاعاتتم عالیه.شنبه میرم.باورم نمیشه.بعد ۳تام ...

ستاره جون گلم مبارکه خدا خیلی قشنگ و شیک جواب اونهمه صبر و سختی رو بهت داد.از حالا خونتون رو 4نفره تصور کن گلم.الهی شکر.

خداروشکر که تاپیک انقدر انرژی مثبت گرفته کلی مامان داشتیم خداروشکر.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
فدات شم.اگه یادتون باشه ازاول انتقال گفتم من مادرم.گفتم اینبار دیگه حتمیه.روزی که پریود شدم ناراحت ش ...

عزیزم هیچ نگران نباش ، اینجا دیگه اون نقطه ی آسونی بعد از سختی هایی هست که خدا تو قرآنشم به بنده های صبورش وعده داده .

البته آسونی نه اینکه بعد این راحت شدی ینی که اگرم دیگه دوباره سختی بکشی دیگه سختی با لذت و خوشحالیه نه با غم . البته که خدا رو شکر خودت روحیه ت خوبه .

ان شالله که بهترین بارداری رو داشته باشی به عوض تمام سختی های که کشیدی . 

من همیشه به خدا میگم خدایا ، به بزرگی ت قسمت میدم حاملگی همه رو خصوصا ما آی وی افی ها و میکرویی ها رو لااقل آسون و بیخطر قرار بده🙏🙏 ما برای رسیدن به شروع بارداری سالها زجرو سختی کشیدیم ولی آدمای دیگه یه شب میخوابن صبح حامله ان 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
ستاره جون اون روز که اومدی با ناامیدی گفتی دارم پریود میشم و خونریزی پیدا کردم و اینبارم بعد ۴ بار ن ...

واقعا خيلي روحيه تاثيير داره 

من خودم وقتي سري قبل منفي شدم خيلييييي ناراحت شدم اصلا انتظار نداشتم 

اما اينبار از همون اول ك شروع كردن ب خودم قول دادم با آرامش و توكل به خدا برم جلو 

همه توكل به خدا دارن اما آرامش خيلي تاثيير گذاره 

از وقتي لاپرا شدم از بعدش شروع كردم ب قرآن خوندن هر روز 

ذكر كردن و از خدا هر چي ب خيرو صلاحم بود رو خواستم

اصلا فكرم رو متمركز نميكردم ك مثبت بشه 

ميدونستم درصدش چقدره و گفتم تلاشم رو ميكنم 

حتي ب مادرم و شوهرم ك همرام بودن در تمام مراحل ميگفتم ك اميد داشته باشيم اما اين رو هم قبول كنيم ك شايد منفي بشه و قسمت نشه ، و براي همه چي آماده باشيم 

وقتي انتقال دادم اصلا اصلا حس نميكردم ك جنين برام گذاشتن اصلا يه ذره هم حسشو نداشتم خودم متعجب بودم 

از همه طلب ميكردم برام دعا كنن اما اين حس رو نداشتم ك جنين دارم در درونم  

فقط رعايت ميكردم ك مشكلي برام پيش نياد 

٩ /١٠ روز گذشت ك احساس كردم سينه هام داره گز گز ميكنه 

انگار پرتر شده اين شد ك احساس كردم يه خبرايي هست 

اما بازم خودم رو آنچنان دل خوش نكردم گفتم شايد اثر داروها باشه تا روز ١٤ ،، ظهر بود سينه هام باز گز گز كرد يهو بغضم تركيد گريه كردم  خيلي و فقط خدا رو شكر ميكردم 

نميدونم يهو چم شد خودم تعجب كردم با يقين خداروشكر ميكردم انگار يه چيزي بهم گفت ك مادر شدم 

خيلي حس عجيبي داشتم 

همش ب خاطر حسي ك در سينه هام داشتم 

تا امروز ك تست زدم و هاله انداخت 

اما اون حسي ك دوروز پيش داشتم امروز نداشتم انگار اونروز خدابفهم فهموند ك دوباره مامان شدم 

فقط ب خاطر لطفش هم شكر ميكنم

پسرم چند روز پيش بهم گفت ميدونم نيني داريم اما ب من نميگي 

هنوزم بهش نگفت بهش گفتم تو از خدا بخواه ك قسمتمون كنه ،، نميخواستم دل خوشش كنم و خداي نكرده قسمت نشه 

الانم هنوز بهش نميگم تا خوب جاش سفت شه 

از همتون التماس دعا دارم منم شماهارو اصلا فراموش نميكنم   

ان شاءالله ان شاءالله اين حال و روزم قسمت تمام منتظرا بشه 

و خداوند بچم رو برام حفظ كنه

الهي آميين ❤️❤️❤️

ببخشيد ك پر حرفي كردم .... 

واقعا خيلي روحيه تاثيير داره  من خودم وقتي سري قبل منفي شدم خيلييييي ناراحت شدم اصلا انتظار ند ...

پرحرفی چیه عزیزم خیلی خوب گفتی اینی که برای بچه های این تاپیک مهمه فقط روحیه هست

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
سلام لاله جون.  من 24قاعدگیم هستم و قراره انشالا بعد از پریود شدن جنین انتقال بدم.  اما دی ...

نه دیگه عزیزم قرار شد نگران نشیم
من تو سیکلی که پانکچر داشتم دکا زدم!! شما که قبل از پریودت داری میزنی
علتش هم همون جور که دکترتون گفتن مهار کردن اندومتریوز هست از طرفی باعث مهار تخمدانت هم میشه
من تو میکروی قبلی برای مهار تخمدان استروژن کونژوگه داشتم اما خیلی هام امپول دکا یا دیفرلین یا ال دی یا داروهای مشابه داشتن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه دیگه عزیزم قرار شد نگران نشیم من تو سیکلی که پانکچر داشتم دکا زدم!! شما که قبل از پریودت داری می ...

منم در هر سه انتقالم داشتم  

از روز ٢١ قاعدگي روزي يكي دكا داشتم و از روز دو قاعدگي نصف دكا داشتم تا قبل از انتقال 

سلام خواهرای گلم.۲۵این ماه باید پریود میشدم ولی هنوز نشدم.همچنان تیر کشیدانای زیر دلم و گاهی دل پیچه ...

عزيزم بهتر نيست بري يه ازمايش بدي؟! انشالا كه اين علاعم يه خبر خيييلي خوب باشه واستون🙏🏻

سلام دوستان عزیزم کسی همین الان هست فوری؟ جواب بده بهم؟ من سوپر فکت دارم.ولی خودم بلد نیستم بزنم.. ه ...

عزیزم من بار اول همسرم میزد طفلی صبحا که من هفت میرفتم اداره بیدار میشد خودش شغلش ازاده هشت به بعد بیدار میشه ولی سری دوم خودم زدم خیلی راحت بود و اصلا اذیت نشدم استرسشم کم بود از دیشب انوکسا رو خودم میزنم به مقدار گفته شده بکش سرنگ قشنگ الکل بزن بازوت و ۴۵درجه نا ته سرنگ انسولین رو بزن بره داخل بعد تزریق کن در بیار مجدد الکل بزن.تموم درد نداره 

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام دوستان کسی آمپول gm. csf استفاده کرده موقع انتقال؟  چه زمانی باید تزریق بشه دوساعت قبل از ...

هم قبل میشه هم بعد من دو ساعت قبل خودم تزریق کردم زیر جلدیه ولی تا ۲۴ساعت سردرد عجیبی داره

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه