2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
واقعا ناراحت شدم اضطراب زیاد شد امروز روز ۱۲ انتیال جنینم حالم بدشد تپش قلب گرفتم باحرفاشون😢😢

عزيييزم اصلا توجه نكن به اين حرفا، ادم بايد تلاششوبكنه ولي وقتي يه جايي خودشم ديگه با سنجيدن همه موارد متوجه مبشه زيادرويه اون وقت بايد فكر ديگه بكنه

تازه من يه جايي خوندم كه بچه اوردن تو اين شرايط ظلم به بچه هست و اگه كسي بارداره بايد سقط كنه چون اين يه لطف به اون😐😑😑😑

اميدوارم خدا واستون بهترييييييينارو بخواد

نگاش نکردم فک کنم زیر جلدیه عزیزم.همه تلاشمو کردم انا جون شیر سویا و کمپوت امروز گرفتم.دکترم بهم بعد ...

عزیزم اگه داخل رحمی باشه پس ن ز د ی ک ی خوب نیست.....

شیر سویا اگه برات ضرر نداره بخور.....

برا استراحتتم والا چند روز اول که بیشتره چون میدونم اینطوری احساس آرامش داری اما هر از گاهی پاشو یه دوری بزن.....

خیلیا بودن استراحتم نکردن و +م شدن.....

آب زیاد بخور.....

کاری کن یبوست نشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا ناراحت شدم اضطراب زیاد شد امروز روز ۱۲ انتیال جنینم حالم بدشد تپش قلب گرفتم باحرفاشون😢😢

عزیز دلم اصلا بهشون فکر نکن.....

میفهمم بهت استرس دادن اما بگو در قبال این وروجکا مسولم و باید آرامشمو حفظ کنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيييزم اصلا توجه نكن به اين حرفا، ادم بايد تلاششوبكنه ولي وقتي يه جايي خودشم ديگه با سنجيدن هم ...

اون حرفام که جدیداً مد شده که بچه اوردن تو این شرایط فلانه و‌بیساره و ظلمه و از اون حرفا

یکی نیس بگه از اون زاویه که بخواد کسی نگا کنه اصولا باید اول به خودش بگه که زندگی کردن توی این شرایط ظلم به خودشه پس بره خودشو بُکُشه

اون حرفا همش سفسطه س

...
ترانه جون میشه بیشتر توضیح بدی یعنی چی ؟ چطور تو چرخه طبیعت تغییر ایجاد میشه؟ اگه کاری رو به غیر خ ...

عزیزم همه اینایی که میگی درسته،ببین من فکر میکنم تمام این دستورزی ها داره به هر حال شانس بارداری رو بالا میبره،حالا این کار قانونیه و من اصلا با اون قسمتش که تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته کاری ندارم که ۱۰۰٪ هم درسته این موضوع،من میگم به هر حال چرخه ی طبیعت تغییر میکنه ،حالا این تغییرم چیز بدی نیستا چه بسا همین تغییرات اصلا آدمهای مقاوم تری رو ایجاد کنه

حالا شبیه سازیم همینطوره علمشو دارن ولی قانون اجازه نمیده که رو انسان اینکارو کنن( البته احتمالش هست کشورای پیشرفته  که اینکارو کرده باشن و صداشو در نیاورده باشن )،تعیین جنسیتم همینه،خب ممکنه خدا هم بخواد و با همون جنسیت که انسان میخواد کودکی متولد شه ولی همین اگه تعدادش زیاد شه چرخه طبیعت تغییر میکنه.

همین،من همینو میخواستم بگم و کلا چیز خیلی پیچیده ایه منم اطلاعاتم ازش زیاد نیست،نخواستم کسی رو نگران کنم ممکنه  تمام گفته های منم غلط باشه چون هیچ چیز مطلقی وجود نداره😊❤

بچه ها الان یه لخته کوچک دیدم.دلم بقدری درد گرفته مثل پریود شدید

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
عزیزم اگه داخل رحمی باشه پس ن ز د ی ک ی خوب نیست..... شیر سویا اگه برات ضرر نداره بخور..... برا اس ...

انا جون زیر جلدیه امپولم برا شما هم جی سی ای اف زیر جلدی بود؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
بچه ها الان یه لخته کوچک دیدم.دلم بقدری درد گرفته مثل پریود شدید

عزیزم منم روز ۱۱-۱۲ دیدم شیاف اضافه کرد دکترم و قطع شد.....

انا جون زیر جلدیه امپولم برا شما هم جی سی ای اف زیر جلدی بود؟

بله زیر جلدی بود.....

عزیزم اگه داخل رحمی باشه پس ن ز د ی ک ی خوب نیست..... شیر سویا اگه برات ضرر نداره بخور..... برا اس ...

شیر سویا از کجا بدونم ضرر نداره؟ یه بسته خوردم مشکلی نبود

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم همه اینایی که میگی درسته،ببین من فکر میکنم تمام این دستورزی ها داره به هر حال شانس بارداری رو ...

عزیزم خداوند خودش این علم رو در اختیار بنده هاش قرار داده اگر قرار بود چرخه طبیعت به هم بخوره هیچ وقت این علم و راه رو در اختیار بنده هاش قرار بده تا خدا نخواد هیچ برگی از درخت نمیافته تا اون نخواد هیچ نطفه ای بسته نمیشه در مورد تعیین جنسیت هم اگر خدا نخواد توی جنین هایی که تشکیل میشه اون جنسی که خواستش نیست به وجود نمیاد تا مشیت خدا نباشه هیچ جنینی تو رحم مادر رشد نمیکنه پس مطمئن باش که اینکار هیچ دخالتی در چرخه طبیعت نداره 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
عزیزم منم روز ۱۱-۱۲ دیدم شیاف اضافه کرد دکترم و قطع شد.....

زنگ زدم گفت بازم دیدی امپول بزنه وگرنه نمیخواد.چکارکنم؟خیلی دردشدید گرفتم بعد لخته اومد الان درد ندارم مثل چیزی که دفع شد😢

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
عزیزم مورفو اصلا ربطی به فرق میکرو و آی وی اف نداره تحرکه که برا آی وی اف ملاکه..... وگرنه اسپرمهار ...

عزیزم جواب ازمایش همسرمو ببین واسه ای وی اف خوبه؟

چیکارکنیم بهتر بشه؟ابن سینا ازمایش داد

مورفو تو ازمایش صارم ۱۸ درصد نرمال بود.اینجا شده ۶ درصد.خیلی ناراحتم خیلییی

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚