2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
سلام صبح بخير  ممنون آنا جان خيالم رو راحت كردي يكم نگران شدم گفتم نكنه بعد از تخمك كشي اتفاقا ...

عزیزم تبریک میگم انشالله ک آزت هم مثبته.من جات بودم فردا میرفتم حالا ک بی بی مثبت شده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام صبح بخير  ممنون آنا جان خيالم رو راحت كردي يكم نگران شدم گفتم نكنه بعد از تخمك كشي اتفاقا ...

مبارك باشه مامانى طاها🎉🎊خداروشكر تاپيك افتاده رو دور مثبت شدن🙏🏼🌸دلمونو شاد كردى

براى ما منتظرها هم دعا كن🌸💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حد لک دیده بودم.مثل یک خونابه تیره که خودمو خشک میکنم یکم دیده میشه .حالااز صبح که ندیدم ولی ادرا ...

عززززیز دلم مامان شدنت مبااااااارک باشه گلم💙💙💓❤❤ التماس دعا💙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

ایشالا بتات خیلی تپل مپله💙💙💙💙التماس دعا🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اره عزیزم در بازو گفته

خب برا تو بازو زدن یخورده سخته خودت بزنی چون باید با یه دست قسمتی از بازوتو تو دو تا انگشتت بگیری بعدش آمپولو اونجا فرو کنی زاویه اش هم 45 درجه برا بازو خوبه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم دقیق نمیدونم....

سلام انا جونم.

دکتر مرکز بمن گفت قبل از پریود مهرماهم برم سونو بشم اگر کیست نداشتم دارو بگیرم برای  2تا6 پریودی استفاده کنم بعدم 13پری باز سونو بشم اگر ok بودم 4روز بعدش انتقال باشه انشاالله.

اول اینکه خیلی از کیست میترسم که دوباره سیکلمو عقب نندازه.بنظرت کاری برای پیشگیری میتونم بکنم؟اگر توصیه ای داری لطفا بهم بگو عزیزم.

بعدم اینکه ما برای تحریک تخمدان 2تا6پری دارو میگرفتیم.الان برا چی دوباره اون مدت باید دارو بگیرم؟دوباره امپول هست؟میدونی چیا میدن بهم؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

سلاااام عزیییزم خداروشکر گلم.دیگه چی بهترازینکه نی نیات با دستای کوچولوشون برات خط کشیدن که بگن مامانی ما داریم میایم از حالا خودتو اماده کن.

انشاالله که عزیزم با خبرای خوب همون 2شنبه که دکتر بهت گفته بیلی جواب از بدی بهمون.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
انا جان خواهش میکنم جواب بده از صبح مزاحمت شدم تیتر بتام الان حاضرشد ۳۸۱۹ شوهرم میگه بالاست ازمایشگا ...

مبارکه عزیزم احتمالا دوقلو بارداری😍😍

واسه منو دوستانم دعا کن🙏

خدایا...شکرت😍
خب برا تو بازو زدن یخورده سخته خودت بزنی چون باید با یه دست قسمتی از بازوتو تو دو تا انگشتت بگیری بع ...

یه سوال.. اگه زاویه اش خیلی اهمیت ندیم ولی همینجوری فرو کنیم که فقط موادش بره تو بدن چی؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
انا جان خواهش میکنم جواب بده از صبح مزاحمت شدم تیتر بتام الان حاضرشد ۳۸۱۹ شوهرم میگه بالاست ازمایشگا ...

سلام عزیزم خیلی مبارکه انشالله نی نی یا نی نی های نازتو صحیح و سالم بغل بگیری 

خداجونم شکرت