2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047800 بازدید | 684626 پست

یک جا خوندم قبل انتقال جنین فریز بهتره کمئرسور اب گرم بذارم شکمم عضلاتمو نرم کنه ول  دیگه من شبش شیاف و زیزبان میزو میذارم نرم میشه خودش.قبل انتقال هم امپول جی سی ا  اف میزنم.فقط راجب نزدیکی شب قبل انتقال اطلاعاتی ندارم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه ها دلم میگیره از بعضی تاپیکا طرف تاپیک زده بچه دارشدن به چی قیمتی چراخدا نمیخواد اصرار میکنید.یادمه بار اول که ای وی اف کردم بعد۷هفته سقط شد وقتی رفتم بیمارستان پرستاره درست همین حرف رو زد گفت خدا نمیده چه اصرای به اینکارا دارین.گفتم باسواد مملکت توباشه بمیره هرچی بیسواد😢😢😢

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم آناجون من این سیکلم کنسل شد دکتر پذیرفتند خخخخ که من با استرومارین شروع کنم سیکل بعد رو من آم ...

عزیزم این دفعه مبخواد سیکل کوتاهو امتحان کنه واست.....

والا دقیق نمیدونم اما معمولا بعد قطعش چند روز بعد پریود میشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای ده ده انا جون تو رو خدا بعنوان اخرین توصیه بهم چی میگی پس فردا صبح انتقالمه.الان از مرکز زنگ زد ...

عزیز دلم هر کاری میتونستی انجام دادی.....

فقط سعی کن آرامشتو حفظ کنی.....

توکل کن به خدا و برا خودت تا میتونی مشغله جور کن.....

کتاب.....

فیلم.....

ختم و دعا و قران.....

هر چیزی که میتونه سرگرمت کنه که فکر نکنی جمع کن.....

در کل آب زیاد بخور.....

چند روز اول میدونم بیشتر ترجیح میدی استراحت کنی اما یه بند نخواب.....

هر از گاهی پاشو یه دوری تو خونه بزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یک جا خوندم قبل انتقال جنین فریز بهتره کمئرسور اب گرم بذارم شکمم عضلاتمو نرم کنه ول  دیگه من شب ...

عزیزم کارای عجیب نکن طبق تجویز برو جلو.....

والا اگه منع نز د ی کی ندارین میتونین داشته باشین ما که طبق توصیه دکتر داشتیم......

جی سی اس افت زیر جلدیه؟

بچه ها دلم میگیره از بعضی تاپیکا طرف تاپیک زده بچه دارشدن به چی قیمتی چراخدا نمیخواد اصرار میکنید.یا ...

دقیقا عزیزم.....

ببین تا یه جایی ماها باید تلاشمونو بکنیم.....

اما وقتی دیگه به جایی میرسیم که تصمیم خدا رو زیر سوال میبریم اونجاست که باید مکث کنیم.....

ببین من قصد توهین ندارم به هیچ کسی اعتقادمو میگم......

بچه خواستن و تلاش برا داشتنش مقابله با خواست خدا نیست اما اینکه بالفرض از دختر دار شدن ناراحت بشیو و سقط کنی و دنبال این باشی حتما پسردار بشی اونجاست که جای سوال و مکث پیش میاد.....

یا مثلا وقتی میبینی واقعا خدا غیر ممکنو برات مقدر کرده و بخواهی ناشکری کنی اونجاست که جای علامت سوال پیش میاد.....

مثلا بالفرض بدونی طبق شرایط خودت یا همسرت قراره تحت هیچ شرایطی بچه دار نشین بیایی و ناشکری کنی و دل همسرتو بشکنی و آزارش بدی اونجا دیگه جای تفکر هست......

عزیزم کارای عجیب نکن طبق تجویز برو جلو..... والا اگه منع نز د ی کی ندارین میتونین داشته باشین ما که ...

نگاش نکردم فک کنم زیر جلدیه عزیزم.همه تلاشمو کردم انا جون شیر سویا و کمپوت امروز گرفتم.دکترم بهم بعد انتقال وهیچ ئیتامینی نداد خودم فولیک اسید میخورم فقط امپول اندکسا داده.انا جون خواهشا راجب اینکه چقد استراحتم بکنم بهم بگین چون کسی نمیدونه میخوام تنها تو خونه باشم استراحت کنم بعضی وقتا ئاشم تو خونه دور بزنم غذا مجبورم از بیرون بگیرم

دقیقا عزیزم..... ببین تا یه جایی ماها باید تلاشمونو بکنیم..... اما وقتی دیگه به جایی میرسیم که تصم ...

خانمی من بار اول که بتام مثبت و بعدش منفی شد خیل  غصه خوردمو اشک ریختم افسرده شدم کسیو نداشتم درکم کنه اما بعدش دیدم تو عرض یکسال خدا به منو همسرم خیلی لطف کرده هر چی خواستیم داده شاید خدا خواست یکم با سختی نتیجه بگیریم که بگه هر چی دادم به اراده خودم بوده و هر چیو بخوام میگیرم من الان خیلی شکر میکنم بخاطر همه نعمتاش بخاطر همسرمو زندگیم اگه مصلحتم تو مادر شدنه به احترام این ماه عزیز باردارشم خدایا خودت میدون  که همیشه خوبی همه رو خواستم حتی دشمنامو هیچوقت از خوشی کسی ناراحت نشدم خدایا من ضعیفم گناهکارم ظرفیت ندارم خدایا به عصمت حضرت زهرا دامن همه دخترای اینجا رو سبز کن لطفتم شامل حال من کن.امین

بچه ها دلم میگیره از بعضی تاپیکا طرف تاپیک زده بچه دارشدن به چی قیمتی چراخدا نمیخواد اصرار میکنید.یا ...

عزیز دلم اصلا وارد اینجور تاپیکا نشوو 

یه لحظه خودت فک کن خدا چرا به انسان قدرت اختیار و انتخاب داده؟؟؟؟

مثلا وقتی من میدونم این مشکل رو دارم و چاره اش که اینه که برم از کمک باروری استفاده کنم چرا باید بشینم خونه دست روی دست بزارم بگمممم نه اگه خدا میخواست که به من راحت بچه میداد 

اینااا آزمایش هستن خدا دوست داره ما سربلند ازاین آزمایش خارج شیم هرکسی یه طوری آزمایش میشه 

خدا میگه ازشما حرکت از من برکت 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خداجونم شکرت       
عزیز دلم اصلا وارد اینجور تاپیکا نشوو  یه لحظه خودت فک کن خدا چرا به انسان قدرت اختیار و انتخا ...

واقعا ناراحت شدم اضطراب زیاد شد امروز روز ۱۲ انتیال جنینم حالم بدشد تپش قلب گرفتم باحرفاشون😢😢

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
واقعا ناراحت شدم اضطراب زیاد شد امروز روز ۱۲ انتیال جنینم حالم بدشد تپش قلب گرفتم باحرفاشون😢😢

ای جووونم دلت میاد فسقلیای توی شکمت رو اذیت کنی؟؟

عزیزم به چیزای خوب خوب فکر کن 

انشالله که حال این روزت از دست این هورمونای بارداریه 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

خداجونم شکرت       
عزیز دلم اصلا وارد اینجور تاپیکا نشوو  یه لحظه خودت فک کن خدا چرا به انسان قدرت اختیار و انتخا ...

وای تو این هیر ویری داروها و مراحل خودِ میکرو،  چرا بحثای الکی فلسفی درمیارن!! به اندازه کافی فکر و خیال داریم خودمون،، یکی نیس بگه مگه میکرو آدم خلق میکنه که این حرفا رو میزنین،میکرو چیکارس جز یه وسیله به اذن الله، خیلی واضح و بدیهیه که با میکرو بی میکرو  اول و آخرش دست قدرت خوده خدای تعالی ست که خالق هست، همه چیز به اذن و اراده ی خودش اتفاق میوفته و بس،،،،  

چه فکرایی در میارن بعضیا😐

یکی نیس به اینا بگه چرا برای بچه دار شدن نزدیکی میکنین!بشینین تماشا کنین حامله شین خب😡

نزدیکی یک راهه میکرو هم یک راهه،، هر دوتا رو هم خدا باید اذن بده تا موجودی خلق بشه

خاک هم بر سر اون پرستاری که بدون شعور علمی و انسانی رفته سر اون جایگاه پرستاری نشسته به جای القای ارامش به مردم، مزخرفات تحویل میده

...